Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo


Doporučené příspěvky

Mozna byste mohli nadavat na skutecny smejdy nez nazyvat Hegera dementem.

Ten jen reaguje na stav, ktery hezavinil, ale musi ho resit.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=757501

Jsem rad, ze je tu tolik statotvornych clenu i myslenek, meli byste to jit delat a nejen kecat.

Naopak, ja statotvornej nejsem vubec, chci jen, aby stat delal co ma a nedelal co nema.

Tady se mu nepovedlo ani jedno.

Resit to meli kurwa driv, nez umrel prvni clovek, mam na ostravsku par znamych a deje se to roky a bylo to vsem jedno. Umrelo prvnich par lidi a nedelo se nic, muselo jich umrit skoro 20, aby nekdo nejak zareagoval!

A ted delaj blbosti jen proto, aby to vypadalo, ze maj situaci pod kontrolou.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle mého soudu je to věc obchodníka a zákazníka. Nikoli státu. Obchodník by snad měl vědět, od koho bere a co prodává. Prohibice nevyřeší vůbec nic, to by museli zašpérovat hranice a všechen chlast zlikvidovat. Ježišmarjá, že to sem vůbec píšu, ještě se toho nějakej aktivní blb ve státních službách chytne a v pondělí vyrazí likvidační komanda.

Jo. Taky by mohla být věc stavaře a stavebníka, jakej bude barák, vykašleme se na normy, buď to bude stát nebo to spadne. A věc elektrikáře a zákazníka, jestli doma dostaneš 220 nebo ne.

A věc obchodníka a zákazníka, jestli z masa chytneš tasemnici či co.

 

Foundry, v týhle zeměpisné šířce a délce očekávám, že se aspoň na nějaké základní minimum můžu spolehnout. A když se stát nechal zkorumpovat tak, že nezajistil, abych si mohl koupit bezpečnej chlast (+ co to ten stát bude stát, bohužel, nádavkem k těm tragédiím), tak se teď nějak snaží tohle zajistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a co kdyby si ten osmnáctiletej řekl : "Sakra, může to bejt svinstvo, dám si radši o 3 piva víc" ? Proč se do toho montuje dement Heger? Nebo už jsou lidi tak zpitomělí poručnictvím státu, že ztratili sebezáchovné instinkty? Pokud ano, pak je prohibice ještě debilnější nápad, protože tímto opatřením byl odblokován kvalitní chlast a sračky mají volné pole působnosti. Tomu, že by se přestalo chlastat, nevěří snad ani ten Heger.

 

To je stejná diskuze jako ta o chování na silnicích před pár týdny.

 

Libertariánství je zajímavá myšlenka, ale v dnešní společnosti nerealizovatelná. Vy říkáte, že pokud je někdo blbec a napije se, tak je to jeho volba. Možná jo, ale ta jeho volba nedopadne jen na něj, ale na celou společnost. Kdo mu bude platit ten pobyt na ARU (100 tisíc/den), kdo mu bude platit do konce života invalidní důchod, pokud třeba oslepne? A to nepočítám ztracenou hodnotu jeho aktivní práce.

 

Pokud to chcete domyslet do konce, tak byste museli obhajovat, že kdo udělá chybu, musí ji čelit se všemi důsledky včetně úmrtí na schodech nemocnice (máš cash nebo soukromé pojištění? ne? tak vypadni) a společnost na něj má právo se vykašlat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podivná politická korektnost médií...

V tomto článku se dozvíte, že byl v Praze výbuch http://www.novinky.c...lny-munice.html

Ale všude píšou, že to bylo v ulici Evropská. Budiž. Ovšem když jsem se podíval do mapy pořádně, zjistil jsem, že ono to tak úplně na Evropské nebylo :) . Nicméně z hlediska potitické korektnosti se zatím nikdo neodvážil napsat, že to bylo vlastně v ulici Arabská. Docela mě to u bulváru překvapuje, vždyť titulek "Noční exploze a evakuace v Arabské ulici v Praze" zní lépe :D

Tak jsem si to taky virtuálně projel a musím říci, že situace je skutečně explozivní - ulice se tam jmenujou Arabská, Egyptská, Syrská, Tobrucká (to je v Libyi a před rokem 1990 se jmenovala (Che) Guevarova... jedno politicky lepší jméno než druhé. :P Že tam jsou ulice Irská a Skotská, to snad při dnešní prohibici nelze ani otisknout. :D

 

Ještě lepší jsou správy na iDNES.cz, kde to na mapě lokalizovali o několik set metrů vedle do vilové čtvrti. Mimochodem jedna ulice se tam jmenuje Nobelova (vynálezce dynamitu), takže ta by se hodila asi nejlépe. :lol2:

 

Celkově se ale musím novinářů zastat. Ten barák má okna jak do Arabské ulice (to nikdo neví, kde je), tak i okna přímo na Evropskou. To už i Pražáci vědí, kde to je. A zbytku Česka stačí vědět, že v Práglu mají další průser.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem nikdy nerekl. Tvrdim, ze zakaznik by mel byt informovan o rizicich a rozhodnout se sam, i s moznosti, ze ho to bude stat zivot. Jenze to v priposrany Evrope proste neexistuje (mozna spis v priposrany zapadni civilizaci) zodpovednost za vlastni jednani.

Ale je mi jasny, ze "kdyby bylo h...o sladky, kakal bych si do kafe" - potom by totiz taky bylo spravne, aby ucet za osetrovani tech otravenych museli minimalne zcasti hradit obchodnici / vyrobci toho chlastu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem nikdy nerekl. Tvrdim, ze zakaznik by mel byt informovan o rizicich a rozhodnout se sam, i s moznosti, ze ho to bude stat zivot.

To jako prodejce vyvěsí ceduli: "Koupil jsem levej chlast, kterej vám nabízím za stejnej peníz jako pravej, ale je to adrenalin, protože je životu nebezpečnej a proto se rozhodněte sami, jestli ho chcete..."?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz naposled, nemam na to, dal vysvetlovat.

Nepisu ani slovo o snizeni trestni odpovednosti prodejce a vyrobce. Ta by mela byt co nejvetsi, kua! Pisu o tom, ze stat kurvi "imunitni system" sveho obyvatelstva, naroda jako celku, tim, ze lidi chrani pred timhle nebezpecim, protoze z nich snima odpovednost za dusledky vlastniho jednani - hazardu se svym zivotem kvuli par panakum levnyho chlastu, coz je, v dobe, kdy mame 20 mrtvejch, na darwinovu cenu. Proste to tak je. Tak sakra, dokud se to nevyresi, budu chlastat krabicovy vino a do cukrovi davat jen esenci. Pak vezmu vsech svejch X flasek tvrdyho, poslu je na vscht, kde mi za dekuju a peknej usmev reknou, jestli po panaku toho ci onoho jeste uvidim vecerni zpravy.

Ne, stat se o nas, pitomy nesvepravny ovce, musi postarat, pote co z...vil co mohl. Uz se tesim, jak bude taskarice pokracovat. Co se stane s tim alkoholem, kterej je ted ve skladech? Pro jistotu ho naridi vylejt? Proplati ho majitelum? Nechaji ho po case zase jit do obehu? Zabit dalsich 20 lidi? Komu sebereme na danich ci jinych platbach ten vypadek, aby mohl byrokraticky aparat dal fungovat jeste debilneji?

Akorat velka komedie, jen hura akce, aby meli obcani pocit, ze nase elita dela to nejlepsi, i kdyz ve skutecnosti je to strelba naslepo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je ta prohibice asi fakt jediny co se dalo ted udelat, kdyz si predstavim ty agro-diskoteky o vikendu plny deti, kde kofolu s rumem a redbull s vodkou michaj prave z tehle brzdovejch kapalin, je asi lepsi zavrit na chvili kohouty... Dlouhodobe je to ale samozrejme nesmysl a jenom haseni uplne jinyho prusvihu, kterej si stat sam svoji tuposti zpusobil... Dan z chlastu ve vysi tisicu procent versus platy celniku a policajtu ve vysi jednotek korun za hodinu proste driv nebo pozdejc musej vyustit v takovejhle prusvih...

BTW, nechce se mi verit, ze by se doted uz neobjevil minimalne v Praze nejakej Speakeasy podnik, kam pres noc chlapi v pruhovanejch oblecich navezli bedny s javorovym listem (nebo treba slovenskym kolkem) a ted uz vesele nalejvali panaky za 4nasobny ceny... :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je ta prohibice asi fakt jediny co se dalo ted udelat, kdyz si predstavim ty agro-diskoteky o vikendu plny deti, kde kofolu s rumem a redbull s vodkou michaj prave z tehle brzdovejch kapalin

přesně tak, víkend by byl megaprůšvih

BTW, nechce se mi verit, ze by se doted uz neobjevil minimalne v Praze nejakej Speakeasy podnik, kam pres noc chlapi v pruhovanejch oblecich navezli bedny s javorovym listem (nebo treba slovenskym kolkem) a ted uz vesele nalejvali panaky za 4nasobny ceny... :-)))

Stejně se aspoň trochu nalejvá a lidi mají doma.. počkej co by bylo (bude :lol2:) třeba za 3 měsíce :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam na ostravsku par znamych a deje se to roky a bylo to vsem jedno. Umrelo prvnich par lidi a nedelo se nic, muselo jich umrit skoro 20, aby nekdo nejak zareagoval!

A ted delaj blbosti jen proto, aby to vypadalo, ze maj situaci pod kontrolou.

 

 

Na Ostravsku se pančovaný alkohol prodává 20 let a proč nebyl zájem to dosud řešit, se dá lehce domyslet. Z těch příjmů už se zaplatilo leccos...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikde neříkám, že by stát neměl zasáhnout. Ale má zasahovat v rovině trestně-právní kvůli distribuci jedů, nic jiného. Kolem diskoték se policajti stejně pravidelně motají, zkontrolovat chlast by neměl být problém, alespoň by se chlastalo veřejně a všem na očích. Zahnáním do ilegality se nevyřeší vůbec nic, akorát lidi nakoupí bůhvíco a bůhvíkde a udělají si soukromý mejdan. Kolik z těch otrávených si dalo panáka v baru nebo v hospodě?

 

Je to jen záminka k dalšímu utažení šroubů a zvýšení buzerace, teď už v rádiu nějaké mluvicí hlavy volaly po dalším "zpřísnění legislativy". Takže se můžeme těšit na další výplody legislativních kutilů. A ovce spokojeně bečí, jak je o ně postaráno :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Ostravsku se pančovaný alkohol prodává 20 let a proč nebyl zájem to dosud řešit, se dá lehce domyslet. Z těch příjmů už se zaplatilo leccos...

 

A neni to třeba tím že za těch 20 let ten pančovaný chlast nikoho nezabil ani po něm nikdo neoslepl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štvou mě místní Klugscheißer a Besserwisser kteří samozřejmě nevynechali příležitost s otráveným chlastem, aby ukázali jak jsou chytří a všemu rozumí a jak jsou všichni ovce a debilové a všechno je špatně. Pánové, jděte s těma kecama do p....e nebo na dfens nebo...

Mam nejasne tuseni, byt nerozumim tem dvema vyrazum, ze to miri i na me...

Ani ja ani nikdo dalsi tu nikoho, vyjma vladnouci elity, ani naznakem neoznacuje za cokoliv jak ovce, debily, kreteny.

Vzhledem k tomu, ze ti lide, tedy vladnouci elita, jsou placeni i z mych dani a vzhledem k jistemu, byt ne zasadnimu, vzdelani v sociologii a ekonomii, myslim, ze mam pravo hodnotit, i kdyz samozrejme vice ci mene subjektivne.

O obcanech jako ovcich je to trochu jinak - pointa ma byt, ze stat se z obcanu ty ovce snazi udelat, ne je jimi jsme.

Jestli ale moderator rekne, ze to sem nepatri, budu to respektovat.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...