Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

....je to kolega z profese, známe se dobře 20 let, má dva VŠ tituly a dosud jsem ho považoval za slušnýho a normálního člověka...

Pokud by existovala přímá úměra mezi počtem vysokoškolských vzdělání a vzrůstající osobní úrovní, tak by za posledního čtvrtstoletí vlády vysokoškolsky vzdělaných spoluobčanů, náš stát nebyl na tak nízké morální výši.

 

Každopádně Ti přeji, ať to neskončí dle klasického scénáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem klidnej člověk, ale dneska mě naštvalo a stále štve, že potřebuju zaplatit dvoje hodinky a od večera nejde internet banking České spořitelny........

 Tak už IB chodí - tak mě naštvalo, že prachy jsou fuč.... trošku schizo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Telefonát s našima- shořelo jim čerpadlo u bazénové filtrace, které jsem kupoval loni ( jejich chyba ), ale nedostanu z nich kloudnou informaci o typu a podobně ( já si to už z hlavy nepamatuju ). Prostě kombinace slabozrakosti ( táta ), špatné pohyblivosti ( mamka i táta ) a nedostatku naprosté technické zdatnosti ( neteř ) mě asi donutí, dojet dnes po práci za nima na chatu a řešit to.

Na druhou stranu, když si představím, jak tam pobíhaj kolem té filtrace a dohadujou se, jak a co přečíst, jak k tomu vlézt,... ( zaplať za to, že je to banalita, která nemá na nic jiného zásadní vliv ). Tak ta představa mě škodolibě rozesmála. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kolik je neteři? Ať Ti vyfotí typovej štítek mobilem a pošle buď na mail nebo MMS

Týhle je 6 let, ta tam sleze, ale než přeslabikuje vše, co tam je napsáno, tak jsem na chatě i pěšky. Jo, nějak si poradím, ale naštve to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velice nerad někoho vyhazuju z práce a ničím mu kariéru. Ale když už jednou jsem mu dal chlapskou šanci, s tím, že se to nebude opakovat a on mi za dva týdny nadýchá 4 promile, to fakt nejde.

A vytočilo mě to hodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V úterý jsem taky musel vyhodit kluka, co přišel na léto na brigádu. Klasickej scénář, přijde tatínek(kamarád), že jestli nemám pro synka(17,student) nějakou práci na léto. Já, že jo, přesuny hmot a likvidace náletových keřů a natírání. Kluk od začátku votrávenej, pak jsem ho jednou našel venku zašitýho, podruhý, řekneš mu, že ho platíš za práci, ne za vysedávání. Ještě ti řekne, že si musí odpočnout. Že ostatní pracujou a odpočívají tak leda o pauzách k tomu určených nechápe. Takže potřetí, když si myslel, že není vidět a hrál si čtvrt hodiny s telefonem, dostal padáka. Ještě se tě zeptá, proč by si nemohl napsat pár sms.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fámulové politicky angažovaní sami sebe tím pádem považující za osvícené lidi z vyšších kruhů. Přitom nejsou schopni myslet ani vlastní hlavou ani objektivně. Posuzovat kvalitu člověka podle toho jestli je pravičák nebo levičák, bože z toho je mi na blití. Ubožáci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...