Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Většina Čechů bez vitamínů "V" dlouhodobě nepřežije, to je známá věc. A k těm nakoupenejm balíkům rejže to je vcelku pŕijatelný kombo, obzvlášť když je hlad. Na rozdíl od Uncle Ben's sweetsour om?ček se toho člověk tak rychle nepřejí.

 

U nás zmizelo vepřové v.v.š a čínskej lančmít.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě strana a vláda uklidnila že je připravena :wine: jdu si dát panáka

ttps://www.novinky.cz/domaci/clanek/stat-ma-potravinove-rezervy-na-pouhy-jeden-den-40314860?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska na nákupu mě zaujala díra v regálu "vepřové ve vlastní šťávě". Vkus se nemění, šlo první nařadu :-))

Fuj tajbl, to radši tu veverku z lesa :-) Dneska už jsem viděl ve zprávách jak si paní v roušce stěžuje v čekárně na celý svět, že se vrátila z Trenta z lyžování a nikdo nechce prohlédnout jejího syna v horečkách, kde že to jsme a ještě to rozmázne v TV. To je klasika, bereme dítě do Itálie, nic nehrozí, všichni jste blbci, a najednou panika jak sviňa že si kluk doveze horečku, tady nás máte, starejte se...a zrovna bych ji tam ohnul a nařezal ji :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledně koronaviru jsem narazil na zajímavou úvahu:

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=973517626376745&id=100011555505270

 

KORONAVIRUS - O CO TADY JDE?
(Petr Novák)

Informací je o šíření tohoto viru mnoho, zatímco v jiných případech se spíše "elity" snaží držet vše "pod pokličkou", tak si všimněte, že v tomto případě je to zcela obráceně a ze všech médií se na nás hrnou děsivé, až apokalyptické vize, kdy i jinak celkem racionální lidé začínají přemýšlet o tom, že taková "drobná" zásoba balené vody a konzerv by nemusela být na škodu a to i v zemích, kde se zatím nic neděje. Pojďme se na to zkusit podívat z větší výšky, tedy globálně a rozebrat to i z úhlů, kterými se jiní nezabývají, co vy na to?

Psychologický efekt

Z psychologického hlediska víme, že to na co upřeme svou pozornost, to automaticky roste. Řešíte neustále v hlavě své dluhy a špatné vztahy? Co myslíte? Poroste obojí? Řešíte v hlavě jak vydělat a jak mít naopak skvělé vztahy? Budete mít ty dluhy a špatné vztahy? Když jste neustále bombardováni informacemi o novém viru a šířící se nákaze, co myslíte, že se stane? Udělejte si experiment - najděte ve svém okolí optimistu, domluvte se s jeho známými, kolegy a nezávisle na sobě mu během jediného dne řekněte, že vypadá dnes nějak "přepadle", nezdravě, že je bledý a "vůbec se vám nelíbí". Vsaďte boty, že večer ulehne v hrozném stavu do postele. Ne, ten experiment nedělejte, ale asi chápete kam mířím. K psychosomatice se v závěru ještě vrátím.

Mezinárodní politika

Ještě před několika týdny se řešila smrt Sulejmáního, raketová odveta Íránu a následně jimi, údajně omylem, sestřelené letadlo. Řešily se obrovské protesty v Hong Kongu proti ČLR. Vzpomene si ještě někdo na čínsko-americkou obchodní válku? Svět řešil impíčment a pokus o likvidaci Trumpa. Vzpomene si dnes někdo na něco z toho? Vědí vaši přátelé jak impíčment vůbec skončil? Dovedete si představit, jak by se to řešilo v médiích, kdyby se někdo pokusil "impíčnout" třeba Obamu? Takto se z toho stala spíše vnitro-americká záležitost, což jen dosvědčuje, že USA jako Hegemon končí. Virus přišel jako na zavolanou, protože i nyní odvádí pozornost od Idlíbu a Tripolisu.

Informační pole

Jaké informace se začínají šířit? Opět takové, které nahlíží na svět jako na jediný, globalizovaný celek. Greta a globální oteplování hysterii a volání po globalizovaném světě, který řeší "problém" jako jeden celek, nevyvolaly, tak je nutné přijít s novým globálním "problémem", který přinutí lidi volat po centrálním řízení, jinými slovy po diktatuře z jediného řídícího centra. Vlhký sen globalistů. Objevují se nově i názory, že vir se může šířit nejlépe na bankovkách a mincích, protože tyto nejvíce obíhají mezi lidmi a tudíž by se měly zrušit. Bez karty byste si nekoupili ani rohlík a při každém nákupu byste za sebou zanechali elektronickou stopu. Cože jste to dnes kupovali podezřelého a kde?

Globální řízení

Včera vyšlo několik článků kde psali totéž - koronavirus nejvíce řádí v Číně, Jižní Koreji, Íránu a nově i Itálii. Mají tyto země něco společného? Pokud se zabýváte Koncepcí společné bezpečnosti (KSB) a nebo sledujete mou zeď, tak víte, že Čína má z hlediska globálního řízení nahradit USA v roli Hegemona a Írán má (měl) převzít tutéž roli v oblasti Blízkého východu a Západní Evropy (proto ta obrovská snaha k její islamizaci). Jižní Korea má z tohoto hlediska patřit pod Čínu a po případném spojení s tou Severní zde máte stejný proces jako když byl Hong Kong předán ČLR. Na jedné straně moderní technologie a na druhé kolektivismem a marxismem zdevastovanou psychiku, kdy výsledkem bude dokonalý lidský biorobot s dotatečnými technickými znalostmi na plnění úkolů "elit". A Itálie? Co ta tam dělá? Nepodepsal náhodou premiér Conte loni jako PRVNÍ (a jediný ze Západu) připojení své země k Nové hedvábné stezce, tedy čínskému globálnímu projektu? Myslíte si, že má smysl hledat způsob, jak se italský první nakažený člověk dostal ke zdroji nákazy, když s ničím čínským prý prokazatelně do styku nepřišel? Ne, nemá.

Fakta a také trocha konspirace

Toto napsali na novinkách 25.2. "Před tím, že se může objevit nemoc podobná chřipce, která ve světě zabije 50 až 80 milionů lidí a srazí výkon světové ekonomiky o pět procent, varovala WHO už před půl rokem." Takže WHO si hraje na "prediktora" a dopředu "varuje" před něčím, co v danou chvíli ještě neexistuje a to již i s konkrétními čísly, jak to bude vypadat a jak to dopadne. Na základě jakých statistických informací s tímto přišli, aby mohli provést tuto predikci? Samozřejmě, že ze žádných. Když si vezmeme, že WHO sídlí v bydlišti Globálních elit (GE), tedy ve Švýcarsku, tak ta tehdejší zpráva nebyla varováním, ale spíš startovacím výstřelem k tomu, aby se "proces" rozjel. Zajímavostí je, že dle Indických vědců se jedná o virus, který má 4 sekvence RNA (ribonukleotidy) shodné s virem HIV. Což je vskutku zajímavé, protože pokud byste chtěli vytvořit dokonalou zbraň, tak necháte zmutovat vir chřipky s HIV, protože to první zajistí rychlé šíření a běžné příznaky a to druhé těžké zhroucení imunitního systému. Indové? Smích? V Číně se rychle chytili stébla a začali lidem podávat léky, které mají za cíl zpomalit šíření HIV v organismu a ono to zabralo. Část lidí se začala uzdravovat a když jim k tomu dali i léky proti běžné chřipce, tak se léčba ještě zlepšila. Věříte na to, že příroda sama o sobě vytvoří vir z chřipky a HIV?
V Kanadě před vypuknutím epidemie řešili případ, kdy jim jeden manželský pár (oba byli číňané a pracovali tam) prý ukradl ve velmi střežené laboratoři celou řadu vzorků koronavirů a předal je Číně. A ze stejné laboratoře v roce 2009 jistý pan doktor Plummer odnesl (nechal snad odnést) 22 vzorků těchto koronavirů a po dopadení byl potrestán jen pokutou. Co s nimi stihl udělat se ovšem nedozvíme, protože letos v únoru, jistě zcela "náhodou", zemřel v Keni. A víte na co byl tento doktor kromě koronavirů expert? Dle dostupných informací byl jeho další specializací vir HIV.

Zajímavosti

Koronavirus nCoV2019 zasahuje receptory v plicích infikovaných osob. Není určitě nezajímavé, že právě asijci mají těchto receptorů více než jiné rasy a proto jsou na tento typ viru mnohem náchylnější, než třeba takový běžný Evropan. Existují náhody?

Sinolog Vít Vojta se nechal slyšet, že koronavirus v důsledku Čínu jen posílí a já mám podobný názor. Chcete-li vybudovat nový řád, tak musíte zcela rozbít ten původní. Čína má na svém území obrovské množství západních výrobních podniků, dnes zejících prázdnotou, protože se zaměstnanci bojí virů. Ekonomika Číny tedy silně ovlivňuje i Západní státy a je jedno jestli se jedná o automobilový, či oděvní průmysl, protože vše bude zasaženo tímto problémem. Tímto zcela evidentně uměle vytvořeným "problémem". Svět se má přeformátovat a proto musí Čína získat větší ekonomickou stabilitu a nezávislost na výrobních požadavcích EU a USA.

A co máme dělat? Včera zazněl podobný dotaz ve skupině zabývající se psychosomatikou. Odpověděl jsem takto: Otázka zní složitě, ale odpověď je velmi jednoduchá.
Existují tisíce lidí, co se s nakaženými setkali a nakaženi nebyli. Existují tisíce nakažených (dle testů) a neměli sebemenší přiznak. Existují tisíce těch, co jsou nakažení a mají příznaky běžné chřipky. A existují tisíce těch, co se již vyléčili a jsou doma. A pak bohužel existují 2% lidí, kteří na tento virus zemřeli. Vždy jde o to, jak jste vnitřně nastavení, dle toho záleží jak jste na tom fyzicky a na tom zase jestli budete nakaženi a pokud již jste, tak jaký bude mít choroba průběh, jestli mírný a nebo fatální.

Takže se zabývejte psycho-hygienou, studujte KSB a věřte, že jste vy i vaši blízcí zcela zdrávi a když tomu uvěří hlava, tak tělu nezbyde nic jiného, než to přijmout jako holý fakt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuncaku, jen si pekne na nakup dojdi.  

 

Rano jsem sel u nas na vsi do obchodu pro pecivo a ptal se prodavacky, jestli uz se nakupuje ve velkym. 

Ze ne, prej jen chlapi co sedej  pred kvelbem si koupili litr rumu k pivu-ale mozna mel jen nekdo svatek.

Pak sem jel plavat, ani v bazenu zadna panika. 

V lekarne, kam sem sel mati pro prasky bylo liduprazdno.

V Bille kam sem dojel na kole nebyla nikde v regale zadna dira a lidi brali bezny nakup.

Ted vezu prvni vlak nahoru a zda se mi, ze je corona kazdymu nejak u prdele.

Lidi spis sere, ze mi nejde wifi.   :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoro celý den jsem byl v jednom okresním městě, nevisel jsem na netu a virus jako by nebyl. On v ČR, ale ani třeba na Slovensku, v Polsku, Maďarsku atd. není . . .

 

co ale, si představte že jsem byl v nemocnici, na návštěvě . . . a vše funguje normálně, nulová hysterie, žádný omezení návštěv jak při běžné chřipkové epidemii . . . v obchosech mrtě jídla, nikdo nedělá šílený nákupy . . . žádný fronty na benzinkách, ani na těch noname s naftou za 28,80 . . .

 

Já říkám že co jsem dnes viděl, tak zbytek je úchylná novinářská honba za senzací která není.

Hlavně aby si novinářský hysterky zavřely okna až je bude ten virus klátit, ten řev se nebude dát vydržet. :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jihokorejský ministr spravedlnosti to dobře zabalil. Třeba to třeba Vojt*ch udělá taky na Karlově mostě

http://www.ariranginstitute.org/new-blog/2020/2/25/south-korean-justice-ministry-official-in-charge-of-coronavirus-commits-suicide

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jihokorejský ministr spravedlnosti to dobře zabalil. Třeba to třeba Vojt*ch udělá taky na Karlově mostě

http://www.ariranginstitute.org/new-blog/2020/2/25/south-korean-justice-ministry-official-in-charge-of-coronavirus-commits-suicide

Hele, a nechceš si to přečíst ještě jednou a pomalu ten "článek" z docela prapodivného webu? A politiku tady nevedeme mimochodem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zmizeni vlakna UZAVRENE nebo jak se to jmenovalo. Chtel jsem se podivat jak presne znel inzerat hodinek, ktere jsem tu nedavno koupil, maji par skrabancu a jeden vetsi, ale uz se to bohuze nedozvim. Nechapu, proc. Obcas jsem si zpetne i z mych inzeratu stahl fotky, ktere jsem uz nemohl nikde najit. Tusit to, tak si to zneni alespon nekam okopiruju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...