FrantisekH Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 klíd nechtějí nic jinýho než japko nebo droid ani u jednoho systému si bez registace neškrtneš, jdou jenom s dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 dovolená a YPO 22.9. definitivně vybraná destinace a zaplaceno (odlet 25.9.)23.9. brzké dopoledne: volá pán se kterým jsem podepisoval smlouvu, že jako sorry, ale hotel je plnej - s nabídkou hotelu vedle, kterej vypadá jako pakistánská ubytovna se slevou 500kč osoba 23.9. plnotučné dopoledne: volá jakási paní, že mi posílá cestovní pokyny k původnímu hotelu (si dělá p...l !? ) 23.9. poledne: přišla emailem nabídka na jiné dva hotely - první vypadá, že brzy spadne a druhý byť je u vody, tak nemá pláž 23.9. 13:00 ..... vybral jsem tedy něco jiného z jejich nabídky na jiném konci světa .... půjdu jim pár korun doplatit a uvidíme jak se to bude vyvíjet ..... pokračování příštěuž jsem zvědav.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 kurvy zasraný...jsou fóra, že po takovém výlevu už se servíruje tropické ovoce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 "Vážený zákazníku, dne 23.9.2014 jsme učinili pokus o doručení zásilky Balík Do ruky s podacím číslem xxxxx od podavatele xxxx s dobírkou ve výši xxxxxx Kč. Doručovací pokus na adrese xxxxxx nebyl úspěšný. Vaše zásilka je uložena a připravena k vyzvednutí na poště" to je ale zk.... moloch posranej, samozřejmě že žádný pokus nebyl učiněn, oni už se kva ani neobtěžujou to doručit,jenom pošlou email že si mám dojít na poštupošlu tam sekretářku, nemám na to nervy trávit hodinu na poštěfuj to bych blil z tohodlemyslim že si můžeš v klidu zavolat na poštu ať ti to doručej znova (případně se můžeš zmínit že se na to prvně vysr*li) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 "Vážený zákazníku, dne 23.9.2014 jsme učinili pokus o doručení zásilky Balík Do ruky s podacím číslem xxxxx od podavatele xxxx s dobírkou ve výši xxxxxx Kč. Doručovací pokus na adrese xxxxxx nebyl úspěšný. Vaše zásilka je uložena a připravena k vyzvednutí na poště" to je ale zk.... moloch posranej, samozřejmě že žádný pokus nebyl učiněn, oni už se kva ani neobtěžujou to doručit,jenom pošlou email že si mám dojít na poštupošlu tam sekretářku, nemám na to nervy trávit hodinu na poštěfuj to bych blil z tohodleVítej do klubu, tohle je u nás naprosto běžný. Schválně si vše nechávám posílat k našim, protože vím, že je stále někdo doma. Klasicky mám druhej den ve schránce upomínku, že doma nikdo nebyl a že mám jít na poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Problém je že to bylo poslaný tak aby balík dorazil v pondělí, a potřebuju ho nutně, takže pokud nechci, resp. nemůžučekat, tak je to jedinej způsob jak se k tomu dostat. Ostatně dnes podáte zítra dodáme je v praxi doporučený dopis jdeod 16/9 a dnes bude uskutečněn pokus o doručení . . . takže čekám mejla že si mám taky zajít na poštu, když už tampůjdu pro ten balík, že áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 myslim že si můžeš v klidu zavolat na poštu ať ti to doručej znova (případně se můžeš zmínit že se na to prvně vysr*li)Já jsem vždycky volal vedoucímu pošty.....asi mne mají na nástěnce vyvěšenýho jako problémovýho zm*da, ale zafungovalo to........a vše je teď OK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Zmizík: myslim, že to jde jako nechat na potom.... dostaneš se klasicky do systému, tam už můžeš "normálně" fungovat a někde v nastavení je volba, že při spuštění to rovnou najede do systému jako sedmičky, včetně klasický plochy ale zapomeň na aktualizace a tak přes Store http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/disable-remove-password http://www.zive.cz/bleskovky/tip-jak-eliminovat-metro-a-spoustet-windows-81-rovnou-na-plochu/sc-4-a-171092/default.aspx Upraveno 23. září 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) A ještě mě rozčilujou mí americký přátelé. Myšleno kamarádi, ne ironicky, takže když se vzbudí tak mrskajína fejsbůk tak 30 příspěvků za hodinu, bez toho by nemohli žít, ok to ještě přežiju, ale od dnešního odpolednejak se to tam pomalu probouzí tak to je jeden za druhým - oh, we are at war, that is horrible feeling . . .pray for our soldiers . . . . ". . . .they're fighting a war over there to keep us safe over here" rozčiluje mě že jsou tak strašně naočkovaný kravinama, jak stádo megaovcí tupě poslouchají a přikyvují, mítvlastní názor (odlišný) je nejonom uncoool, ale taky problém. My tam pomalu směřujeme taky? edit typo Upraveno 23. září 2014 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 .....asi mne mají na nástěnce vyvěšenýho jako problémovýho zm*da, ale zafungovalo to........ To nejde, už visím v bance, na prodejně O2, na RWE, u ČEZu, v pekárně, v Makru, u drtivé většiny dodavatelů zboží do firmy . . . . . . . pošta je poslední instance kam posílám někoho jiného . . . hele, to by šlo, ne? místo jdi do prd.le říkat jdi na poštu . . . to je přece horší urážka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 di na počtu...hmmm...co by ne....ještě na Vodafonu si mě jistě dobře pamatujou......tam když cinknu na linku, tak musí povyskočit.....asi se jim objeví můj rozezlenej xicht na monitoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) ...jsou fóra, že po takovém výlevu už se servíruje tropické ovoce... To mně je u prĐele. Upraveno 23. září 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 už jsem zvědav..............já taky .... potřebuju zjistit jak je to s těma hrošima a rohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 doval jich pár tun, šikmovočka co šňupou pro lepší postavení seženem raz dva..pálit budem slivovici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 A ještě mě rozčilujou mí americký přátelé. Myšleno kamarádi, ne ironicky, takže když se vzbudí tak mrskajína fejsbůk tak 30 příspěvků za hodinu, bez toho by nemohli žít, ok to ještě přežiju, ale od dnešního odpolednejak se to tam pomalu probouzí tak to je jeden za druhým - oh, we are at war, that is horrible feeling . . .pray for our soldiers . . . . ". . . .they're fighting a war over there to keep us safe over here" rozčiluje mě že jsou tak strašně naočkovaný kravinama, jak stádo megaovcí tupě poslouchají a přikyvují, mítvlastní názor (odlišný) je nejonom uncoool, ale taky problém. My tam pomalu směřujeme taky? edit typojak reagujou na to když jim řekneš že by měli popřemejšlet? a neboj, naše společnost tam rozhodně nesměřuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Radši mě smažou jako potřeštěného blázna zpoza oceánu Oni nechtějí přemýšlet. Oni vědí že to je "správně" a hotovo, a melou to pořád dokola.Chtějí svůj piknik na parkovišti před fotbalovým zápasem, chtějí dvě pizzy v Dominosza cenu jedné když se hraje baseball, chtějí svoje "jistoty" za který si platí. To bude asiten problém, že platí jak mourovaný bez nějakého přemýšlení. A někomu to sype. A dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 ..tady to dneska pěkně jede..!..mě teda se.re dnes snad všechno..!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) ..tady to dneska pěkně jede..!..mě teda se.re dnes snad všechno..!! ....bohužel musím konstatovat, že se cejtím úplně stejně ..... Upraveno 23. září 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 ROberte a mě dneska vuuuubec nic nesere.. asi tak po dvou měsících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Opravdu tragedie co člověkem otřese a moje myšlenky v tomto vlákně teď patří Mlsounům. Vydržte to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky