Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Čet bych to s -e, protože počešťování tadytěch blbin se mi zdá zbytečný. Viz konina BRÍFINK v denním tisku, ze který mi krvácej oči.

 

vcera ve slovenske televizi titulek - ......týnejdžra.............to jsem teprve nechapal, kam se hrabe nejakej brifink :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen kožená brašna, taková zbytná rozmařilost.

Kamarád potřeboval bezpečnostní rolety, firma že jedině po zaplacení 100% dopředu, byl rád že je "přemluvil" tak na to kývl a nerozporoval jejich cenu. Když je uháněl o fakturu, aby to teda zaplatil dopředu, tak mu napsali, že si to rozmysleli a že nic nebude....

Taky o nic nepřišel, jen mi to nepřijde normální... :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Haha, mně takhle nabízeli prémiové švýcarské vybavení pro péči o chrup. Když jsem poděkoval, že si vystačím s Odolem, říká mi ten borec v telefonu: "Vy byste nechtěl Mercedes za skvělou cenu, kdybyste měl tu možnost jako tady s námi, místo obyčejné Fabie?" Tak jsem mu řekl, že nechtěl, že na to tahání vozíku s hnojem po vsi mi Fabie úplně stačí a že má levnější servis než Mercedes - borec zašveholil, že taková skromnost mě teda šlechtí, a rozloučil se. Je ale fakt, že na takové kontra člověk musí mít náladu.

 

Edit: A pak jsem to číslo, z kterého volal, samozřejmě naprášil na Muzutozvednout.cz a u sebe si ho zablokoval.

Haha, díky Filipe, zvedl jsi mi náladu :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...