Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

dovolená a YPO

22.9. definitivně vybraná destinace a zaplaceno (odlet 25.9.)

23.9. brzké dopoledne: volá pán se kterým jsem podepisoval smlouvu, že jako sorry, ale hotel je plnej :eek:  - s nabídkou hotelu vedle, kterej vypadá jako pakistánská ubytovna se slevou 500kč osoba :)

23.9. plnotučné dopoledne: volá jakási paní, že mi posílá cestovní pokyny k původnímu hotelu (si dělá p...l !? ) :)

23.9. poledne: přišla emailem nabídka na jiné dva hotely - první vypadá, že brzy spadne a druhý byť je u vody, tak nemá pláž  :clap:

23.9. 13:00 ..... vybral jsem tedy něco jiného z jejich nabídky na jiném konci světa .... půjdu jim pár korun doplatit a uvidíme jak se to bude vyvíjet :D

..... pokračování příště

už jsem zvědav..............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Vážený zákazníku,

dne 23.9.2014 jsme učinili pokus o doručení zásilky Balík Do ruky s podacím číslem xxxxx od podavatele xxxx s dobírkou ve výši xxxxxx Kč.

Doručovací pokus na adrese xxxxxx nebyl úspěšný.

Vaše zásilka je uložena a připravena k vyzvednutí na poště"

to je ale zk.... moloch posranej, samozřejmě že žádný pokus nebyl učiněn, oni už se kva ani neobtěžujou to doručit,

jenom pošlou email že si mám dojít na poštu

pošlu tam sekretářku, nemám na to nervy trávit hodinu na poště

fuj to bych blil z tohodle

myslim že si můžeš v klidu zavolat na poštu ať ti to doručej znova (případně se můžeš zmínit že se na to prvně vysr*li)

Odkaz ke komentáři

"Vážený zákazníku,

dne 23.9.2014 jsme učinili pokus o doručení zásilky Balík Do ruky s podacím číslem xxxxx od podavatele xxxx s dobírkou ve výši xxxxxx Kč.

Doručovací pokus na adrese xxxxxx nebyl úspěšný.

Vaše zásilka je uložena a připravena k vyzvednutí na poště"

to je ale zk.... moloch posranej, samozřejmě že žádný pokus nebyl učiněn, oni už se kva ani neobtěžujou to doručit,

jenom pošlou email že si mám dojít na poštu

pošlu tam sekretářku, nemám na to nervy trávit hodinu na poště

fuj to bych blil z tohodle

Vítej do klubu, tohle je u nás naprosto běžný. Schválně si vše nechávám posílat k našim, protože vím, že je stále někdo doma. Klasicky mám druhej den ve schránce upomínku, že doma nikdo nebyl a že mám jít na poštu.

Odkaz ke komentáři

Problém je že to bylo poslaný tak aby balík dorazil v pondělí, a potřebuju ho nutně, takže pokud nechci, resp. nemůžu

čekat, tak je to jedinej způsob jak se k tomu dostat. Ostatně dnes podáte zítra dodáme je v praxi doporučený dopis jde

od 16/9 a dnes bude uskutečněn pokus o doručení . . . takže čekám mejla že si mám taky zajít na poštu, když už tam

půjdu pro ten balík, že áno.

Odkaz ke komentáři

myslim že si můžeš v klidu zavolat na poštu ať ti to doručej znova (případně se můžeš zmínit že se na to prvně vysr*li)

Já jsem vždycky volal vedoucímu pošty.....asi mne mají na nástěnce vyvěšenýho jako problémovýho zm*da, ale zafungovalo to........a vše je teď OK.. :king:

Odkaz ke komentáři

Zmizík: myslim, že to jde jako nechat na potom.... dostaneš se klasicky do systému, tam už můžeš "normálně" fungovat a někde v nastavení je volba, že při spuštění to rovnou najede do systému jako sedmičky, včetně klasický plochy

ale zapomeň na aktualizace a tak přes Store

http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/disable-remove-password

http://www.zive.cz/bleskovky/tip-jak-eliminovat-metro-a-spoustet-windows-81-rovnou-na-plochu/sc-4-a-171092/default.aspx

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

A ještě mě rozčilujou mí americký přátelé. Myšleno kamarádi, ne ironicky, takže když se vzbudí tak mrskají
na fejsbůk tak 30 příspěvků za hodinu, bez toho by nemohli žít, ok to ještě přežiju, ale od dnešního odpoledne
jak se to tam pomalu probouzí tak to je jeden za druhým - oh, we are at war, that is horrible feeling . . .
pray for our soldiers . . . .

". . . .they're fighting a war over there to keep us safe over here"

rozčiluje mě že jsou tak strašně naočkovaný kravinama, jak stádo megaovcí tupě poslouchají a přikyvují, mít

vlastní názor (odlišný) je nejonom uncoool, ale taky problém. My tam pomalu směřujeme taky?

edit typo

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

.....asi mne mají na nástěnce vyvěšenýho jako problémovýho zm*da, ale zafungovalo to........

To nejde, už visím v bance, na prodejně O2, na RWE, u ČEZu, v pekárně, v Makru, u drtivé většiny dodavatelů zboží do firmy . . .

. . . . pošta je poslední instance kam posílám někoho jiného . . .

hele, to by šlo, ne? místo jdi do prd.le říkat jdi na poštu . . . to je přece horší urážka :)

Odkaz ke komentáři

A ještě mě rozčilujou mí americký přátelé. Myšleno kamarádi, ne ironicky, takže když se vzbudí tak mrskají

na fejsbůk tak 30 příspěvků za hodinu, bez toho by nemohli žít, ok to ještě přežiju, ale od dnešního odpoledne

jak se to tam pomalu probouzí tak to je jeden za druhým - oh, we are at war, that is horrible feeling . . .

pray for our soldiers . . . .

". . . .they're fighting a war over there to keep us safe over here"

rozčiluje mě že jsou tak strašně naočkovaný kravinama, jak stádo megaovcí tupě poslouchají a přikyvují, mít

vlastní názor (odlišný) je nejonom uncoool, ale taky problém. My tam pomalu směřujeme taky?

edit typo

jak reagujou na to když jim řekneš že by měli popřemejšlet? 

a neboj, naše společnost tam rozhodně nesměřuje. 

Odkaz ke komentáři

Radši mě smažou jako potřeštěného blázna zpoza oceánu :)

Oni nechtějí přemýšlet. Oni vědí že to je "správně" a hotovo, a melou to pořád dokola.
Chtějí svůj piknik na parkovišti před fotbalovým zápasem, chtějí dvě pizzy v Dominos

za cenu jedné když se hraje baseball, chtějí svoje "jistoty" za který si platí. To bude asi

ten problém, že platí jak mourovaný bez nějakého přemýšlení. A někomu to sype. A dost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...