Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Radím se s právníkem, a ten zkoumá smlouvu a podle toho se rozhodnu. Zatím je známo, že kupní smlouva o prodeji vozidla je závazný dokument k ukončení pojištění.

A proc se jako radis s pravnikem? Ten te bude zastupovat, abys nemusel dokladat kopii TP, nebo co? Nejak to nechapu. Pokud ji jednou chteji, tak jim jistejne dodas, uvidis. Takova kravina a hned tahas pravnika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jdu do soudu, už se radím s právníkem, já si nenechám s*at na hlavu, co to tady zkoušej???

Ja ti fandim! Doufam, ze do toho pujdes a vyhrajes to..

Kdyby se takto choval kazdej, skym se snazi pojistovna/banka vyjeb.., tak by se mozna pristup zmenil..

Kazdopadne 99,9% lidi jen sklapne a dela co se po nem chce i kdyz je to uplne na hlavu a je to janlsna buzerace.

Informuj nas postupne prosim, drzim palce.

Pepa

Odkaz ke komentáři

A ještě mě rozčilujou mí americký přátelé. Myšleno kamarádi, ne ironicky, takže když se vzbudí tak mrskají

na fejsbůk tak 30 příspěvků za hodinu, bez toho by nemohli žít, ok to ještě přežiju, ale od dnešního odpoledne

jak se to tam pomalu probouzí tak to je jeden za druhým - oh, we are at war, that is horrible feeling . . .

pray for our soldiers . . . .

". . . .they're fighting a war over there to keep us safe over here"

rozčiluje mě že jsou tak strašně naočkovaný kravinama, jak stádo megaovcí tupě poslouchají a přikyvují, mít

vlastní názor (odlišný) je nejonom uncoool, ale taky problém. My tam pomalu směřujeme taky?

edit typo

Tak hlavně, že Ty nejsi ovce a víš, jaký názor je správný a jaký by měli mít, viď?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...