Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tento článek:

http://sport.aktualn...ca0025900fea04/

Navic i když hráči vypadnou z Eura tak i přesto berou odměny cca od 500 až 800 tisic za to že nastoupili hrát za repre.Prostě mi to palice nebere-nehorázny...

Treba si na to vydelaji.... a jeste zbude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie,ze by ma to zrovna nasralo,ale tak nejak ako sledujem svoju dceru a jej cestu modelingom tak toto,vola sa to Andrej,tak to ma udivilo.Teda ze je modny svet bandou buzikov a uchylakov to ma nechava chladnym,ale tie hranice uz su pre mna celkom daleko.....:suicide_anim:

post-12494-080994000 1339950698.jpg

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Komerční banka mě strhla za platbu z Eur účtu na EUR účet do jiné banky v ČR rovných 2500,-Kč, svině, prý nějáká novinka :suicide_anim: Řeším to s ředitelem pobočky a pokud nepoleví, jsem připraven tam zrušit úplně všechno"

Takže věc pokračuje tak, že mi řekli, že jsem tam zapomněl dát SWIFT kod, takže za dohledání a zahraniční platbu 2500,-Kč :blowup: Si dělají pr... z lidí, ale jako kompenzaci dobrému zákazníkovi prý budu mít do konce roku platby po ČR zdarma :D Mě rozesmáli moc" Celá věc se má ale tak, že mám kopii platby a SWIFT kod tab byl, takže to musí znovu prošetřit. Ještě chvilinku a měním banku!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...