NERO.8 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Slimaci,mraky slimaku na všem jedlem...kurvy... další řešení je neobklopovat se ničím jedlým ... Link to post Share on other sites
kdojinej Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 nebo začít jíst slimáky Link to post Share on other sites
Eman2208 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 další řešení je neobklopovat se ničím jedlým ...... to bych mohl být na řadě já... Link to post Share on other sites
Eman2208 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 nebo začít jíst slimáky...to bych se obrátil naruby ...i když 5 slimáků a máš 250 gramů porci... Link to post Share on other sites
NERO.8 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 ... to bych mohl být na řadě já... pokud jsi jedlý ... Link to post Share on other sites
mondeo2 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 pokud jsi jedlý ...každý maso se dá vyudit a pak je jedlé, v tom bych problém neviděl................. Link to post Share on other sites
Roman I. Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 na Seznamu si prohlídnu reportáž o tom, jak u Piešťan zemřely čtyři holky v autobuse, hlavou mi prolítne, jaká je to katastrofa pro ně, pro jejich rodiny a hned za vteřinu na mě ječí zelenej čurák z Alzy o letních vánocích v reklamě přilepené k reportáži. Takže je mi smutně naštvano hned nadvakrát. Hlavně za to, že nějaká děcka nedojela ze školního výletu domů a z téhle debilní doby, kdy se mravnost stává čím dál častěji slovem zapomenutým v antikvariátu Link to post Share on other sites
mondeo2 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ani nemluv. Link to post Share on other sites
Daemonultimate Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 na Seznamu si prohlídnu reportáž o tom, jak u Piešťan zemřely čtyři holky v autobuse, hlavou mi prolítne, jaká je to katastrofa pro ně, pro jejich rodiny a hned za vteřinu na mě ječí zelenej č...k z Alzy o letních vánocích v reklamě přilepené k reportáži. Takže je mi smutně naštvano hned nadvakrát. Hlavně za to, že nějaká děcka nedojela ze školního výletu domů a z téhle debilní doby, kdy se mravnost stává čím dál častěji slovem zapomenutým v antikvariátuDobře jsi popsal své pocity i situaci,kdy je reklama nade vše.Absolutně souhlasím ve všem.Původně jsem chtěl napsat,co mě naštvalo,ale po přečtení těchto řádků se jeví vše ostatní jako prkotina. Link to post Share on other sites
siwi Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 na Seznamu si prohlídnu reportáž o tom, jak u Piešťan zemřely čtyři holky v autobuse, hlavou mi prolítne, jaká je to katastrofa pro ně, pro jejich rodiny a hned za vteřinu na mě ječí zelenej č...k z Alzy o letních vánocích v reklamě přilepené k reportáži. Takže je mi smutně naštvano hned nadvakrát. Hlavně za to, že nějaká děcka nedojela ze školního výletu domů a z téhle debilní doby, kdy se mravnost stává čím dál častěji slovem zapomenutým v antikvariátu Tohle je vážně hrůza! Vlastně jde o parazitování na neštěstí druhých a snaha využít takovou situaci ve vlastní prospěch. FUJ, HNUS !!! Link to post Share on other sites
exBURN Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Ač Alzu nesnáším tak si nemyslím že za tohle m?že ona. Taky pouštíme do éteru reklamy a nevím kam to google zeovna hodí. Zas neděláme videa tak nevím jestli se nějak rozděluje na jaké video jde konkrétní reklama. Spilš si myslím že maj přesplacený počet klipů a majitel webu to tam mixuje Link to post Share on other sites
nAscA Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Zrovna vcera jsem nad tim premyslel, jak je mozne, ze si servery hodi reklamu do videa, ktere jim nepatri a jen ho sdileji. Urcite za to puvodnimu majiteli ani nezaplatili. To snad musi byt i nelegalni ne? Link to post Share on other sites
Marfael Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Přijedu z kola, těším se na závěr finále žen, ale díky té uječené pi.. se na to nedá dívat.Dost mě to sere, hodně, zakázat a hotovo. Link to post Share on other sites
Frantik Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Skoda. Skvělé finále a skvělá Sarapka :-) To vriskani k tomu proste patří, delaj to tak mnoho let. Link to post Share on other sites
pavel67 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Naštvali mě včerejší telefonáty s policií, ohledně kraválu oblíbených spoluobčanů od vedle. Přes den se prý nedá rešit, a před půlnocí, když tam byli 2x,tak prý, když nepouští muziku a jenom řvou jak pominutí p..o, b......nte, k o atd, tak se prý s tím taky nedá nic dělat.Smutné je, že když se o tom bavím se sousedy, tak se i s distingovaných dam, předdůchodového věku, stávají agresívní dlaždiči a blahořečíme si navzájem, že nikdo nemáme doma flinty, protože by jsme už všichni seděli v base. Link to post Share on other sites
Petr_123 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Naštvali mě včerejší telefonáty s policií, ohledně kraválu oblíbených spoluobčanů od vedle. Přes den se prý nedá rešit, a před půlnocí, když tam byli 2x,tak prý, když nepouští muziku a jenom řvou jak pominutí p..o, b......nte, k o atd, tak se prý s tím taky nedá nic dělat.Smutné je, že když se o tom bavím se sousedy, tak se i s distingovaných dam, předdůchodového věku, stávají agresívní dlaždiči a blahořečíme si navzájem, že nikdo nemáme doma flinty, protože by jsme už všichni seděli v base.Ale ano, jen chtít: http://www.petice24.com/razatni_dodrovani_noniho_klidu_mezi_2200_a_600_hodinou Link to post Share on other sites
JaRooN Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Jo jo, my to tady mame taky a vcera navic ti debilove nechali na balkone psa, ktery 5 minut po pulnoci vzbudil pulku sousedu. Mit flintu, tak... Link to post Share on other sites
Hasňa Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 ...tak nic. Link to post Share on other sites
JaRooN Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 ...tak nic.Kdyz musis i v sobotu a nedeli vstavat v 5 rano a vzbudi te 3x soused, ktery si jde na balkon od plic ulevit, jaka je ta jeho stara k...a a 4x jeho pes, ktery se ho asi snazi napodobit, tak ver tomu, ze obcas ma clovek velkou chut tu flintu pouzit... Link to post Share on other sites
Jezevcik2 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 ...tak nic.Asi tak :-) Dříve se říkalo, že hrdinů jsou plné hřbitovy. Dnes jich jsou plné servery. Kdysi jsem zažil štěkajícího psa na balkonu také. Pomohl intenzivní osvit baterkou do očí. I přes asi patnáctimetrovou vzdálenost dobrman za pár minut zmlknul. Link to post Share on other sites
Recommended Posts