quest987 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Tuhle zed sem vubec neskrabal vypadala v pohode,udelali se tam bubliny a kdyz sem to seskrabnul tak to leze dolu az na panel I se stukem.prace na h...o Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Miloši, tak to pak zapenetruj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Tento článek: http://sport.aktualn...ca0025900fea04/ Navic i když hráči vypadnou z Eura tak i přesto berou odměny cca od 500 až 800 tisic za to že nastoupili hrát za repre.Prostě mi to palice nebere-nehorázny... Treba si na to vydelaji.... a jeste zbude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Já bych všechny ty fotbalisty a UEFA zrušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Miloši, tak to pak zapenetruj Přeštukuje se a bude takhle to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Nie,ze by ma to zrovna nasralo,ale tak nejak ako sledujem svoju dceru a jej cestu modelingom tak toto,vola sa to Andrej,tak to ma udivilo.Teda ze je modny svet bandou buzikov a uchylakov to ma nechava chladnym,ale tie hranice uz su pre mna celkom daleko..... Upraveno 17. června 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Na te fotce je ta dcera, nebo ten Andrej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Na te fotce je ta dcera, nebo ten Andrej? Ja Ti ani neviem...Vazne,foto je ten Andrej.to je hned vidiet na prvy pohlad,ten muzny fejz.... Upraveno 17. června 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 ...Vazne,foto je ten Andrej.to je hned vidiet na prvy pohlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 To už všechny vyhublé modelky pochcípaly hlady, že musí brát chlapečky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Nechápu, co vás na tom humanoidovi tak pohoršuje? Vždyť trend už dávno nastolili Tokiáčci hoteláčci (označení převzato z jednoho blogu spřízněnců týhle kapely(?) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ten ma ale jemnou plet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Vynechává mi pátý válec :-( a Servisák mi nebere telefon. Nemáte někdo tady v Brně levný servis na fiata? I když tady bude možná za potřebí šroták pokud bude špatný HW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Komerční banka mě strhla za platbu z Eur účtu na EUR účet do jiné banky v ČR rovných 2500,-Kč, svině, prý nějáká novinka Řeším to s ředitelem pobočky a pokud nepoleví, jsem připraven tam zrušit úplně všechno" Takže věc pokračuje tak, že mi řekli, že jsem tam zapomněl dát SWIFT kod, takže za dohledání a zahraniční platbu 2500,-Kč Si dělají pr... z lidí, ale jako kompenzaci dobrému zákazníkovi prý budu mít do konce roku platby po ČR zdarma Mě rozesmáli moc" Celá věc se má ale tak, že mám kopii platby a SWIFT kod tab byl, takže to musí znovu prošetřit. Ještě chvilinku a měním banku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ten ma ale jemnou plet. Ve skutečnosti bude samý vimrle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Tohle Tri zajemci odpadli Viktore? Nebo jich je vic ( i mezi temi co odpovedeli) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ve skutečnosti bude samý vimrle. Nevim co to je. Vyhledavac nasel jen nejakyho Fredy Vimrle na facebooku... ja ko ze to je vimrly ve fotosopu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Tohle Teda že bude takové procento odpadlíků jsem nečekal - zvlášť po té spoustě příspěvků s návrhy na navýšení počtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Zajemci odpadaji postupne, tri nereaguji na SZ (ale nebyli zatim na foru od chvile co jsem jim posla SZ) a dva vahaji.Jeste pred mesicem jsem cetl narky o tom, proc nezvedneme pocet kusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky