Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

 

Tak s "lepší než nic" rozhodně souhlasím. Ovšem technicky to nějak nedokážu domyslet. Mám virus já, dám si přes ksicht šátek = neprsknu to na ostatní. Má virus ten vedle mě, prskne to na muj šátek, já ho doma stahnu z ksichtu a? Tak sundavat v rukavicích? Co s těma rukavicema? Je to takový jednocestný, ne?

Dat dole to mozes ako chces. Urob to v kupelni, predtym pust vodu. Tie procesy okolo su to co vacsina ludi nedomysli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to jsem přesně myslel, když jsem viděl ty šátky přes hubu za 8 set a stejně nejsou. Výrobní náklady budou nula nula prd, když to přestřelím, řeknu tři pětky s logistikou. By se mi líbila sanitka na každým náměstí a prodej třeba za pade. Zadara by to cigoši brali po bednách, tak proto aspoň to páďo. Každej tu sype do zdravotního od 2 litrů měsíčně vejš. Jenomže konstruktivní přístup chybí, jedou klasicky jen zákazy. A že to mohlo jít do výroby už před měsícem je jistý, nikdo už nepochyboval, že nás to převálcuje, jako celej svět. Že se pár kšeftařů nažere je mi jedno, ale že většina plebsu má smůlu mě sere. Nakonec to chytnu taky, s tím jsem smířenej, ale nemusíme lehnout všichni naráz. 

Ono je to trochu jinak, ale chápu, že většina lidí vidí jen kus hadru.... to že to už delší dobu používají onkologicky nemocní a funguje to, to už se do hejtu taky nehodí. Ten kus hadru můžeš použít 50x, srovnej si pak cenu s aktuální cenou jednorázových respirátorů....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám si v práci mejt ruce gelem. A kde ho mám kur.a koupit. Už dávno jsme měli nafasovat gely a aspoň roušky, když už ne respiratory. My budem jednema z posledních, kteří se budou starat o zásobování obyvatel základníma potřebama, když by to bylo úplně v prdeli. A nemám za sebe žádnou nahradu. 41 vesnic a mest. Na jedný straně se rozdá pět tun zdravotnickýho materiálu a na straně druhý máme ho.no.  A to se neptám, na kolik použití ten respirátor vlastně je. 

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Daemonultimate, seš tak mladej nebo chorobně optimistickej, když si nepamatuješ že v Evropě (protože zdaleka nejde jen o tuzemskou doménu) se neschopnost plánování vždycky s oblibou kompenzovala s pomocí dramaticky znějících zákazů a vyhlášek? Vláďa nám dnes odpoledne opět "objektívne zhodnotí" své dosavadní úspěchy a v jejich důsledku provede další utahování šroubů - třeba zákaz vycházení bez roušek (ber kde ber) + zákaz soukromého cestování jinam než do práce/nemocnice bez štemplu od uličního výboru? No a když už máme "hen ten stav núdze", mohla by pomalu projít i nějaká ta exemplární popravička, třeba za šíření poplašné zprávy o dlouhodobě neřešeném nedostatku ochranných pomůcek...  :skull:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muj byvaly sef je uz pres rok s rodinou ve Wuhan.

Ver tomu, ze zavreny hospody, nakupni centra, a zakaz vycestovat je dost daleko od uplny karanteny (aspon podle cinske predstavy).

 

P.S. uprimne politikum nezavidim. V tuhle chvíli jakakoli akce/neakce vyvola spoustu negativnich reakci. A co chybi je cas, abys jednoduse po par tydnech mohl zhodnotit jestli se to vyplati nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady především platí, že štěstí přeje připraveným. Mám obavu, že připraven nebyl nikdo na nic. Taky jsme stále nepoučitelní z podobných situací, které se už jinde ve světě nebo třeba v unii museli řešit a bylo už dost času na to je vyhodnotit. Na to se asi všichni vys....  Jo vládnout, když všechno jde a pracovití lidé a firmy nám sypou do státní kasy prachy, umí každej.

Viz třeba: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/s-hruzou-sleduji-jak-je-evropa-nepripravena-zde-jsou-rady-z-tchaj-wanu-93074

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Španělsko...

Tohle fakt nechápu, tak kurva buď ať zavřou všechno včetně fabrik, nebo ať nechají lidi aspoň se projít po vzduchu...

 

Od pondělí by měla vláda vyhlásit zakázat vycházení. Povoleno bude vycházet jen do práce, na nezbytné nákupy nebo do nemocnice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...