Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

před 42 minutami, geometr napsal:

... a víš, že spolu ani nesouseděj :-)

Myšlenkově ne katastrálně , co mám udělat více než se za chybu omluvit :giljotiini:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 51 minutami, Tom4 napsal:

Za trest napiš 100x Řepy nejsou Řeporyje a pošli to Novotnýmu :D :D :D

Tomu bych poslal teda tak ricin o kterém Reflex  říká že je to trhavina a Zeman zase projímadlo obě možnosti by nebyly k zahození :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že v Rusku je to furt stejný. Proti sundanému Koněvovi a tomu debilovi z Řeporyj protestovat budou, ale z obětí v Katyni se začíná odgumovávat. Jenom aby soudruzi z Moskvy nezapomněli připomenout, že na začátku války, jejíž konec budou slavit narozdíl od celé Evropy až zítra, napochodovali do Polska hned 14 dní po Německu a v půlce obsazené země si s nima podali ruce.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rusove-odstranili-pametni-desku-obetem-katyne-masakr-se-pry-nestal-104662#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=NEAtwzt7Rtg-202005080536&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem se synkem u trávníku na chodníku foukal do pampelišek, v ulici téměř bez provozu, kolmé na cyklostezku asi 50 metrů daleko. Chodník široký metr, přijedou po něm na kolech paní a dvě holky, drze na nás zazvoní a když teda ustoupíme a zdupeme ty pampelišky, řekne paní "Děkuji."

Tak jí říkám "S radostí, když už jezdíte po chodníku."

Naštvala mě jenom na chvilku, hned jsem to hodil za hlavu, ale dal jsem si záležet na tónu, aby jí ta má odpověď žrala o chvilku dýl.

Kdyby nebyly ty Auto*maty a podobní šmejdi, jak se tady probírá, asi bych tak rychle nestartoval. A taky kdyby se ty pumpičky chovaly stejně ohleduplně, jak vyžadují od ostatních, když někdo vleze na cyklostezku jim.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 8. 5. 2020 v 13:05, Filip.J napsal:

Kdyby nebyly ty Auto*maty a podobní šmejdi, jak se tady probírá, asi bych tak rychle nestartoval. A taky kdyby se ty pumpičky chovaly stejně ohleduplně, jak vyžadují od ostatních, když někdo vleze na cyklostezku jim.

Myslis na stezku pro chodce ... kombinovanou s cyklostezkou. Obcas se i na takovych telesech pohybuju (mam to kratsi do vecerky), naposledy sem sel s malym (2 roky), projizdel cyklista a ja malyho mel za sloupem verejnyho osvetleni (ktery vyrostl uprostred stezky pro chodce) smerem do cyklostezky a cekali sme az projede. Cyklista se vratil po peti minutach (imho mel pivo, dve) a doporucil mi, abych mel malyho na strane dal od cyklostezky, ze uz zazil jak cyklista sundal dite. Cekal jsem agresi (jako vzdycky kdyz se za mnou vrati cyklista), ale prisel a myslel to dobre. Normalne mi udelal radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 5. 2020 v 19:42, straspol napsal:

Úbytek parkovacích míst je další prasárna.

U nás v Řepích idioti vymysleli další cyklostezku přímo po Plzeňské od Motola až před Hlušičkovu, odnikud nikam. Vede přímo do autobusové zastávky.  Zúžili pruh pro auta tak, že má sotva 2 metry a správně bych tam s S-Maxem snad ani neměl vjet. Levý pruh udělali pro autobus a taxíky. Ještě tím vylepšili už tak debilní zúžení před stanicí tramvaje a koleje ve štěrkovém korytě, co udělali dva roky zpátky... fakt bodujou. Cyklisti stejně budou kvůli neustálým zácpám v tomhle místě na jedné z hlavních výpadovek z Prahy v této oblasti vjíždět na chodník a lidi na všech čtyřech  zastávkách budou dýchat zplodiny ze stojících aut a náklaďáků. Inu- tohle někdo musel vymýšlet opravdu, ale opravdu něčím jiným než hlavou... 

Jo- a parkovacích míst by tady šlo velmi jednoduše přidat docela hodně, přes stovku určitě. Jenže ,,politická vůle" kupodivu asi zcela chybí... Zato o modrých zónách, na které nám tady udělali referendum, ve kterém byly jasně odmítnuty, tady už zase melou jako o nutné věci. Nakopat...

 

se nečil, navštiv dopravní odbor a naděl jim facáky, s ODS jinak nelze :2guns:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zeptám se zde, ne snad proto, že by mě to naštvalo, ale nevím kam to dát a kde se zeptat, abych v tom měl jasno. Před nedávnem mi byla smazána fotka ve vlákně "jaké prim máte na ruce", na které byla moje ruka s hodinkami nad fotkou z knihy Prim. Včera se objevily Diplomaty v prodejním vlákně, vyfocené na obrázku z knihy Prim. Má otázka zní: v prodejním vlákně to tedy ničemu nevadí? Nebo, někdo může, někdo ne? Nebo si toho zatím nikdo nevšimnul? A nebo je to domluveno s autorem? Jak říkám, ptám se jen z důvodu toho, abych v tom měl jasno. :) Jelikož mě osobně nepřijde nic špatného si vyfotit své hodinky, které posloužily jako předloha pro fotku do knihy a dát to sem ze zcela nevinných a neškodných důvodů. Ano, pokud bych knihu nějak kopíroval nebo mi snad měla sloužit nedej bože k nějakému obohacování, to už by asi byla jiná, ale takhle mi na tom nepřijde nic závadného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Berte, já ale nemám potřebu nahlašovat inzerát, mě nijak nevadí, použil jsem to možná hloupě jako příklad. Já na tomhle fakt nevidím nic špatného, když kdokoliv tady na fóru použije jedny hodinky na fotce k účelu ne nijak výdělečnému. Myslím, že všichni jak jsme tady známe autorská práva a víme o co jde a použijeme to tady mezi sebou, tak je to dle mne nezávadné. Pošlu bližší info do SZ, ale nemyslím, že by na tom bylo něco k řešení. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když tady vidím Kuncáka, co to proboha vyvádí Desítka u Slávie? Vždyť se tam nedávno rekonstruovala celá Vršovická. A pak byla uzávěra kvůli železničnímu mostu, to se to proboha nedalo spojit? Zase kolabuje doprava v širokým okolí...

A když už jsem v tom rejpání. Když už se budujou ty dementní cyklo pruhy, proč se to nedělá jako ve světě, kde s tím mají praxi. Tedy až za parkovacími místy. Chápu, že to možná nejde všude, třeba na Černokostelecký by to bylo úplně v pohodě. Cyklisti by byly chráněný a já bych se nemusel furt vyhejbat nějakýmu troubovi, co je mu pruh úzkej...

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Slavie/Belocerkevska je bohužel dlouhodobě plánovaná výměna povrchu. TSK ji oddaloval, aby tam mohl přidělat i ten cyklonesmysl co tam bude (podobné jako na Evropský). 

K cyklopruhum za parkovací záliv úplně nevím, můj odhad je, že by to stálo mnohem víc peněz, delší úpravy a nešlo by to všude. Zkusím se na to preptat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...