Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Hasič vstoupil do sebe, prozřel, byl osvícen a vidíc to Kamil, už plánuje, jak z něj moderátora uplácá...

 

Edit: zapomněl jsem smajla :lol2:

 

A je to tu, Hasiči byla při sedmidenním trávení ovoce zjevena pravda - Kamil je Kamila! (Páté evangelium podle Jaroona.)

 

Srry, nedalomito, vášgrammarnazi vlk

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V práci jsem tento týden,tzn.od dnes, rozjel zkušební provoz, kdy jsem reorganizoval našeho oddělení, a na který jsem se dlouho připravoval a zaučil nové tři nové pracovníky ke stávajícím (kontroloři ve výrobě). Přestože je to personálně náročnější, mělo by se to vyplatit. Samozřejmě se to sere jak může.

Počítal jsem s tím, že se mi jeden kolega vrátí po pracovním úrazu do práce, ale minulý čtvrtek mi zavolal, že léčení potrvá ještě 14dní,

v pátek mi jeden kolega zavolal, že kašle krev a nastupuje nemocenskou,

další kolega, který měl skrz tyto výpadky dělat prodloužené směny, mi řekl - OK, ale v úterý nemůžu - jedu, na vyšetření kvůli prodělané rakovině. Říkám -OK, v úterý to vezmu za tebe, aspoň budu mít poznatky z první linie, potom jsem si vzpomněl, že nebudu v práci, ale tři dny na školení v OV, ukecám teda dalšího, aby teda dělal 16hod směnu. Ten ve čtvrtek říká - OK. V pátek mi ale říká, že se mu zasebevraždil Pendolinem manžel od sestřenice, a bude chtít jít v úterý na pohřeb, a že tam půjde i další člen našeho oddělení, protože ten je zase bratranec nebožtíka. Dnes, jak jsem byl na tom školení, musel jsem jít dřív domů, protože jsem dostal horečku a sračku.

Se asi picnu :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PČR pro***ala uloženou čízu a dělá jakože o nic nejde a "pořeš si to sám". Cestou zpátky opět popustil stavidla adrenalinu vjetnamec v dodávce kterej mě málem vytlačil na mý dvojkolce ze silnice. Na křížovatce už to nešlo a  zachránil čest a okýnko, který by na třetí úder určitě povolilo, jen předčasným újezdem.

Den jak vyšité...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy to nechápete, vždyť o ni nás ručníkáři tak úžasně obohacují - jiní za podobný adrenalin musí tvrdě platit...  <_<

 

lack71 samozřejmě přeju ať dceru co nejdřív napadne zavolat a nebo poslat SMSku - doufejme že v té chvíli nebyla poblíž přepážek AA...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lack71

Děkuji za morální podporu. Po teroristických útocích se vypínají cele sekce mobilní sítě kvůli možné koordinaci těch šmejdů....takže zatím žádný kontakt. Doufám, že se ozve sama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byla to jen otázka času ..... :furious:  A bojím se, že to tím nekončí, už vidím tu buzeraci na letištích.

Raděj buzerace a kontroly než pak radostí z dovolené, na letišti, rozhazovat rukama v okruhu 50 ti mětrů!

 

@lack71 držím palce!

  Upraveno uživatelem 123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...