Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

A vadí ti slovo Vánoci, nebo ti vadí Vánoce, jako tradice? Víš, fakt se celý život snažím psát gramaticky správně. Často bojuji s překlepy, ale na správné tvary slov si dávám pozor. A jestli ti vadí SPRÁVNÝ tvar nějakého slova tak nezbývá než - se stim smiř :)

Ne Pavle, nevadí mi tradice, ani spisovná čeština. Štvou mě patvary které znějí blbě, ať už jsou v jakémkoliv slovníku uvedeny a schváleny nebo ne. A taky bych řekl že sis to správně nevzal osobně i když to byla reakce na tvůj příspěvek. Ten mi jen připomněl jak mi tohle slovo trhá uši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 dní už ručně vynáším sračky z plného kanálu a ne a ne to dát do pořádku. Tvl, to jsou dnes řemeslníci, vím už jsme to tady řešili. Mě první firma deset dní říkala jak přijedou, když jsem pochopil že nikdy nepřijedou, objednal jsem druhou, těm nefungovala technika, to je krach :-( Dnes konečně pán z třetí firmy a trochu jsme to nepochopili, z baráku do kanálu volno a z kanálu pod silnici jsme protáhli pero celých 18 metrů bez problémů a přitom do hlavní kanalizace to mám pouhých deset metrů :-( Jsem v koncích, nevíte kde by mohl být problém? Chlapík to probere ve firmě, taky to nechápe a zítra zase přijede. No aspoň konečně někdo normální, šajze jak já jsem nasranej....

post-364-0-22720500-1483643783_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problem (aspon teda co som zazil ja) je mozno v tom, ze niekto do hajzla hadzal kuchynske utierky. Tie sa v kanali uplne nerozpadnu ako bezny toaletak, ale vytvoria akusi hmotu, ktora ruru zapcha ak tam v niektorom mieste nie je moc velky spad, ale pero sa tou hmotou pretlacit da o to viac je to matuce. Nic menej tlakovy voz by si s tym mal poradit bud to pretlaci cistiacou hlavicou, alebo to odsaje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Péroje na ho.no, zavolej si do technických služeb pro velkou cisternu která to pročistí tlakovou vodou s tou zpětnou hlavicí nebo jak se to jmenuje. Věř mi, hotel pro 180 lidí a vlastní čistička 300 metrů daleko mě rozhodně naučila vykašlat se na firmy s pérem, byť ta mašinka co tím točí je působiváale na cisternu s tlakovou vodou to nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji moc za tip kluci :-) On zítra chce dovézt nějakou větší hlavici na pero a popřípadě nějakého krtka na vapku, ale určitě se mu zmíním, ještě jednou děkuji. Já myslel že to pero protáhne všechno. My jsme necítili jediný zádrhel a na peru nic nebylo, vytáhl ho úplně čisté. No a říkal že utěrky, hadra, nebo cokoliv by na něm uvízla. Ale jak říkám, čisté...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak, krtek a tlaková voda a bude to odtékat jak má.

 

Edit. nebo to narazí třeba na zborcenou trubku pod silnicí,

nic neobvyklého. Jednou jsem tady měl i kameru na dálkově ovladaném

vozítku když se nám pohly trubky, praskla nějaká příruba a bylo veselo.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VintageLover: No není divu:-) Vyřiď mu, že mu to za 30k dosvědčím:-)

:D

 

A to odislo tou teplotou? vsak to by mal byt nejaky polovodicovy snimac tomu snad zima robi naopak dobre ci?

Asi kondenzát a pak zkrat, to se ještě neví, ale nacenění opravy s díly samozřejmě už přišlo. A když to nebude ten domnělý špatný díl a oni ho stejně vymění, tak se holt nedá nic dělat. Asi se tomu za večer nenaučím rozumět, abych jim řekl, že to je něco jiného... Může to bejt čip (22 včetně opravy) nebo celá deska (92 včetně opravy).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luku, tak tohle jsem opravdu potřeboval slyšet :death: ( sranda ), kouknu na to ze záznamu, ale to už není ono. Krásně jsem si vše připravil k TV, přikryl se dekou a vytuhl ( pamatuju si zprávy- nějaké a pak nic ). Od TV jsem se přesouval rovnou do koupelny a hurá do práce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Tož to teda upřímnou soustrast. ;)

 

Edit: Jo, a nelez do vlákna Hokej, bo tam už jsem i něco málo napověděl.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra, CR proste vo vsetkom bude o kusok "dalej", ako SR :(

Uz mate "Ministerstvo Pravdy"...a teraz este jedna z Vasich TV dokazala "krasne politicky korektne skulturnit" Agatu Christie:

 

Deset malých vojáčků

Tak jsem si myslel, že můj první letošní příspěvek na fb bude o podnikání, o EET nebo o tom, jak nás vláda vleče do socialismu. Ne ne, přátelé, právě jsem shlédl mou oblíbenou novelu Agathy Christie Deset malých černoušků. Zpracování z roku 2015, pro mne nové. Přesto, že text a děj dobře znám, hned krátce po začátku jsem se začal cítit divně. Slyšel jsem dobře? Vojákův ostrov? No nic, malá změna, proč ne. Ovšem, když odsouzenci začali číst říkanku, kde místo Deset malých černoušků... četli Deset malých vojáčků..., náhle mi to došlo. Politická korektnost!

Tak daleko jsme došli, že už se nesluší recitovat či zpívat Ten little niggers. Naše společnost se dostala do rukou pitomých manipulátorů, které nám Orwell prorokoval, a my jsme na něj nedali.

Do háje s politickou korektností!

P.S. Derou se mi na jazyk úplně jiná místa, než "do háje", ale nedokážu se přimět, abych to napsal do veřejného prostoru. Proboha, já jsem korektní!

P.P.S. A zkuste si zadat do Googlu "ten little". Ani jednou vám to nenabídne slovo "niggers". Dělá se mi z toho zle.

 

 

https://www.facebook.com/radomil.babek/posts/948974031905521

 

F.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...