Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

tak tak, je nacase zavriet do basy prveho dementa, ktori na jar vypaluju travu, aby tato nechutna a nebezpecna uchylka definitivne zmizla zo Slovenska. To nie je nikde inde v Europe len u nas. Hruoza.

 

vraj stropy zostali cele ale aj tak. staci nech zajtra zaprsi a mame to..

 

Chce se mi napsat spostu sprostých slov, po té události co se stala.

Loni v létě jsem totiž stál na kopci, za zahradou tchána v Lipovníku, a našemu Vojtíškovi ukazoval na hrad, že se tam příští léto půjdeme podívat.

Teď se můžeme podívat tak ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na Motocyklu 2012 Julda Fulda! Odbočíme na parkoviště, které je podél silnice směrem od Parkhotelu, jako všichni a vyskočí policajt, že jsme odbočili do zákazu odbočení! Já na to, že jedu jako sto aut přede mnou a sto aut za mnou. On za pět set. Já jako že nééé, že at zaplatí všichni co tam projíždí pořád a pořád další auta. Začnu to natáčet, že jako na důkaz pro přestupkové řízení. Povídá, chlape, tak jedte ale at se to neopakuje. Ten za mnou i přede mnou á 500,-Kč. Tam by vybral na novýho passata za hodinu. JE TO LUMPÁRNA NEJHRUBŠÍHO ZRNA! Proč tam pořadatel nedá osobu způsobilou k řízení dopravy. Policajt pak povídá, že si to přála paní starostka P6, že se tvoří zácpy. Přeji ted pořádnou zácpu Tobě starostko P6 !!!!

Hasič

 

Nezastavam se policajta. Jednou me ale odzbrojil policista v podobne situaci. Na muj argument ze vsichni odpovedel: pane ridici vite jak se lovi kachny? Vezmete flintu a vystrelite do hejna, jedna spadne.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě včera n....l řidič autobusu vyjíždějící ze zastávky na E 55. Tutově mě musel vidět, prostě mi to tam na férovku šoupnul. já vím že se mu má dát přednost, jenže za mnou nikdo nejel, tak jsem předpokládal že ještě počká. To že mi v autě spadnul a následně bouchnul energeťák co jsem dostal k tankování byl jen bonus na konec. Budu muset umejt i těsnění dveří, hrozně to lepí a dveře jsou jak přimrzlý :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obavam sa, ze TO, ze peniaze dosli vobec nieje PREKAZKA, lebo pan F si vie za "vyhodnych podmienok" (10 -12 percent a viac/rok) pozicat na NAS ucet...

A kilometre dialnic je pre neho zlata bana - s panom Sirokym...

Já jsem zvědavej, co předvede, neb prachy už došly. Pro nás to bude příležitost sledovat, co nás čeká za 2 roky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro Dantechno:

Dane, proč neřekneš rovnou, že Tě dnes vystřihávali hasiči ze světla? Té taky nápad nakonec vlezt tam celej.

Jo to s tím broukem je skvělý, už vím, proč si se ptal, kdy se rojí chrousti, jak rychle lítaj a jestli můžes parkovat

chroustka v hořčičáku ve fabrice : )

Upraveno uživatelem Hasič
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...