Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Když jsem ještě žil v Práglu a jezdíval MHD, všichni kolem mi dycky připadali divný. Znáte ten pocit...? 

Kde bydlíš teď? Já byl před časem nějakou dobu v Gruzii, absolutní pohoda a relax, určitě se tam budu vracet. Když jsem se vrátil do Prahy a zalez do autobusu nebo metra, tak jsem myslel, že mi jebne ... všude kopec lidí, samej chrchel ... normálně mi bylo ouzko. Zlatá příroda a klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze to prave ty pises o tych 10%. pozri ako zijes, ako hras a ze vobec hras. co urcuje to ako sa dnes chovas a ake mas nazory? fakt si myslis ze genetika ti do ruk strcila gitaru?

 

 

 

citam poslednych par stranok a fakt sa cudujem. to su uz patologicke somariny...

Jo, presne to si myslim. Tata me ke kytare prave moc nevedl. Pro nej moc malo talentu na nejake snazeni. A presto sem tam hrabnu do strun. Proste stoprocentni genetika a to prave navzdory vychove.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem pako, ráno jsem se motal a nestíhal jsem běžecký závod, tak jsem na to po cestě trochu šlapal.... no naměřili mi 128km/hod na 90. Tak jsem stejně nestihnul start a měl jsem to za 50e.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zlý jabko: Jasně, rozumím, to má logiku!  :)

Sphinxx: Po rozvodu jsem se vrátil ke kořenům, prostě "domů", na vesnici, kde jsem vyrůstal. Kdysi vesnička středisková, dnes necelých třista čísel a zhruba osmset lidí, moc si to užívám. Do Prahy jezdívám, ale protože chci a mám za kým.  B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve čtvrtek mám cestovat do Polska do Rybniku. Do Rybniku provozuje minibus z Ostrava-Bohumína společnost Leo express. Říkám si koupim jízdenku do Ostravy nebo Bohumína od ČD a nebo Regiojetu ( protože se mi nechce trávit 4hodinovou cestu ve vlaku, který má vlastnosti tramvaje). Jenže problém,  ať ČD nebo Regiojet nijak nenavazují na autobus do Rybniku.(riskovat čas na přestup 3 minuty se mi fakt nechce) . Budu tedy muset zkousnout Leo express, tak vyhledávám spoj mám na výběr jízdenky Ekonomy za 400 (to nechci, je tam málo místa) a Premium za 1060( to nechci, cena není úměrná tomu co člověk dostane) . Říkám si, že by byla Premium třída vyprodaná? Zadávám tedy cestu Praha-Bohumín a světe div se v Premium třídě volných 12 míst.

Píšu tedy na info společnosti, kde je problém, že nejde koupit jízdenka do Premium třídy. Odpověd přichází po pár minutách, borec se mi vysvětluje, že místa jsou obsazeny a že mi nijak nemůže pomoci, odpovídám, že nemá pravdu, přidávám screen obrazovky.Přichází odpověď asi nějaká chyba a že se musí zeptat IT, kde je problém. (psal jsem o víkendu) . Dnes opět píšu, že nemám odpověď na dotazovaný zádrhel. Dostávám odpověď poněkud nesmyslnou a to ve znění, že část trasy je autobusem, který nemá business třídu, proto se nabízí pouze ekonomy a premium , což považuji za totální blbost. Tak odpovídám, že se mi nechce cestu rozdělit na dva lístky  Praha-Bohumin a Bohumín-Rybnik, protože tím zbytečně cestu prodražuji. A pokládám dotaz: Pokud si zakoupím jizdenku na prodejním místě, jste mi ji schopni prodat do třídy Business? Dostávám odpověď, že na prodejní místo chodit nemusím a můžu ji koupit přes internet , plus mi posílá seznam prodejních míst.  Takže odpověď úplně k ničemu. Tudíž pořád nevím proč si nemohu koupit jízdenku tak jak chci a zatím jsem si přečetl jen nesmyslná vysvětlení . Na mne to působí dojmem, že chtějí co nejsnáze odbýt zákazníka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě do busu neznají byznys třídu, takže eco nebo premium, nic jiného ten systém asi neumí.

Nebo 2 lístky, na trasu vlakem kde to byznys umí tak byznys, a druhej do busu eco nebo premium.

Podle tohoco píšeš teda.

Nebo oželet nějaký čas na přestup a jet s jiným dopravcem.

Nebo auto.

 

Že to neumí někdo na customer service vysvětlit mě nepřekvapuje vůbec, teď jsem byl pro pár prkotin ve dvou hobby marketech a tam už zaměstnávají cvičený opičáky, s prominutím. Takovou úroveň personálu jsem už dlouho neviděl. A jak "nejsou lidi" tak to bude asi ještě horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...