Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Historie se pořád opakuje, jen lidi zapomínají hodně rychle. Války přichází po období míru, záplavy po období sucha, sucha po období záplav, epidemie po období, kdy je klid. Všechno se převalí, lidi jsou obezřetní, vyplašení a pak se zase otupí, zleniví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokud se lidi budou chovat jak dementi, tak budou opatření tvrdší a tvrdší a já s tím souhlasím. Příklady demence jenom z našeho malého městečka, včera seděl v čekárně chlap v horečkách který se vrátil z Itálie, takže sedm lidí v karanténě, další borec z firmy co se vrátil z Itálie a hned udělal schůzi, deset lidí v karanténě, já potkal v lese na kole skupinu asi dvaceti lidí, pár rodin se prostě domluvilo a vyrazilo na výlet. Vláda samozřejmě udělala spoustu chyb, je to krizová situace, ale pokud si to neuvědomí hlavně lidi, budou se flákat po obchodních centrech jako by nic a jezdit na běžky kde s nimi sportuje dalších dvěstě lidí, tak se korona bude šířit dál a bude čím dál tím víc nakažených. Skončí to zákazem vycházení a bude po prdeli....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady obcházejí policajti restaurace, hotely, nakupáky jestli je zavřeno.

A je.

 

Jde vidět disciplína, asi by předpokládám po nikom nestříleli při pokusu přejít státní hranice jako to měli ve zvyku soudruzi, ale lidi nařízení respektují, chápou že jde o nutné opatření.

 

Tolik dnešní světlá chvilka.

Tome, disciplína? Světlá chvilka?

 

Firma HECHT včera i přes zákaz otevřela svých 34 poboček a normálně fungovala, jak kdyby se nic nedělo. Na dotazy zaměstnanců nebyla žádná odpověď. Až v odpoledních hodinách, když několik poboček (vím o Českých Budějicích, Českém Krumlově a Jindřichově Hradci) nuceně zavřela Policie ČR, přišel email s přílohou a textem "Vytisknout a vyvěsit". Nic víc v tom emailu nebylo. Ani příkaz zavřít, jen vytisknout a vyvěsit text o tom, že v rámci příkazu vlády se pobočka dočasně uzavírá bla bla bla...

Bylo cca 13 hodin. Od 8.00, kdy se otevřelo, uběhla kurevsky dlouhá doba, za kterou by měl někdo nehezky zaplatit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochopil jsem to správně, že když přijedete např. z AUT nebo DE, tak jdete automaticky na 14d do karantény a že pendleři můžou denně do 100km od hranice dojíždět tam do práce?

 

Pokud to tak je, tak to moc nechápu...

Pochopil si to správně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...