Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Takhle se ted říká selskymu rozumu, odveky pravdě že oko za oko, zub za zub?! Dneska se tomu říká populistické emoce? Že za vraždu desítek děti ho budou jejich rodiče živit že svejch dani v léčebně! No potes pánbůh! Ty vole Franc tak sepiš ňákou petici. Fakt myslíš, že s tím tvym vokem za voko bychom byli dál? Hele, pověsil bys ho sám nebo by sis vo to někomu řek a jen by ses díval? Jako osobně nezainteresovanej na ty kecy vo věšení nemáš podle mě nárok - jinak to sm.dí davovou psychózou.
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Ty vole Franc tak sepiš ňákou petici. Fakt myslíš, že s tím tvym vokem za voko bychom byli dál? Hele, pověsil bys ho sám nebo by sis vo to někomu řek a jen by ses díval? Jako osobně nezainteresovanej na ty kecy vo věšení nemáš podle mě nárok - jinak to sm.dí davovou psychózou. Určitě bychom byli dal. Nebo jsme dal tím že budeme masový vrahy omlouvat psychickou poruchou? :-) A jinak mám nárok na jakýkoli kecy, jsem tady hlavní kecka! Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Frantik
utrejch Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Takhle se ted říká selskymu rozumu, odveky pravdě že oko za oko, zub za zub?! Dneska se tomu říká populistické emoce? Že za vraždu desítek děti ho budou jejich rodiče živit že svejch dani v léčebně! No potes pánbůh! Ja jen ze to oko za oko a tak dal bylo popreno uz v druhem dile ... Slyšeli jste, že bylo řečeno: "Oko za oko, zub za zub.Já však vám pravím," říká Ježíš, "abyste nejednali se zlým tak jako on jedná s vámi, ale kdo tě uhodí do pravé tváře, nastav mu i druhou." to jen tak pro poradek ... edit: taky bych to mohl jednou zvladnout na poprve Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem utrejch
Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Určitě bychom byli dal. Nebo jsme dal tím že budeme masový vrahy omlouvat psychickou poruchou? :-) A jinak mám nárok na jakýkoli kecy, jsem tady hlavní kecka! Každej má nárok na jakýkoli kecy a já bych navíc legalizoval veškerý drogy.
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Ja jen ze to oko za oko a tak dal bylo popreno uz v druhem dile ... "Já však vám pravím," říká Ježíš, "abyste nejednali se zlým tak jako on jedná s vámi, ale kdo tě uhodí do pravé tváře, nastav mu i druhou." to jen tak pro poradek ... Druhej dil ale často bejva slabší nez jednička :-)
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Každej má nárok na jakýkoli kecy a já bych navíc legalizoval veškerý drogy. Demagogu :-)
boo-beek Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 To jsou kecy... Franto, sel bys a zabil nekoho? Jako vykon povolani - ve jmenu spravedlnosti? Proste bez nejakyho afektu, proste vzit zbran a vpalit nekomu kulku do cela?Nejde ted o Brejvika, ale o princip. U Brejvika by byl kazdej hrdina, to je jasny. Ale predstav si, ze odsoudi nekoho, kdo je Ti treba sympatickej, pripadne nekoho, v jehoz nevinu Ty veris. Ale proste by ses musel sebrat a jit ho zabit. Domyslej trochu, nez se spravedlive rozhorcis.Znovu, chapal bych a neodsuzoval, kdyby ho sejmul nekdo na miste, pripadne nekdo z pozustalych jako pomstu, ale uzakonene oko za oko... nastesti uz neni.
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Promin Bobiku, tady nejde o princip ale o Breivika. Vsad se že se najde alespoň jeden mezi tema rodicema, kterej by mu tu kulku mezi oči vpalil.
boo-beek Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Promin Bobiku, tady nejde o princip ale o Breivika. Vsad se že se najde alespoň jeden mezi tema rodicema, kterej by mu tu kulku mezi oči vpalil. Ale to je ono. Pokud ho chces soudit, tak se musis drzet zakonu a principu, nejde rict, ze tohle je Breivik, tak pujdeme dal, nez na umoznuji zakony a nejake... eticke, moralni nebo jakekoliv jine principy, podle nichz ta zeme, potazmo vetsina zapadni spolecnosti, funguje. Na druhou stranu, pokud se nekdo z rodicu pomsti, budu mit pochopeni a nedovolim si takovyho cloveka ani slovem odsoudit. Ale nemam pochopeni pro volani po "oficialnim" trestu oko za oko, protoze tohle jako spolecnost uz proste nedelame. A nemuzeme delat vyjimky, protoze zakonem nemuzes spravne zmerit, kdo uz na tu vyjimku dosahne a kdo ne.
ricous Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Nekdo zastreli 80 lidi a je schyzofrenik, nekdo prejede 2 deti a mel zachvat, deti se blbe uci a hned jsou autisti atd. Kurva, na co vsechno se da najit omluva?P.S. Sorry, jsem stara skola a jeste nalita.
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Tak jo Bobiku. Respektuju tvůj názor. A Breivik je stastnej chlap, že ma takovy zastání! Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Frantik
StanoBare Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) No a nečakajú pozostalí, že súd ho riadne odsúdi tak ako si zaslúži? Aby pocítili aspoň kúsok zadosťučinenia? To musí niekto z nich prísť a odprásknuť ho? Hm, rozumiem ako to myslíte, princíp atď...ale akosi na tom všeobecnom prncípe niekto dopláca. Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem StanoBare
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Já osobně bych ho hodil někde doprostřed oceánu,prostě by tiše zmizel ze světa,ona by ho ta schíza uprosřed té modré pláně přešla
boo-beek Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Sakra, ja se toho cloveka nezastavam, nevim, jak to napsat, aby to bylo pochopitelny.Ale proto, ze je ten clovek ultra magor a zvire prece nemuzeme prekracovat hranice vytyceny zakonem, ktery uz nejakej ten patek fungujou, co je na tom k nepochopeni? Napsal jsem, a klidne to zopakuju, ze pokud ho nekdo soukrome sejme, tak nereknu ani popel. Pochopim to a budu fandit tomu cloveku, aby na neho neprisli. Protoze, kdyby ho nekdo sejmul a pak na toho nekoho prisli, tak je to porad vrazda, i kdyz vrazda takovyho magora, jako je Breivik. Necitim se byt takovou autoritou, abych mohl tvrdit, ze v pripade Breivika se proste muzeme vy...t na zakony a standardni postupy, protoze podle me si ten chlap zaslouzi tvrdsi jednani. Myslim, ze na tohle tvrzeni nema pravo naprosto nikdo. ...Breivik tak trochu podobne asi uvazoval, mimochodem... Nemluvim o tom, co bych s nim JA udelal. Kdyby tam bylo moje dite, byl bych velmi, velmi dukladnej v planovani pomsty. Jen nevim, co bych z toho mel, krome pocitu, ze si to zaslouzil. Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem boo-beek
jankoxxx Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Takže jsme vlastně alibisticky předposraný a necháme ho jít ve jménu vyššího zájmu. To se mi nelíbí. To není fér. To je stejný jak sypání dávek těm co dělaj bordel. Dáváme jim furt víc, protože se bojíme aby bordel nebyl ještě větší. Na tohle srabáctví jednou dojedeme. clovece, ty si myslis dojmy a pojmy. navrhujes teda "flexibilne zakony"?? raz tak, raz onak? ak je ten clovek diagnostifikovany ako schizofrenik a cin spachal v dosledku tejto choroby tak ho proste za to do basy poslat nemozu. to by sme mohli rovno zrusit kategoriu neumyselne zabitie alebo zabitie.. popripade sebaobranu?? to ze zabil 77 alebo 1 cloveka je v tomto a v kazdom inom pripade uplne irelevantne..
Milis Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 No a nečakajú pozostalí, že súd ho riadne odsúdi tak ako si zaslúži? Aby pocítili aspoň kúsok zadosťučinenia? To musí niekto z nich prísť a odprásknuť ho? Hm, rozumiem ako to myslíte, princíp atď...ale akosi na tom všeobecnom prncípe niekto dopláca. Na všeobecný principy vždycky může někdo doplatit a někdo vydělat. Na jednu stranu tady máme fóbii z Arabů a na druhý straně voláme po šaríi. Nevím ale u takovýhle tragédie asi na odsouzení, myslím oficiální odsouzení, se/re pes, ti pozůstalí ani na moment neměli "naději", že by Breitling dostal provaz. Ale z "hlasu lidu", jak ho tady prezentuje Franc, mám podvědomě prostě strach - nikdy nemůžu vědět, kdy budu v zaměřovači "spravedlivejch" já sám.
boo-beek Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Na všeobecný principy vždycky může někdo doplatit a někdo vydělat. Na jednu stranu tady máme fóbii z Arabů a na druhý straně voláme po šaríi. Nevím ale u takovýhle tragédie asi na odsouzení, myslím oficiální odsouzení, se/re pes, ti pozůstalí ani na moment neměli "naději", že by Breitling dostal provaz. Ale z "hlasu lidu", jak ho tady prezentuje Franc, mám podvědomě prostě strach - nikdy nemůžu vědět, kdy budu v zaměřovači "spravedlivejch" já sám. Kurwa, milisi, mluvis mi z duse, akorat jsem nejak nebyl s to zvladnout takhle srozumitelnou formulaci.
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Milisaku, dokud nepostrilis 77 lidi. Co je na tom složitého. Ja nejsem zadnej hlad lidu. Jen se divím, proc se řeší jestli je nemocnej nebo ne, kdyz povrazdil tolik decek a neřeší se, jak se ho zbavit?!?! A kdyz Bobik tvrdí že kdyby se to stalo jeho dětem, pak by se pomstil, ale kdyz se ho to netýká, tak se musi dodržovat pravidla a etika. To je pro me hrozne těžký pochopit, ja jsem hrozne jednoduchej!
Frantik Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Ale at je po vasem, čeká ho peknej bílej lazaret a tam se bude mít fajn, přesně dle pravidel, zakona, mravů, atd. Takže moje stekani je tady bezpredmetny :-) Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem Frantik
boo-beek Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 (upraveno) Milisaku, dokud nepostrilis 77 lidi. Co je na tom složitého. Ja nejsem zadnej hlad lidu. Jen se divím, proc se řeší jestli je nemocnej nebo ne, kdyz povrazdil tolik decek a neřeší se, jak se ho zbavit?!?! A kdyz Bobik tvrdí že kdyby se to stalo jeho dětem, pak by se pomstil, ale kdyz se ho to netýká, tak se musi dodržovat pravidla a etika. To je pro me hrozne těžký pochopit, ja jsem hrozne jednoduchej! Co na tom nechapes? KDyby slo o moje deti, tak bych ho chtel zabit, ale netvrdil bych, ze je to zakonne a spravne. Proste soukroma pomsta. Ja mam velky pochopeni pro vrazdy v afektu, mimojine proto, ze par desitek kriminalniku jsem potkal a vrazi z afektu jsou smutny a svym zpusobem "nevinny" lidi. Ale to neznamena, ze budu tvrdit, ze vrazda v afektu nebo z pomsty - byt za naprosto prisernej zlocin - neni vrazda a ze je to z hlediska zakona spravne. Zakon tu proste je a nejde ho programove obchazet. Ale proste bych mel lidske pochopeni pro soukrome, neprogramove obejiti zakona. Edit: Jeste me napadlo... Co kdyby to bylo 76 lidi? To uz by do blazince mohl nebo je to jeste porad na lync? Pokud je to porad na lync, tak 75? 70? 54? Kolik lidi je jeste v poradku na to, aby mohl jit do blazince? Jinak... kdyby mi nekdo zabil dite, tak bych udelal neco osklivyho i v pripade, ze by zabil JENOM moje dite a ne 76 dalsich. Takze jsem vpodstate zase nepsal o Breivikovi, sorry. Upraveno 29. listopadu 2011 uživatelem boo-beek
Doporučené příspěvky