Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Teď už jsem v klidu Franto, protože je za půlku a tam už mě to nějak extra netíží. Navíc tady soused, co se mi na to byl podívat má Indesitku už pátým rokem, tak jsem ji vzal a dva roky za tu cenu mě uspokojí :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo spoustu o těch elektrickejch spotřebičích vim..

 

ano výrobci používají dost často materiály a součástky nižních kvalit ale to je jenom způsobeno tlakem na cenu..představa toho, že výrobní náklady pračky kolem 10tis musí reálně  klesnout na cca 1000 korun je asi odpověď na vše..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže, které značky šetří na kvalitě nejmíň?

 

Tohle by mě taky zajímalo, dá se obecně říct, jaký je cenový průměr pro pračku, která vydrží aspoň 5-7 let? Případně jakou značku vybrat, aby byla spolehlivě kvalitní?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono to tak nejde říct.. stejně jako teď na silnici vidít takřka funglový stovky škodovky s důchodcema tak je to i s dalšíma spotřebičema..vždycky záleží na tom jestli to někde ve výrobě nepos.. a jak se k tomu pak chová uživatel.ale opravdu Miele můžu s klidným srdcem doporučit do silnějšího zápřahu, při koupi prodloužený záruky +8 let co nabízí..

 

A vubec nejde o cenový průměr... odejít ti může z nějakýho důvodu jak pračka za 5 tak i pračka za dvacet hned po záruce...jen u tý za pět to bude pravděpodobnější..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale zas uplně dogma to není.. mam pračku Miele dodanou do penzionu kde běží denně dvakrát a třikrát za pět let provozu ( ano mají prodloužený certifikát na 8 let záruky navíc) žádný porucha, naopak jí mají rodiče majitele doma a za dobu dvou let 2x uznaná a 1x neuznaná reklamace ( opraveno na kulanci)....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...