Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jasně, trochu nadneseně- "vychovávat" ho samozřejmě nemusel, to je blbost. Jen mě prostě tohle přijde z obou stran takový, no jemně řečeno naschválníčkování. Osobně by mě prostě nenapadlo ani jedno.

Asi to nevyřešíme, ale tohle by naštvalo i mě, někteří řidiči jsou jemně řečeno divní :D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...tahle báchorka na Uhrforu.

Kdo ví, tak zdroj je odsud.

ovšem ten německý text inzerátu je značně tragický, 5 až 6 chyb na každém řádku hovoří za vše... Už jen to by mně odradilo od koupě...

Odkaz ke komentáři

Asi to nevyřešíme, ale tohle by naštvalo i mě, někteří řidiči jsou jemně řečeno divní :D ...

Hele, mě by to taky naštvalo, to mě věř ( mám auto našich rád- kdysi bylo mé, i když je to už pro jiné starej křáp ) ). Ale dnes jsem učil neteř rozjíždět se do kopce a myslím, že mě nedokáže rozčílit už nic  :clap:  a udržela se mě kantorská nálada, takže se předem i tady omlouvám. Mám prostě poučovací.

Odkaz ke komentáři

Nevím, zda to bylo na mě, ale klidně se jako potrefená husa ozvu. Promiň, ale na chronomag chodím s očekávám jisté kultury psaného projevu a tak nějak doufám, že zde jsou členové na rozdíl od toho iHeute se před napsáním příspěvku schopní trochu zamyslet.

Nebylo to mysleno osobne, Je to tady furt dokola, je jedno o jake tema jde, vzdy se opakuje stejne schema: urazit toho druheho, ale tak aby to pusobilo strasne inteligentne a vtipne. Je to unavujici to cist kazdy den.

Odkaz ke komentáři

Ahoj ypo, taky si myslis, ze ti hafo lidi muze bejt ukradenych? Me teda uplne. A myslel jsem to vazne. Kdyz nekdo spali cokoliv, co ma nejakou hodnotu - a da se to vyuzit pro dobrou vec, je to blb. A to divadlo okolo toho se skupinou naprosto zbytecnych celnich strazi se samopaly, byla tez trapna. Holt celosvetovy narizeni je pro nas zavazne. My jako narod porad lezeme nekomu do zadele. Sssr,usa, eu , a taky cernousci a kurdove. Diky nase vlado! A pro ty v olomoci, ctete pomalu, pac cestina je slozita, a kdyz uz od skolky neni, tak chybi cely zivot! I kdyz prijdes mezi lidi!

Odkaz ke komentáři

Ohledně nosorožců je dobré, že o nich v této době mluví i ti, co ani neví jak to zvíře vypadá, tím nemyslím nikoho odsud, ale mý vymatlaný kamarády :-) slyšeli, že jde o miliony a najednou je to začlo zajímat, idioti no, ale každopádně pro ty tady, které tento problém zajímá, mrkněte sem"

www.uniteagainstpoaching.co.za

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ja taky ne zabijeni nosorozcu! A kdyz to mam, tak dokazu ekonomicky snizit cenu na minimum, udelam rozbor a zjstim, ze je to k hovnu. Necham prelozit pro ty, co v to doufaj, ze jim to pomuze - a poslu vzorek. Zjisti ze je to k hovnu a poslou to dal. Jo a do olomomóca poslu foto sonorozce, aby ho poznali.

Odkaz ke komentáři

Ja taky ne zabijeni nosorozcu! A kdyz to mam, tak dokazu ekonomicky snizit cenu na minimum, udelam rozbor a zjstim, ze je to k h...u. Necham prelozit pro ty, co v to doufaj, ze jim to pomuze - a poslu vzorek. Zjisti ze je to k h...u a poslou to dal. Jo a do olomomóca poslu foto sonorozce, aby ho poznali.

Stovky odborníků přemýšlí léta jak tenhle průser zastavit a ty jsi to vyřešil za tři hodiny, klobouk dolů...ale samozřejmě uvolnění obchodu z rohy je stále velká otázka, je to těžké téma, které tady dnes večer nevyřešíme"

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Hasic-komu konkretnimu by si chtel prodat ty rohy(kamion fejkovejch hadru,hodinek...)?Jinak,komu by ty rohy udelaly sluzbu,aby z toho nebylo dalsi zlo?

sem rát, že nemám (zatím) zlatý zuby a žádnou pěknou kérku na stínitko k lampičce ..... ale vono by to stejně bylo neprodejný, páč sem fejk svýho fotra :)

*a už na to s..u .... pár blbců se zviditelnilo ... kostní moučka už je v atmosféře  ......... a pytlák se směje jaký sme blbci , že se to neprodalo kretaivcům na výrobu sošek budhy a za utržený peníz moh bejt ten vorel nebo kulomet na ty hovada, který si neváží přírody .... ještě je možný, že to lověj páč nemaj co žrát a to je zase pudový ...teda problém jinej (dosatte si co chcete) :)

Odkaz ke komentáři

:eek: Fakt čumím, o co všechno se dá pohádat a tak si hezky zaflejmovat. Jsou určité zákony a nařízení a ty se prostě musí dodržovat a respektovat. Chyba byla ta dementní medializace a snaha se na tom zvýraznit, ale akt samotný byl naprosto v pořádku. Můj skromný názor.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...