Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Myslím, že neříkat to je správné rozhodnutí. Ony by s tím nic stejně neudělaly, nic by změnit nemohly, jen by se jim zkazily zážitky. Každopádně je to na houby :( Tak se drž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl když jsem četl o tom krčku těsně pred tvou dovolenou, tak mi to projelo hlavou... u mý babičky to dopadlo stejně. S pozdržením špatnejch zpráv bych asi udělal to samý, Martine. Tak ať se s tím srovnáš co nejdřív a zůstanou jen pěkný vzpomínky.

 

Původně jsem sem vlez, abych si na něco "zásadniho" ve svým zivotě postěžoval, ale už nevím, co to bylo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine, to je mi moc líto a soucítím s tebou. Vím, jak se cítíš. Mě takhle umřel táta před 3 lety. Taky jsem byl s rodinou na dovolené a zpráva přišla asi půl hodiny po té, co mi máma do telefonu říkala, ať si nedělám starosti, že tátovi je líp... Neměli jsme to tehdy tak daleko jako to máš ty, tak jsme dovolenou předčasně ukončili. Ty jsi s holkama v dost jiné situaci. Určitě ses rozhodl správně, že zprávu o tátově smrti pozdržíš. Bohužel jsme ve věku, kdy nás takové zprávy ještě párkrát zastihnou. No... příjemná vize to není, ale jak už tu zaznělo, i to k životu bohužel patří. Tak hodně sil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine drž se, měli jsme podobnou situaci když zemřela tchyně a my byli také v Chorvatsku. Holkám jsme to řekli na konci dovolené a pochopily to.....

Chtěli jsme jet zpět a švagrová to ženě rozmluvila.I při zpětném pohledu jsme to neviděli jako špatné řešení. Alespoň podle nás...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si dovolím kondolovat, byť jsme se osobně nikdy neviděli. O tom úrazu jsem si tu před nedávnem přečet a jen mi proběhlo hlavou "tak hlavně bez zbytečných odkladů operovat a k tomu ještě hodně štěstí, aby to všechno dobře dopadlo". Mrzí mě že to skončilo špatně... Jinak v podobné situaci říct / neříct jsem byl před pár lety a rozhodl jsem se stejně, tak vím jak Ti asi je. V každém případě počítej s tím, že se asi nezavděčíš všem, ono to už z podstaty věci moc nejde... Upřímnou soustrast a mnoho sil.

Upraveno uživatelem M.K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KUWA koupím si jako obvykle lístek na vlak do 1. třídy vlak přijede a vagón s jedničkou nikde. Ptám se průvodčí, kde máte první třídu, říká že nemají a prý je na to vydaná depeše a neměli mě lístek do jedničky prodat. Nic hroznýho asi 30 Kč navíc. Hezký den všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...