Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

máš pravdu,většinou se jedná o novější členy a hned je mám jako ignorované :D.....přibývají,přibývají :P

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

máš pravdu,většinou se jedná o novější členy a hned je mám jako ignorované :D.....přibývají,přibývají :P

To se stava u vsech prodeju. Bez vyjimky. Stejne jako navrhy "kolik mi das slevu, dam ti pulku penez, ale jeste dnes" smile_anim.gif

Odesláno

Dnes debil co mě vybral garáž.

Kola fuč

Nové nárazníky na veterána fuč

Rybářský vercajk fuč

.......

Odesláno (upraveno)

Taky jsem si to spíš spojoval s výrazem falus :D .

Já za to nemůžu :) , btw tohle pojmenování prý vymysleli v čechách

Upraveno uživatelem seh1
Odesláno

Sekat ruce hajzlům!!!

Vyšetřovatel říkal, že zatímco před 2/1/2013 měli jedno vloupání do auta za dva dny, dnes mají cca 10 za den.... :sad01_anim:

Odesláno

Furt a dokola velký problém pytláctví :furious: Dneska měĺ brácha štěk na Českým rozhlase, ty svině pytlácký už loví i lvy kvůli kostem, všechno kvůli šikmovokým, kteří věří, že když si s toho uvaří polívku, tak jim bude líp stát bimbas :sick01:

http://www.rozhlas.cz/zpravy/afrika/_zprava/kensti-celnici-zabavili-dve-tuny-slonich-klu-za-obet-jim-padlo-asi-250-slonu--1162884

Odesláno (upraveno)

Furt a dokola velký problém pytláctví :furious: Dneska měĺ brácha štěk na Českým rozhlase, ty svině pytlácký už loví i lvy kvůli kostem, všechno kvůli šikmovokým, kteří věří, že když si s toho uvaří polívku, tak jim bude líp stát bimbas :sick01:

http://www.rozhlas.cz/zpravy/afrika/_zprava/kensti-celnici-zabavili-dve-tuny-slonich-klu-za-obet-jim-padlo-asi-250-slonu--1162884

To je všechno o organizaci a zákonech (které musí někdo hlídat). Já pamatuji, že starej Smith se s tím ne*s..l. Za mrtvýho nosorožce 10 let natvrdo ať byl bílej, nebo černej. Ale to se tam dodržovala disciplína a fungovala policie a armáda. Dnes je to všude tam dole jeden velkej bordel a korupce. Já osobně bych jim za to sekal ruce. To by pomohlo.

Upraveno uživatelem jirka404
Odesláno

vsude kalamity a tady do vcerejska nebyl ani mm snehu. Pres noc konecne neco napadlo a stale pada..tak aspon je to veselejsi

Kde to žiješ, asi se tam odstěhuji :D U nás masakr, sněhu haldy a mrzne až praští" Rychle se uzdrav kluku, slivovičku a šup tam s ní, 4x denně 0,4dcl, jasný a potit se, nejlépe s manželkou :)

Odesláno

Chripka, ach jo, zejtra jsem mel jit na hokej:(

to my máme taky zápas...asi pojedu i přes ty srágory, co mě už tejden provázej. Buď na tom ledě chcípnu nebo mě to posílí suicide_anim.gif

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...