Hugo14 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 S tím souhlasím, Baroš by měl především šoupat nohama vzhledem k tomu, jak (ne)hraje. Šak jsem psal, že se mi to nelíbilo. Ale na druhou stranu nebudu házet kamenem, neboť sám k takovému nechodím daleko. Dnes jsem nazaval tím co Drulák údajně nemá customer service CFM (francouzsko-US výrobce leteckých motorů). No, nazval, zařval na celej kancl. Kvůli jejich imbecilitě a neschopnosti přečíst si to, co jsem jim před týdnem poslal bude asi zbytečmě jede dopravák stát pár dní na zemi. Skoro mám pocit, že všechny customer care služby společností, se kterými přicházíme do styku, byly outsourcovány k jedné firmě na Borneu, kde zaměstnávají výhradně idioty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Naštvala mě ČP. Uběhlo 9 pracovních dní od potvrzení,že dostali materiály potřebné k vyclení hodinek. Nepočítám svátky či víkendy. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 (upraveno) V pětadvaceti už ne. Dělal jsem je dřív. A platil jsem za ně. A na reprezentanty jsou jiný měřítka, to neni jak když se ožere na zábavě kapelník a spadne do bubnů. Ona ta reprezentace je nejen v kopání do mičudy. Ale já to asi chápu jinak, na klopě saka nosim logo firmy a i ten firemní mikrosvět chápu jako reprezentaci, když někam jdu přednášet nebo se školit. Pokud tohle zachytila světová média, zařadili jsme se někam hluboko do balkánu. Na druhou stranu... když se podívám z okna, tak ona ta reprezentace je vlastně pro Česko adekvátní. Nulová sebereflexe, sebestředný chování, žádná zodpovědnost, mizerný výkony... Včetně toho výstupu z letadla - namistrovaný až do nebe, ale holý p....e. Však je třeba začít vyžadovat slušnost zhora. Kladný vzory být prostě musí, na vzorech je společnost založená... edit: opravdu nechápu, proč nejste schopný přiznat, že tohle není důstojná reprezentace, vám nevadí, že vás reprezentují (vytváří mediální obraz Česka) podprůměrný sebestředný namistrovaný kokůtci bez jakýkoliv pokory? Ještě, že máme toho Jardu, Petru, Martinu... Se vším co píšeš naprosto souhlasím, jednou jsou reprezentace tak by se měli podle toho chovat.Podle mě se předvedli jen jako stádo tupých ho..vad, co si myslí, že když náhodou něco vyhrají tak jim patří svět.Sice jsem ten zápas neviděl,ale po tom co jsem četl tak by to byla ztráta času.Stačilo mi co jsem viděl večer.Za to co předvádějí bych je narval do Mišelinky tahat pneumatiky.Obyčejnej dělník ve fabrice u pásu má moji větší úctu než tenhle pytel hov........... Jsem se zas rozčílil Podívejte se na Sáblíkovou....tichá,skromná,nikdo oní ani neví a zase vyhrála Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Za sebe k tomu dodám poslední věc. Srovnejte to s návratem hokejek z Nagana. Taky přijeli ožralí jak hovada. Ale měli k tomu opravdu důvod, přiletěli s grácií, hrdě v dresech a s poděkováním fanouškům. Kopačky měli přijet se skloněnou hlavou a se slibem fanouškům, že se o návrat důvěry na euru poperou. Rozhodně nejsem žádnej moralista, fandil jsem Bomberovi, Štajnerovi, Šimákovi... Ale tohle už prostě přesahuje osobní excesy jednotlivců. Stav týhle repre, zákulisní tahy manažerů hráčů, který trenéra nutí stavět lemply bez drajvu, hráči samotný... Tohle všechno mě poprvé v životě staví do role ignoranta fotbalu. A závidím zemím, kde dokážou překročit stín businessu a hráče trestat i za "soukromé" prohřešky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Dnes mne naštvalo království hodin v práglu. Dojdu tam, na dveřích napsáno Dnes zavřeno, ach jo! Takovej kus z můstku pěšky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Za sebe k tomu dodám poslední věc. Srovnejte to s návratem hokejek z Nagana. Taky přijeli ožralí jak hovada. Ale měli k tomu opravdu důvod, přiletěli s grácií, hrdě v dresech a s poděkováním fanouškům. Kopačky měli přijet se skloněnou hlavou a se slibem fanouškům, že se o návrat důvěry na euru poperou. Rozhodně nejsem žádnej moralista, fandil jsem Bomberovi, Štajnerovi, Šimákovi... Ale tohle už prostě přesahuje osobní excesy jednotlivců. Stav týhle repre, zákulisní tahy manažerů hráčů, který trenéra nutí stavět lemply bez drajvu, hráči samotný... Tohle všechno mě poprvé v životě staví do role ignoranta fotbalu. A závidím zemím, kde dokážou překročit stín businessu a hráče trestat i za "soukromé" prohřešky. Souhlasim, tahle namyšlená banda zrovna moc do míče kopat neumí a chovají se jak kdyby měli v ruce vítěznej pohár z eura. S takovým chováním po základní skupině pojedou domů s kopačkama zacpanýma v nose od... třeba španělů. Půjdou to pak spláchnout do hospody a zazpívaj si v kroužku o někom, že nemá čů.... a bude to zase dobrý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 S tím souhlasím, Baroš by měl především šoupat nohama vzhledem k tomu, jak (ne)hraje. Šak jsem psal, že se mi to nelíbilo. Ale na druhou stranu nebudu házet kamenem, neboť sám k takovému nechodím daleko. Jasně, o Barošovi ví celá evropa, že když neví co s míčem tak nasimuluje faul. V repre předvádí kulový tak ať jde zpátky do Turecka kde mu to jde. Jinak nevím co repre oslavovala, asi že utrpěli postup. Opravdu přesvědčivý výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Ona ta reprezentace je nejen v kopání do mičudy. Mozna budu za suchara a moralistu, ale souhlasim s Tebou, bandi. Jsou repre, je s tim spojeny spousta pozitku, ale zaroven je to zavazek - jsou videt a mali kluci je maj za vzory. Nemusej ze sebe nic delat, ale aspon trochu se podle toho chovat. Ale jak jsi psal, je to v podstate odraz cely nasi slavny spolecnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Je mi 23, sam hraju kolektivni sport a vim, co se navyvadime a hlavne jsme se navyvadeli blbosti. Pochopil bych jeste, kdyby je nekdo takhle natocil skvirou ve dverich v satne na stadionu. Kdyz jsem tu zpravu poprve slysel, tak jsem si i myslel, ze to v nejake podobne situaci bylo. Ale potom jsem videl na netu video a zjistil, ze to zpivali v odletove hale naletisti a to me teda prijde jako vrchol.. Pokud jsem znama osobnost, tak snad takovy blbosti vyvadim v soukromi, protoze si proste nemuzu na verejnosti dovolit to, co nekdo ''obycejnej'' . A beru to jako dan toho, ze jsem slavnej a mam z toho spoustu jinych vyhod jako plat atd. Zajimalo by me, jak dlouho tem imbecilum trvalo, nez se naucili text.. Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Ale potom jsem videl na netu video a zjistil, ze to zpivali v odletove hale naletisti a to me teda prijde jako vrchol.. Je mi z nich na blití.Snad jediný kdo má rozum-Petr Čech,neviděl jsem ho tam? A zvolená stará struktura Pelta by jim dal amnestií.....šaškárna. Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Návštěva kuny pod kapotou, tolik aut má mrcha na výběr a ohlodá kabely zrovna mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Mě je celej fotbal u p....e,ale tahleta naše slavná reprezentace,to je fakt těžkej úlet.Nehrajou nic,namistrovaný jsou jako prase a ještě se ve finále prezentujou jako stádo tupých hovad.Bravo Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Návštěva kuny pod kapotou, tolik aut má mrcha na výběr a ohlodá kabely zrovna mně U nás lezla v práci jenom kolegovi pod kapotu opela. Žrala mu tu vatovou izolaci. Někdo mu poradil, ať tam natře česnek, že ji to odpudí. No tak to udělal a my jsme s ním přestali jezdit do práce a berem autobus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 cikáni, korektnost, zkrátka toto... http://www.torontosun.com/2011/11/07/man-arrested-in-poppy-box-theft a v českém podání http://www.lidovky.cz/cesky-azylant-v-kanade-kradl-kasicky-urcene-pro-valecne-veterany-pxb-/ln_zahranici.asp?c=A111120_153402_ln_zahranici_mtr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 cikáni, korektnost, zkrátka toto... http://www.torontosu...poppy-box-theft a v českém podání http://www.lidovky.c...n_zahranici_mtr Co Ta na tomto este moze nasrat??Demoralizovany svet,bez svetla na konci tunelu...Vsetci vieme,ze sa to skonci spatne ,ze kotol jebne a stejne pod nim kurime ,jak na hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Budu se opakovat - buď pošta, nebo má "oblíbená" D1, dnes jsem musel zase jet trasu FM- Praha , snažím se, jak to jde, ale po tom kodrcadle to pod 4 hodiny snad udělat nejde ( 375 km ), kvalita cestování je fakt děs a bez nějaké té nehody jsem tu trasu snad ještě nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Štve mne jeden mam.d na jiném foru. Jde o celkem citlivou diskuzi o znásilnění a tak....a tenhle píčus ( sorry ) si myslí, že jen on a jedině on je ten, kdo ví všechno....má plnej rypák keců. Už jsem jej seknul, ale votravuje dál, přes SZ.....mám sto chutí ( páč se vypisuje, jak je cvičenej zabiják ) ho pozvat na nějakej náš sejšn, nebo trénink a rozbít mu držku...tyhle chytráčky poslední dobou nějak nemusím. Přitom to není teenager.......hlava mi to prostě nebere. Člověk se snaží pomáhat a nějakej vocas si musí poměřovat pindíka, že toho dělá víc a ostatní se můžou jít zahrabat - copak o tom to je ???? .....kua, škoda že ho nemám po ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Štve mne jeden mam.d na jiném foru. Jde o celkem citlivou diskuzi o znásilnění a tak....a tenhle píčus ( sorry ) si myslí, že jen on a jedině on je ten, kdo ví všechno....má plnej rypák keců. Už jsem jej seknul, ale votravuje dál, přes SZ.....mám sto chutí ( páč se vypisuje, jak je cvičenej zabiják ) ho pozvat na nějakej náš sejšn, nebo trénink a rozbít mu držku...tyhle chytráčky poslední dobou nějak nemusím. Přitom to není teenager.......hlava mi to prostě nebere. Člověk se snaží pomáhat a nějakej vocas si musí poměřovat pindíka, že toho dělá víc a ostatní se můžou jít zahrabat - copak o tom to je ???? .....kua, škoda že ho nemám po ruce Tlačítko "ignore" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 To tam, bohužel, není....a jako správce bych ho stejně nemohl užít, i kdyby tam bylo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 U nás lezla v práci jenom kolegovi pod kapotu opela. Žrala mu tu vatovou izolaci. Někdo mu poradil, ať tam natře česnek, že ji to odpudí. No tak to udělal a my jsme s ním přestali jezdit do práce a berem autobus. Niektoré autá sú fakt chutné.Od VW Group sú vraj lahôdka, celkom dobrý je Ford a BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky