African Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Jsem stále zalezlej v pelechu s chřipkou jako prase :-( sakra, v práci nevíme kam dříve skočit a příští týden zase na měsíc odlétám, fakt paráda'
vanderB. Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Mně by to taky bylo u zadku, že sociálně potřební nakupujou plyšáky a určitě nezapomenou ani na cigára a krabici vinného patoku pro sebe, kdybych jim na to každej měsíc nepřispíval. Přesně tak.
F.B. Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Tie mrdky na islandskom Custom-e mi včera večer "uspešne" odchytili zasielku s Moštrami. Komunikoval som s nimi, dokazoval im že tie hodinky sú moje, a neviem ako to dopadne.Bojím sa, že im moje argumenty nebudú stačiť a drbnú mi zlodejských 25,5% z celkovej ceny hodiniek. A ako je to dobrým zvykom, vraj si vygooglia MSRP. A to ma asi j*bne potom. Držte mi prosím paste, bratia a sestry, nech ma ten osud minie. Už sa tých hodiniek neviem dočkať, čakám na ne ako na spasenie. F.
Tittus Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Výpadek proudu zhruba o dvě minuty delší, než vydržely záložní zdroje v serverovně...
Sedlin Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 piju kafe jen s mlíkem a teď zjistím, že nemám v lednici mlíko, a kafe právě dobublalo ve vialetě. To mě uvrhlo v lehké rozčarování :-) jinak mě nic nesere
tommas4 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Tak mě nasralo kodaňské Zoo. To že utratili žirafu i když o se jí chtěli ujmout Britové, nepochopím. Ovšem čtyři lvy?
nickolas Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 piju kafe jen s mlíkem a teď zjistím, že nemám v lednici mlíko, a kafe právě dobublalo ve vialetě. To mě uvrhlo v lehké rozčarování :-) jinak mě nic nesere Myslím, že bych v tomto případě nebyl dalek použití poněkud ostřejšího výraziva...takové "i čerta starýho k ďasu!" by se přímo nabízelo
utrejch Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Windows - po osmi letech pouzivani linux a dvou letech os x, nechapu jak tudle mrdku muze nekdo dobrovolne pouzivat. Ja se nasiram petkrat denne kurvadopici
Filip.J Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Mám zcela opačnou zkušenost: Dlouhé roky jsem jel na WindowsXP, krátce na Vista (ty se fakt nepovedly, to je fakt), teď jsem naprosto spokojen s Windows7. Kdykoliv jsem přišel k něčemu, na čem běžel Linux, tak se to sypalo nebo to rovnou nefungovalo.
PepaSFI Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 no nejspíš ani netušíš na čem všem je nějaká varianta Linuxu a prostě to běží a nikdo to nezkoumá. Ale jistě, na desktopu, vzhledem k obrovskému množství distribucí, taky ne všechen hardware je plně podporován, vrtá se v tom kdekdo, chce po tom věci nemožný, pak je jistá šance že něco nepůjde. S Linuxem je to jak s gulášem. Jaký si ho uděláš, takový ho máš. Ale abych si taky postěžoval, naštval mě benzín. Ne cena, to bych upad do průměru, to štve všecky. Chystám se že pojedu do lesa pro dříví a ejhle, z traktůrku mi teče benzín. Hledám kudy a ono to valí kolem odkalovací nádobky neboli skleničky. Mám na tom samoprcu nádrž z Trabanta, je tam vlastně motocyklový uzávěr a na něm je plastová odkalovací nádobka našroubovaná na závitu. Sáhnu na to, je to volný asi se to vytřáslo. Divný, většinou se to musí povolovat kleštěma. Chci to dotáhnout, nejde, pořád se to hýbe. Ten kalíšek se normálně zvětšil, je volný na závitu kde před tím dvacet let fest držel. Je možná jediná příčina- benzín. Minulý týden jsem koupil nový a v sobotu ho tam poprvé nalil. Těsnění se samozřejmě rozpadá taky. Benzín jsem kupoval u levné pumpy, je to starý dvoutakt, takže kvalitu paliva nemá smysl řešit ale to aby se člověk bál co to ještě přinese. Jestli ten benzin vyrobili z kdoví čeho a ono to začne napadat plasty a těsnění tak může být veselo. Jen pro informaci, pumpa v Jihlavě u Kauflandu, tam co je Baumax a Vodní ráj.
Hasňa Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Existuji i restaurace, kde ti uvarej perfektni gulas a nemusis na vareni ani pomyslet. Jdu sednu, objednam Linux Mint Xfce a vse je jak ma byt. Vse funguje i na starem IBM Thinkpad taliri, rychle, bez skobrtnuti a bez vrtani se v tom. Uz do te restaurace chodim asi pet let. Jen jsem zmenil kuchare, Ubuntu zacal moc experimentovat a ja jsem tradicionalista. No a od letoska uz jede na Mintu i moje mama na svem pravekem desktopu Dell. Ani si toho moc nevsimla. Jen je vse po letech trapeni s Woknama zase vse rychle a system nezabira pul disku. Pro ferovost dodam, ze na druhem domacim laptopu mam Woknous 7, instalace uz tri roky stara a porad slapu dobre. Sednicky je dobry produkt.<br /><br />A nenastvalo me nic, pecu kure a pohoda, jazz.<br /> Upraveno 26. března 2014 uživatelem Hasňa
montemar Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ja jsem se prave uspesne zbavil w8... na letitem desktopu proste nesly... pote, co s jejich vyladenim nechtel mit nikdo ze znalejsich mych znamych nic spolecneho, oprasil jsem VISTY, ktery jsem ke stroji dostal jako oem, a svete div se, fungujou... syn pari zaklinace a spadnou jen asi tak jednou za 3 dny! resume: i visty mohou pres svou ne uplne dobrou povest dobre 'vistit', s w osmickama nechce mit skoro nikdo co do cineni, a ja na beznych zarizenich zustanu verny iOS...
BrotHell Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Prodejci na ebay.co.uk kteří nejsou ochotní posílat do zahraničí...
Tittus Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Prodejci na ebay.co.uk kteří nejsou ochotní posílat do zahraničí... +1
montemar Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 filo - blbost.. ja ten "syr" rozvinu.. myslim, ze par milovniku tady je...
m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Taky bych to otevřel, PICK tu má svoje téma, čokoláda jakbysmet, v Kulináriu se to zbytečně rozhází...
filo-boxer Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Nerozvines. Jedno vlakno o jidle staci. Edit: sorry, ale kdyz jsi to vlakno zacal, jak jsi ho zacal... Upraveno 26. března 2014 uživatelem filo-boxer
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 To je teda zupácká reakce. Vláken vo jídle je tady asi deset. Aneb hra na moderátora.
filo-boxer Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Kurna, co je to za vlano o syru todle:"... já vím... o hodinkách moc témat nezakladám.. snad mi snow a instant prominou... :)' ""A? ""Sýr za ráfkem? A? " Di do prdele zmiziku. Cekal jsi dlouho, aby sis mohl kopnout?
Doporučené příspěvky