Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Tvl Skopky-Sonny annoncuje ve statutech SEW... všichni kamarádi o SEW mluví... jestli prej jdu... Tak jsem si to v hlavě zařadil do brzkejch akcí, koupil přes web lístek a ani mi s mým životním režimem nepřišlo divný, že to vychází na čtvrtek a pátek.

 

Před chvilkou jsem naklusal s foťákem, ntb a vyžehlenou košilí na Žofín a hádejte co :D :D no král Jelimán.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na dveřích Rolex butiku Carollinum mají ceduli Všichni naši prodavači zrovna obsluhují, tak sem nelezte, zamkli jsme si tu :) a je to jen v češtině vcelku drobným písmem. Dveře fakt zamčený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, poslední dojem vesničana ve velkoměstě: nakonec jsem se do Rlx butiku dostal, profi jednání, žádný nepříjemný pocity, a naproti v Rlx servisu perfekt info (ohledně cen a termínů servisu a výměny dialu). Takže bych vlastně měl psát do jinýho vlákna ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě vytočila městská část Praha Kbely. Městská část se zapojule do akce Den bez aut. Potud ok, ale zapojuje se tím stylem, že zavřela hlavní ulici a rozestavěla tam kolotoče. Takže aktuálně když vylezu na balkon tak se bojím, že mě přejede labuť, kačer donald nebo drak...

 

Díky tomu se mi také samozřejmě protáhla cesta, kudy vezu přítelkyni do práce (autem, protože chodí o berlích, ale hlavně proto, že autobusovou zastávku kvůli uzavření ulice v rámci ekologické akce dočasně zrušili) o 2 semafory a asi 15 minut cestou tam. Nad to zavřená ulice působí dopravní kolaps, takže cestou zpátky z Čakovic na boleslavskou dálnici se cesta protáhla o půl hodiny! (normálně 5 minut, pokud nejede vlak) Suma sumárm bych řekl, že moje úhlíková stopa díky této bohulibé akci stoupla tak 3x a to nepočítám těch 20 kamionu světských, kteří sem museli dopravit ty svoje svítící pí*oviny.

 

kolotočáři všech zemí vyližte si prdel....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem včera čuměl a otáčel se před Billou zpět, když jsem se vracel z Hradce (do Čakovic). Idioti.

 

A nasrali mě v pražskym Inveltu. Jedu na svolávačku (EGR) přes celou Prahu s tim, že to bude druhý den a půjčí mi za 9 kil něco ?malýho? na cestu dom. Realita ? samozřejmě všechno malý fuč a měli jen pětku (a výš) nejlevněji za trojku. Hajzli. Měl jsem jet k dvornímu do Stratosu!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem v úterý večer už něco tušil, když za Billou na parkovišti směrem k parku stály napříč přes parkovací pruhy maringotky... na jak dlouho to je? Zítra tamtudy pojedu a nechce se mi věřit, že by světský stavěli labutě na jeden den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to tam do pondělka, ještě ráno to má být neprůjezdý, myslím... MHD v těch místech jezdí nějak divně už od začátku školního roku, tak mi to tak nepřijde, ale je fakt, že motat se tam v autě s přítelkyní o berlích bych teda nechtěl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bezva, diky za info. Takže Kbelšti radní se zapojili do Dne bez aut vlastni akcí Skoro tejden bez aut :) Ale přijde mi, že už jsem to tam někdy loni nebo předloni v zatáčce u jezírka viděl taky, takže asi kbelská tradice.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bydlíme tam od února tuším, a zatím jsem je neviděl, ale tak možná jsem byl zrovna někde pryč v tom termínu. Každopádně me štve ta vzdálenost, bydlím v tom baráku mezi Billou a jezírkem a ty labutě nám fakt lezou až do okna. a včera tam ještě pod balkónem na cestě té jednosměrky rozložíli trampolíny. cítím lehký nedostatek soukromí :-D

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme kus bokem, ale pod Kbely oficiálně patříme a často se tam vyskytujem, jsme tam třetím rokem. Však napiš starostovi, že ti to vadí, třeba něco vymyslí... Kbely mají už 20 stejného starostu, lidi si ho volí furt dokola a furt mu stoupají výsledky, v posledních volbách měl 63%, tak nejspíš něco dělá dobře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád opravuje zeťákovi chalupu (no, barák tak za 15M). Dnes jsem mu měl dovézt mříže na několik oken, které jsme mu dělali. V sms mi poslal, kam to mám fakturovat, tak mu volám, že se asi spletl, protože to je velká neziskovka, která se stará o děti. Ne, nespletl, mám to tam poslat, zeťák to nechá proplatit.

 

Na takovejhle hnus nemám žaludek, takže jsem ho poslal do haj.lu a mříže si vystavím na dvorku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...