Sphinxx Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Asi bych potřeboval zelenou na uklidnění ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Nekomu je to u ..., jiny nedba na upozorneni od moderatora. Takze Zmizik, FrantisekH a utrejch si daji 3 dny oraz. A já už držím p..ysk , bo sem se nechal unest, zitra se to pořeší a už bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 No jo Frantíku, ale ty jsi známý kliďas s asertivním chováním......u Frantika doma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ja nahodou frantu zazil asertivniho :-))). Ale nenapisu proc,abych ho nenastval :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Radím se s právníkem, a ten zkoumá smlouvu a podle toho se rozhodnu. Zatím je známo, že kupní smlouva o prodeji vozidla je závazný dokument k ukončení pojištění.A proc se jako radis s pravnikem? Ten te bude zastupovat, abys nemusel dokladat kopii TP, nebo co? Nejak to nechapu. Pokud ji jednou chteji, tak jim jistejne dodas, uvidis. Takova kravina a hned tahas pravnika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 u Frantika doma... Co vím, tak u něho by to vypadalo opačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Jdu do soudu, už se radím s právníkem, já si nenechám s*at na hlavu, co to tady zkoušej???Ja ti fandim! Doufam, ze do toho pujdes a vyhrajes to..Kdyby se takto choval kazdej, skym se snazi pojistovna/banka vyjeb.., tak by se mozna pristup zmenil..Kazdopadne 99,9% lidi jen sklapne a dela co se po nem chce i kdyz je to uplne na hlavu a je to janlsna buzerace. Informuj nas postupne prosim, drzim palce.Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Co vím, tak u něho by to vypadalo opačně.Volove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Zbylo tady ještě nějaké téma, kde nejsou fotky té baby, mercedesu nebo obého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Zbylo tady ještě nějaké téma, kde nejsou fotky té baby, mercedesu nebo obého? Jo....."u kterého útvaru jste sloužili".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 mercedes, baba ? mi zas něco uteklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 mercedes, baba ? mi zas něco uteklo?tatarka a banán.....a teď přemejšlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tatarku jsem pochopil, ale banán ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 tatarka a banán.....a teď přemejšlej... jóóó už jsem doma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Davide, nech toho, CLS ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Joooo, tak už jsem taky doma ... já osobně když se fotěj auta, tak mi to tam ty baby kazej nevím proč ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 A ještě mě rozčilujou mí americký přátelé. Myšleno kamarádi, ne ironicky, takže když se vzbudí tak mrskajína fejsbůk tak 30 příspěvků za hodinu, bez toho by nemohli žít, ok to ještě přežiju, ale od dnešního odpolednejak se to tam pomalu probouzí tak to je jeden za druhým - oh, we are at war, that is horrible feeling . . .pray for our soldiers . . . . ". . . .they're fighting a war over there to keep us safe over here" rozčiluje mě že jsou tak strašně naočkovaný kravinama, jak stádo megaovcí tupě poslouchají a přikyvují, mítvlastní názor (odlišný) je nejonom uncoool, ale taky problém. My tam pomalu směřujeme taky? edit typoTak hlavně, že Ty nejsi ovce a víš, jaký názor je správný a jaký by měli mít, viď? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tak hlavně, že Ty nejsi ovce a víš, jaký názor je správný a jaký by měli mít, viď?Není ovce, má vlastní názor. Nenech se zneklidnit a sni své sny o spravedlivém boji proti terorismu dál... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Není ovce, má vlastní názor. Nenech se zneklidnit a sni své sny o spravedlivém boji proti terorismu dál...A oni nemají vlastní názor? Jinak dík za uklidnění, už jsem myslel, že dneska neusnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky