Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Ani s palcem nejedu, je mi s toho blbě :sad01_anim: Kámoš hledá viníka, ale já mu říkal, prostě se to posra.. no, spíš musíme doufat, že s toho kluk vybruslí" Skočil přímo vedle šéfa když vycházel z restaurace, ten ještě chytnul šok a kluka odtáhnul do kanclu a něják s ním blbě pohnul, pak teprve zavolali prej sanitu, všechno prostě špatně"

tvl Afri ty mas teda akce. tohle je kruty. mno snad vse bude v cajku.

 

Tak uz vim proc nam kolem baraku letel vrtulník. POkud tedy TN.cz opet nekaca.

 

klik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobytek s DPD dodavkou zaparkovavsi na chodniku a tim blokujici 5 kontejneru. mestaci prijeli, dali za sterac vyzvu k podani vysvetleni (popularni zejmena pro jeji vhodne vyuziti jako "zalozky do knizky") a spokojene odjeli. zadny odtah, nic, pritom kompletne blokuje i prijezd pozarni techniky a to je tam na to jeste cedule.. pomahat a chranit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradil bych Ti aby jsi způsobil nějakou jinou bolest, aby jsi na ten palec zapomněl, ale zrovna mě napadlo, že ta bolest v tom palci asi stačí co ?

 

Jo a ber to POZITIVNĚ. Nebudou Ti sm.dět nohy , bo budeš chodit dva až tři týdny v žabkách.

jo na to by mohl pomoct křen. Jeden kolega měl takový křenový recept který obvykle poskytoval jako spolehlivý prostředek proti bolení zubů. To se vezme pěkný kořen křenu. Dobře se očistí, oškrábe a seřízne do špičky. A pak se tou špičkou strčí do p...... V tu chvíli se bolení zubů stane bezvýznamnou banalitou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tvl, co je tohle za člověka?

 

Prostě z.m.r.d.....vsaď se, že dostat ho na chvilku do rukou, že by brečel a prosil.......ale já jsem agresivní přiblblík a v tomhle století "humanity" se to už nenosí. Tfujtajcl, doufám, že v kriminále shnije.

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenažrané cestovky, které pro letošní sezónu vymyslely nový trik jak vyrazit ze zákazníků další peníze navíc. Mám na mysli limit do letadla v podobě 1 kus zavazadla a max. 15 kg. Za 2 kg "nadváhy" jsem vyplázl 30 EUR a na moje zvýšené obočí reagoval chlapec u odbavení "já to za vás platit nebudu". Pokud máte dva kusy zavazadel, i když jsou celkově v limitu 15 kg, je příplatek 50 EUR.

Taky by mohli soudruzi v Bruselu vymyslet nějaký předpis na minimální vzdálenost sedadel v letadle, aby se v nich dalo sedět, když už se postarali o rozměry klecí pro slepice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně šlo o charterové lety, u běžných linek jsou letecké společnosti tolerantnější, nechtějí naštvat zákazníka.

U charterů poskytne dopravce takovou službu, jakou si u něj cestovka objedná a zaplatí. A čím menší váhový limit, tím je let pro cestovku levnější. Dopravce si pak limity hlídá a kavka platí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vytáčí mě tupost mých indických obchodních partnerů! :suicide_anim:

 

Nemusíš až do Indie, stačí dělat se Španělskem, to je masakr" Vím, je to o jednotlivci, ale tak tupý partnery jako mám já tam, svět neviděl" Umí výborně otázku, Mluvíte Anglicky? a tím to všechno končí, neumí poslat ani e-mail :D Ale prachy mají, nevím jak je tedy vydělali, ale mají, takže opět pravidlo Zákazník, můj pán :eek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové vy jste mi kápli do noty. Musím s nima pracovat na regulerní bázi, jelikož do Indie zaměstnavatel s vidinou šetření přesunuje víc a víc věcí. Nic tak strašnýho jsem ještě nezažil, tupost, efektivita nula, protože teď nejenže lidi musí dělat svojí práci na kterou je jich o třetinu méně, ale ještě nad rámec toho víceméně pořád opravovat chyby a zmatky po Indech, kterří navíc pořád lžou a vymlouvají se. A management se plácá po zádech jak se ušetřilo... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně :-)

 

Teď jsem si vzpomněl na mojí poslední interakci s indickým IT supportem...ale to asi snad patří do sekce Humor, protože nic jiného než se tomu smát už člověku nezbývá.

 

Můj email/požadavek na IT support:

 

Při generování výstupu se specifickými parametry XY (následuje popis konkrétních zadání které způsobují error v systému) v systému YZ se vygeneruje report s nulovým výstupem a chybovým hlášením. Standardní přednastavený výstup s defaultními parametry se generuje správně. Ještě minulý týden to bylo funkční. Priorita ta a ta, dopad na business ten a ten, urychleně to opravte.

 

Odpověd po 2 dnech (a 2 urgeních):

 

Při generování standardního přednastaveného výstupu jsme nezjistili žádný problém. Požadavek uzavřen.

 

 

:sniper:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jó pánové - co na to indiánské šílenství říct jiného než "patří Vám to!"? :tired:

 

Když nemáte ve firmě nikoho s koulema, kdo by šéfstvu přesvědčivě vysvětlil že outsourcing IT hotentotům nic dobrého nepřinese - a zárověň nejste schopní si sehnat a zaplatit někoho kdo by stejnou práci kvalitně a bez sviňáren zvládnul i u nás, nezbude Vám než brečet a dokola vyplňovat zbytečné raporty. A nedělejte si alibi že indové vyjdou levnějc než češi - už proto že proto že na práci 2 programátorů nestačí ani 20 morgošů. Vyzkoušeno osobně, na SW projektíku v objemu cca 8M u nejmenované Japonci vedené globální korporace: v době kdy jsme ve dvou(!) předávali hotový release se konkurenční "japonsko-korejsko-čínsko-indický tým 20 expertů" neprokousal ani k původním zdrojákům. Kdybych držel hubu a doufal tak jako vy že "nějak bylo, nějak to bude - hlavně aby bylo na MTB, hodinky a auta", neměli bychom ani prd - a českou pobočku by už dávno "zoptimalizovali"... :smoke:

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...