Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Nevím, co znamená vykopávat, ale vím, že průměrná čistá marže se pohybuje plošně v mínusových položkách. 

Souhlas. Kamarád kvůli tomu skončil ze zastoupením Kia. A druhý co má Škodovku taky pěkně nadává.

Maj od fabriky stanovenej počet aut co musej prodat.

Aby splnili prodávají skoro bez marže, protože když nesplní tak jim zastoupení seberou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No už jsem si říkal kdepak je African a jeho nekalé praktiky a proč s tím nikdo nic nedělá a že je potřeba lidi před něčím takovým chránit. :)

Asi jsi nepochopil, že ovce jsou právě ti druzí - co si koupí i to auto bez koberečků.

Já jsem názoru, že je každého věc a svobodná volba co si koupí, co ze sebe dovolí prodejci udělat a na co mu skočí. Když si koupí auto bez volantu, prosím, jeho věc. Nadávat pak ale může jen sám sobě.

Klasika mezi námi, mě prostě některé věci v naší zemi štvou, ty jsi se vším hotový raz dva a vše je v naprostém pořádku :-) Ohledně koberců, byl jsem u koupě nového auta v Německu, Rakousku, Africe a všude byli, tak jsem byl upřímně vykulenej že v Pažoutu nebyli, jsem si říkal že na mě něco zkoušejí a tady zjišťuji že v Čr standard. Prostě nás berou u držky kde se dá a je třeba se ozvat...Jinak Škodofka mě nechává chladným, ale ty jejich každodenní masírky a všechny testy jak je to nejlepší auto na světě už mě také trochu štvou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slavná drogerie "marijonooo" Včera jsem si tam koupil toaletku za 1650kc. Na pokladně sleva v rámci bf na cca 1300kc. Protože mě zajímalo složení vůne, tak jsem si ho doma vygooglil. A překvapení nastalo. Skoro na všech eshopech cena pod 7stovek. Jako kde to kua sme, když na prodejně mají to samý o litr dražší? Chápu určité náklady spojené s provozem kamenné prodejny oproti eshopech, ale tohle je nějak moc. Jako 2kila navíc bych kousnul, ale tohle ne. Půjdu jim to tam omlatit o hlavu. A to podotýkám, že nepatřím mezi tu skupinu lidí, co si jde vše prohlédnout a vyzkoušet do obchodu a pak objedná nejlacineji z netu. Ale co je moc, to je moc...

Buď v klidu. Někdy si zkus používat svou oblíbenou vůni z netu a pak tu z kamenne parfumerie. Pp mých zkušenostech priplacim asi 500 Kč na vrch v obchode než abych to bral v 3.nejvetsim eshopu s parfémy, který mám 200 m od domu.

 

Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...