Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Že jsem , já úd, včera vpodvečer rozstřelil firemní auto. Valil jsem na poplach, předjížděl jsem blba, co skoro couval......on mi najednou přidal a pak už jsem se nevešel do zatáčky, celkem prudké. Já věděl, že než u firmy skončím, že se ještě něco stane. Ale na druhou stranu, díky bohu za sníh, svodidla jsem tak nějak přeskočil.......kdyby tam nebyl, dopadlo by to hůř, takhle jsou to jen plasty, asi řídící jednotka na airbagy a pásy ( airbagy nevystřelily - ale pásy jsou bloklé ). Holt jsem si "vydělal".

Ještěže jsem nezpanikařil a do poslední chvilky se porval se řízením.....o asi 10 cm jsme minuli obrovskej šutr, co tam za těma svodidlama je.

Bez debaty je to i moje vina, byl jsem rychlej. Ale toho kokota dostat do ruky.......samozřejmě jel dál......

U firmy jsou na mne nasraní ( nedivím se ) a já jsem taky v pr*eli......ještě se klepu. Byl jsem se tam podívat za světla a fakt štígro, že to dopadlo, jak dopadlo. Včera jsem se ale klepal fest......byl to můj první karambol.

Hlvně , že jsi dobře dopadl ty, kdopak by nás tady umravňova ???

Neboj s tím placením, jistě máte blbostní pojistku (nespojuj to se zaměstáním, ale s definicí pojistky:smile_anim: ) a nebo máte myslím standartně spolúčast 5% což snad nebude tak hrozné:sad01_anim:

Držím palce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 Long - já pojistku na blbost už nemám. Tenkráte mne nasrala pojišťovna, tak jsem to zrušil. Spoluúčast mám, dle smlouvy 10 %, ale stavím se k tomu tak, že pokud něco, tak to nějak zatáhnu ( třeba s pomocí rodiny ) celé. Jak jsem psal, vinu mám taky.

Kdybych se rozsekal sám, ok...mohl bych nadávat jen sobě. V autě se mnou byla kolegyně a to bych si neodpustil, kdyby se jí něco stalo.

Mimochodem, rád Tě tu zase vidím :)

Odkaz ke komentáři

Z toho plyne poučení: když se ti někdo rozhodne dát přes hubu a obrat tě, tak na to má jednoznačně právo! Běda tomu, kdo ho poruší :sick01:

Samozřejmě netvrdím, že ten pán je bez viny, ale tohle ...

Edit: překlep

Upraveno uživatelem JHonza
Odkaz ke komentáři

Střelec: vzhledem k tomu jak dopadly soudy v podobných případech v minulosti (nutná obrana, ale střelec pod vlivem), tak nejspíš dostane dvacet za pokus o vraždu. Tohle navíc ani nejspíš nebyla nutná obrana a nelegální zbraň :sad01_anim:

No to je přesně to, co jsem psal - odsoudí ho za pokus o vraždu...

...Soudce střelce potrestal za pokus o vraždu a nedovolené ozbrojování...

Nic jiného se čekat nedalo. U nás se málokterou situaci opravdu u soudu podaří obhájit jako nutnou obranu. Hlavně v tom nesmí být alkohol, nebo nedejbože nelegální zbraň. Jak jste pod vlivem, tak vám nepomůže nikdo, i kdyby to skutečně byla nutná obrana <_<

Odkaz ke komentáři

Mistni zbranomilci, melete kraviny. Byli otravni, mohl se otocit a jit do haje, bylo to uprostred civilizace, lidi kolem, moznych reseni tohoto problemu bylo milion a jeden. Ale borecek povazoval za nezbytne dat jim za vyucenou a napalil to do nich jak Dawson city, takze stejne jako v Dawson city musi pocitat s nasledky. Zbrane patri ve stredni Evrope maximalne do mistniho vlakna o zbranich, a to jeste neni jiste, ale urcite nejsou na to, aby jimi resili spory na ulici uprostred Brna curacci, kteri si kupuji zbran bez zbrojaku a pak s ni chodi chlastat do hospody.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Mistni zbranomilci, melete kraviny. Byli otravni, mohl se otocit a jit do haje, bylo to uprostred civilizace, lidi kolem, moznych reseni problemu milion a jeden. Ale borecek povazoval za nezbytne dat jim za vyucenou a napalil to do nich jak Dawson city, takze stejne jakko v Dawson city musi pocitat s nasledky. Zbrane patri ve stredni Evrope maximalne do mistniho vlakna o zbranich, a to jeste neni jiste, ale urcite nejsou na to, aby se jimi resili spory na ulici uprostred Brna curacci, ktery si kupuji zbran bez zbrojaku a pak s ni chodi chlastat do hospody.

Hezčejc bych to nenapsal.
Odkaz ke komentáři

Mistni zbranomilci, melete kraviny. Byli otravni, mohl se otocit a jit do haje, bylo to uprostred civilizace, lidi kolem, moznych reseni tohoto problemu bylo milion a jeden. Ale borecek povazoval za nezbytne dat jim za vyucenou a napalil to do nich jak Dawson city, takze stejne jako v Dawson city musi pocitat s nasledky. Zbrane patri ve stredni Evrope maximalne do mistniho vlakna o zbranich, a to jeste neni jiste, ale urcite nejsou na to, aby jimi resili spory na ulici uprostred Brna curacci, kteri si kupuji zbran bez zbrojaku a pak s ni chodi chlastat do hospody.

+1

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hasna: No, v tomlhe pripade ti asi dam za pravdu... Nebyla to asi situace ze ktere se nemohl dostat jinak nez strelbou, coz vyhodnotil blbe, protoze byl nalitej. Ale tvrzeni ze zbrane do stredni evropy nepatri je dost odvazne, kdyz se podivas na pravni upravu z rakouska uherska a prvni republiky tak zjistis pravy opak.

Odkaz ke komentáři

Že jsem , já úd, včera vpodvečer rozstřelil firemní auto. Valil jsem na poplach, předjížděl jsem blba, co skoro couval......on mi najednou přidal a pak už jsem se nevešel do zatáčky, celkem prudké. Já věděl, že než u firmy skončím, že se ještě něco stane. Ale na druhou stranu, díky bohu za sníh, svodidla jsem tak nějak přeskočil.......kdyby tam nebyl, dopadlo by to hůř, takhle jsou to jen plasty, asi řídící jednotka na airbagy a pásy ( airbagy nevystřelily - ale pásy jsou bloklé ). Holt jsem si "vydělal".

Ještěže jsem nezpanikařil a do poslední chvilky se porval se řízením.....o asi 10 cm jsme minuli obrovskej šutr, co tam za těma svodidlama je.

Bez debaty je to i moje vina, byl jsem rychlej. Ale toho kokota dostat do ruky.......samozřejmě jel dál......

U firmy jsou na mne nasraní ( nedivím se ) a já jsem taky v pr*eli......ještě se klepu. Byl jsem se tam podívat za světla a fakt štígro, že to dopadlo, jak dopadlo. Včera jsem se ale klepal fest......byl to můj první karambol.

jo to takhle někteří lidi dělávají, jedou jak scíplí a když je chceš předjet tak je toho najednou plná silnice. Co na to policajti? Možná by to šlo brát jako bránění v předjíždění ale zavinění na něj asi nepadne. Ty airbagy a pásy budou asi normální chování. Nevím jak to mají obvykle jiná auta ale u Fiatů to funguje tak že při malém nárazu nebo výraznějším náklonu auta zacvakne klasická mechanická západka v navíječi pásů, to mají asi všecky auta stejně. Při větším nárazu nebo náklonu se vypne palivové čerpadlo. Při ještě větším se přidají předpínače pásů. A při ještě větším airbagy. Kde se ti to stalo?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...