Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

A jak se u těch roztočených přehazovala pěna ze sklenice do sklenice.

Kdo tohle nezažil může se podívat ke Kolarikovi do Schweizerhausu. Tam ten Budvar dělaj asi na čtyřikrát. A každou dávku dává jinej chlap u jinýho zařízení a posune dál. Tomu prvnímu chčije z hadičky jenom taková jarová pěna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další zážitek mám z Porubskeho nádraží. Jezdil jsem Jeseničákem v 5:17 do Opavy. Venku mínus 15 a horníci stáli venku u krmítek v ruce primrzly lahváč, to jsem nikdy nepochopil. Je fakt, že jsem nikdy nefáral, takže to prý nemůžu pochopit, co je žízeň.

 

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vaše starosti bych chtěl mít. Nějak jsem to přehnal s prací kolem dřeva a berou mě záda. Když ležím tak to jde, kupodivu ani chůze moc nevadí, jen sedět je dost nepříjemné. Ano, i na záchodě.

Když to neumíš, tak to nedělej :-)), rádi odborník, co si u dřeva přivodil skoro průkaz ZTP :-).

A co štve mě? Nejmladší jsem nedal prášek před jízdou v autě, no, byl jsem statečnej i ona, ale obracel se mi při prevlikani a úklidu kufr, ani jsem nevěděl, že do sebe dostala tolik sladkosti. A u nás v ulici se zase veselé jezdí protismerem, přece to nebudu objizdet, když tam jede jen jedno auto. Ach jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strana a vláda povolila farmářské trhy- to můžou rovnou zahájit nácvik na spartakiádu mám je v Praze na náplavce vedle sebe tak vím jak to tak vypadá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...