villain83 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 villiane treba umeleckym truhlarum nebo rerbarum? unprum by di s tim taky urcite poradil..a fejkovy hadry bezboudakum nebo neprizpusobivym detskym domovum domovum duchodcu klokankum ( ne tem zviratum) charitam...Franto,dej si sifon a zamysli se,co pises,nezlob se,ale picoviny.Jiste,hadry,jakykoli,se daji vzdy zuzitkovat k dobry veci,to jsem uvedl hloupej pripad,ale rec je o paleni komodity,kurevsky drahy a zadany.Nechtel by si to treba nabidnout v nejaky aukci?Ty vole..radsi nic uz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 asi mas pravdu mi zo tu nevyresime a sikmoocko si uz rve stejne svuj roh do nosu aby mu trcel o minutu dyl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 YPO-slusny sracky meles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Franto,dej si sifon a zamysli se,co pises,nezlob se,ale picoviny.Jiste,hadry,jakykoli,se daji vzdy zuzitkovat k dobry veci,to jsem uvedl hloupej pripad,ale rec je o paleni komodity,kurevsky drahy a zadany.Nechtel by si to treba nabidnout v nejaky aukci?Ty vole..radsi nic uz...nemluvil jsem o aukci ale o tom zd by s zim materialem mohl nekdo nejak pracovat a treba se na tom neco naucit (pokud to je mozne jak jsem psal neznam vlastnosti) pokud je zo samozrejme pro vedecke vyzkumy nebo vzdelavani nepouzitelne tak je to vec jina...ale kvuli kulecnikovym koulim ze slonoviny nebo botam z aligatori kuze se takhle nikdo nedohaduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Kua chlapi, mate pravdu v tom, ze za utrzene prachy se da poridit ledacos uzitecneho a nikdo je nenajde na zemi, o tom zadna. Ale furt si nemuzu pomoct, ale likvidace je to jedine co s tim jde udelat. I kdyz se vyprdnu na ty zvirata (jen ted pro tuto debatu), bez kterych by ekosystem patrne nepadnul - to nevim, az tak jsem to nestudoval - tak jde o ty hromady penez, ktere stejne nakonec neskonci ani v protonovym centru, ani v deckych domovech, ani u bezboudaku (ti dostanou Leewisky, na kterych mukli vydrapou napisy), ale jen a pouze u nekoho v kapse... Napad strcit to do umelecky skoly? Fajn, ale k cemu se ma nekdo ucit pracovat s materialem, ktery se nesmi pouzivat? Ti kteri ucinkum veri nedaji na zadny rozbor...jejich vira / pseudolekarstvi si na zadne rozbory nehraje. Je to bysnys stejne krvavy, jako mnoho jinych v Africe, ktery ma na svedomi hromady zivotu...a ne jen tech nosorozcich. Neni to osobni, tak to proste citim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 YPO-slusny sracky meleszatím ne .... čevabčiči máme v úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Ja taky ne zabijeni nosorozcu! A kdyz to mam, tak dokazu ekonomicky snizit cenu na minimum, udelam rozbor a zjstim, ze je to k h...u. Necham prelozit pro ty, co v to doufaj, ze jim to pomuze - a poslu vzorek. Zjisti ze je to k h...u a poslou to dal. Jo a do olomomóca poslu foto sonorozce, aby ho poznali. Hasiči že ty jsi jen nějaké alter ego psychologa provádějící výzkum ve stylu "co vydrží oponenti v internetové diskuzi"? Vlastně se měl poslat doporučeně 80 tisícům náhodným Číňanů gram rohu s certifikátem s kulatým razítkem, že je to na hovno :-) Jde vidět, že Janoušek a spol. už mají jiné problémy, ti by takovou chybu neudělali a ještě by se napakovali na poštovném... Nosorožce prosím zaslat do Olmíku raději tohoto od Schleicha: http://www.patro.cz/produkt/1076123488-zviratka-schleich-nosorozec-dvourohy-samec, samici a malýho už máme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 zatím ne .... čevabčiči máme v úterýNerad to priznavam, ale tahle reakce mi vyloudila usmev na tvari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Hoši zchlaďte si hlavy, hádáte se tady o něčem, co dnes "vyřešili" jiní .. zbytečný a k ho.nu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 ...frajer lže. Hodinky koupil tady na fóru a obratem s báchorkou, že je má tři roky, nabízí s 1k EUR přirážkou za literární dílo v Německu.Doufám,že někdo to uvede na pravou míru a udělá mu v Německu reklamu.Že by Filo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Doufám,že někdo to uvede na pravou míru a udělá mu v Německu reklamu.Že by Filo? Bohusi ale proc, proc?? Vodjagziva svet funguje mj.i na principu 'dobre koupil, draho prodal'. Ten clovek prece nic nespachal, pro me se ani moralne neprohresil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 (upraveno) Zkrátka se mi to příčí.Nemám rád takové prasárny a překupníky.Beru něco málo navrch,ale 1000E je silné kafe. Upraveno 21. září 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Beru, že to nemůžou prodat, ale byl-li tam mj. nejstarší roh z r. 1984, má to hodnotu historickou, hodnotu kulturní, je to prostě zajímavost - a výstava spojená s osvětou a aurou dobročinnosti by určitě vynesla víc, než to paličství - a šlo by to pak použít ve prospěch zvířat.Že by se to v zemi zdejší 100% rozkradlo je jiná věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Zkrátka se mi to příčí.Nemám rád takové prasárny a překupníky.Nejsi sám, ale svět nepředěláme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 To chápu,ale sere mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Triskell, tam slo mimo jine i o to ukazat, ze to proste hodnotu "nema"...i za tu cenu, ro uz ta zahrada nikdy neziska. To je pro me ta nejlepsi ukazka toho, ze to je jen roh a cenu ma jen na rypaku nosorozce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Roh z nosorožce najdeš v každém muzeu a mnohem starší, o žádnou zajímavost, ani historickou hodnotu nejde" To Honza.manta: Předěláme!!!!!! Brácha tam dneska krásně pokecal s Tony Fitzjohnem, a ten řekl, že to půjde a já mu věřím Na rozdíl od všeh těch žvanilů tady, co v tom vidí jenom prachy, proto něco dělá.... Beru, že to nemůžou prodat, ale byl-li tam mj. nejstarší roh z r. 1984, má to hodnotu historickou, hodnotu kulturní, je to prostě zajímavost - a výstava spojená s osvětou a aurou dobročinnosti by určitě vynesla víc, než to paličství - a šlo by to pak použít ve prospěch zvířat.Že by se to v zemi zdejší 100% rozkradlo je jiná věc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Roh z nosorožce najdeš v každém muzeu a mnohem starší, o žádnou zajímavost, ani historickou hodnotu nejde" To Honza.manta: Předěláme!!!!!! Brácha tam dneska krásně pokecal s Tony Fitzjohnem, a ten řekl, že to půjde a já mu věřím Na rozdíl od všeh těch žvanilů tady, co v tom vidí jenom prachy, proto něco dělá....Kapka ke kaple, ale aspoň něco. Sestřelí se tím jen jeden z davu, ale třeba to ty ostatní odradí. Každá snaha se počítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Triskell, tam slo mimo jine i o to ukazat, ze to proste hodnotu "nema"...i za tu cenu, ro uz ta zahrada nikdy neziska. To je pro me ta nejlepsi ukazka toho, ze to je jen roh a cenu ma jen na rypaku nosorozce...No jo, to ukázali, ale neovlivnili tím zřejmě ani jednoho jediného z těch všech, co jsou zamontovaní v tom nelegálním získávání a obchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Ale jo, po celém světě se skladují tuny rohů z nosorožců a nikdo neví co s tím, ztrací se nad tím kontrola, začíná se to krást a umírají kvůli tomu už i lidé, musí se to spálit a my jsme s tím začali, pro mě palec nahoru pro ZOO Dvůr Názor prodat tyto zásoby je zajimavý, bohužel rohoviny není tolik aby zaplavila trh (šikmovoká zlatá mládež se rozrůstá rychleji než jsme čekali) a srazila tak cenu, pravděpodobně by tu cenu ba naopak mohl legální prodej i zvýšit a to by byl konec nosorožců na této planetě" Nechme to odborníkům, myslím, že jsou na správné cestě, kéžby... No jo, to ukázali, ale neovlivnili tím zřejmě ani jednoho jediného z těch všech, co jsou zamontovaní v tom nelegálním získávání a obchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky