Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Kucí (všicí), serte na to. Opakuje se to v pravidelných intervalech, taky jsem si na Vánoce odplyvnul a pak odfrknul v chládku (a nebylo to zlý, tolik volnýho času... :D), ale prostě kloudného výsledku se nedobéřete - jdou tu proti sobě názory, ne fakta. Každej má nějakej a imo výsledkem debaty nemusí být, že nutně jeden (či více) z nich je špatně. Tak se shodněte, že se neshodnete a dem dál.

 

Ale dovolím se přeci jen taky jeden (názor):

Berte, těch 30 dnů pro janka je fakt úlet, promiň.

Sundej to na 3 výchovné dny a myslim na to můžeme všeobecně zapomenout. Což?

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Eskymáku, hasiče neznám, takže o krytí známých nemůže být ani řeč. To, že někdo píše o kouření ču-áků je na přesdržku, bohužel Janko nebyl po ruce. Nepřirovnávej prosím Chronomag ke slovenské politice, ta naše politická scéna nám stačí.

Asi som to neformuloval dost jasne. Mozno ho nepoznas ty, niekto ti to mozno doporucil ci nakazal, v kazdom pripade tu davno nemal byt nik kto otvorene a agresivne napada inych. A ano, keby bol po ruke tak uz dostal tolko krat ze by nevedel akej je narodnosti. Ale ty sa evidentne tiez nevies povzniest nad rozhorcenu a expresivnu Jankovu staznost na "rovnost" tu na fore a vyriesil si to teda naozaj ako chlap, ukazal si mu kto je tu frajer. Akurat ze on to napisal sukromne... Asi preco? Este stale mas moznost to obojstranne napravit, nieje nic ponizujuceho priznat si chybu. 30 dni nemozes mysliet vazne. A ide tu o princip, nie o 30 dni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten můj blábol byl na Kamila :-))

 

2maxel:

Ona dělat moda není prdel, teda když o té službě přemýšlíš. Když jsi si svojí pravdou bohorovně jistý, pak to prdel je. Ne ovšem pro ostatní.

Ten případ je odpudivý. O Hasičovi si nedělám žádné iluze, vyštěknout prasárnu a utýct mně k němu celkem sedí. Janko se měl na reakci vykašlat. Hasič a jeho útoky jsou mody tady tolerovaný, to je prostě fakt, není okolo něj rošambo poprvé. člověk na úrovni se nemusí k němu snižovat. Rozhodnutí Berta je šílené. Ani ne to, že ten ban vypálil. V emoci bych to i pochopil. Napsat mi jako modovi, že mi dělá Hasič kuřbuřta asi dokáže nadzvednout mandle. Šílené je, že není schopný s odstupem jakékoli sebereflexe o svém rozhodnutí. A Kamil, to je prostě kámoš. Držák :-). Jen se teď musím tlemit, jak se kluci možná podporují, jak je to vlastně správně a mod si musí vůči plebsu prosadit svůj názor. Chudák prudký Janko to ovšem odsere na měsíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si říkám, když už to tady takhle bují a bobtná, co kdyby se na to založilo samostatné vlákno, jmenovalo by se třeba ,,Prudíme mody " a mohli by si tam všichni, co o řešení téhle problematiky stojí, hezky svobodně pokecat, vyjasnit si stanoviska, vzájemně se pozurážet a tak... a tady bychom mohli zase řešit bolavý kolena, rozbitý auta a jiný rozkopaný bábovičky a hračky spadlý do kanálů....

 

Rozsypala se mi spojka na S-Maxu. To fakt musí stát takovou nesmyslnou raketu ? Já zrovna potřeboval koupit elektrocentrálu, a najednou plááááác, patnáctka v pr..achu... cifix...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se líbí , že nikdo neřeší decebala kterej to tady rozjebal tisíckrát a stojí i na začátku tohohle těmi řečmi o ČR. Což třeba vadí mě. Ať se teda odstěhuje doprdele když je mu to tady tak odporný :)

 

 

Dane, můžeš mít jiný názor, jak si to napsal tady Ty, ale uděláš to v klidu a nevyhrožuješ nikomu, nepíšeš o něm, že je hmyz a nespojuješ ho s tou smutnou událostí, co se stala na Slovensku...

Já s Decebalem nemám žádný problém, ale zároveň chápu, že pro hodně lidí představuje vysírače, tomu rozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lžeš! Diskuze o tehdejším banu pro Hasiče byla mezi všemi mody a nakonec ho taky dostal. A seknul jsi s tím proto, že ses urazil, když jsem ti vytkl, že bez předchozí diskuze měníš nebo opravuješ příspěvky nebo vlákna ostatních moderátorů.

Jasne, dostal par dnu misto trvaleho banu. :D A to sekyrovani po prejmenovani jednoho vlakna byla jen posledni tresnicka na dortu, urcite ne primarni duvod. Dal k tomu nemam co rict.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem, kteří sem přispěli k tématu Hasič - Janko - Bert - Ban - Strašnej řev. Ono poděkování opravdu nemyslím ironicky. Jsou mi v postupu vyčítány především tyto 4 věci:

 

1. Zveřejnění SZ

2. Délka Banu

3. Nízká míra sebereflexe

4. Neudělení Banu Hasičovi, event Decebalovi, potažmo ještě někomu jinému.

 

Zkusím to udělat takto:

 

Ad 1. Jakkoli tvrdím, že report není SZ nechám o tom rozhodnout moderátory. Pro škarohlídy podotýkám, že společenství moderátorů rozhodně nejede ve stylu já na bráchu, brácha ne mně. Pokud tomu tak bude, a report bude považován za SZ, trest mne nemine.

 

Ad 2. Je mi vyčítáno, že ban je příliš dlouhý, a že přišel bez varování. Osobně se přiznám, že za ty ču-áky bych raději Jankovi jednu osobně trepnul po papuli (tak nějak se to tuším po slovensky říká), nebyl však po ruce, tak dostal ban. Ban bude zkrácen. Celkovou délku sem samozřejmě napíši.

 

Ad 3. Myslím, že k sebereflexi právě dochází. Měnit něco včera večer pod tlakem příspěvků by stejně byl jen kosmetický zásah.

 

Ad 4. Řešit bany ex post mi přijde jako zcela nevhodné. Za tímto názorem si pevně stojím.

 

roBERT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nickolasi:

 

1. Janko psal o všech modech, nikoli o mně. Tedy Tvá argumentace mým egem je chybná.

2. Report ze své podstaty není soukromý, protože reportující neví, kdo ho z moderátorů otevře. Dle mého názoru to opravdu není na úrovni SZ.

 

Berte, Janko dostal ban od všech modů? Proběhla mezi vámi diskuse a výsledkem bylo společné rozhodnutí? Pokud ano, tak beru zpět svou úvahu o tvém egu a omlouvám se. Nemyslím si však, že to tak bylo. Myslet ovšem znamená všichni víme co. A já si uvědomuju, že tenhle "spor" nemám šanci vyhrát. A opravdu rád bych se v něm pletl. V názoru na soukromnost reportu se taky neshodneme. Posílám-li report, posílám ho jasně vymezené a úzké skupině, tedy modům. Kdybych ho chtěl sdělit všem, napíšu to do vlákna. Myslím že obsah reportu má zůstat u jeho adresátů. Jasně, píšu-li report na něco/někoho, měl bych si za ním stát a teoreticky by mi nemělo vadit, že ho někdo zveřejní. Ale jsem přesvědčen, že jakákoliv zpráva (ať ji nazveme jak chceme), která má jasného adresáta, má zůstat jen a pouze u tohoto adresáta. A to že je adresátů víc z toho veřejnou záležitost prostě nedělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nickolasi,

 

Ad 1.  Asi jsem to špatně napsal. V kontextu jsem chtěl zdůraznit, že Janko napadl "ego všech modů", nikoli že mu všichni modi dali ban.

Ad 2. Chápu Tvou argumentaci, a myslím, že nejen na tuto otázku odpoví řešení, které jsem napsal výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já beru jako obrovské plus, že tady Bert dokáže s námi normálně diskutovat, dojít na základě jiného názoru ke změně toho svého. To je snad poprvé, kdy mod přehodnotil své trochu prchlivé rozhodnutí o délce banánu a za to máš můj hlubokosklon, Roberte!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...