Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Taky nemusí bejt špatný se hned na začátku svatby trochu upravit :wine: . Čas pak běží rychlejc a drobný nedostatky v organizaci míň vadí.

Kdysi sem to udelal se svou zenou (tehdejsi) na nasi vlastni svatbe a oba jsme si to radne uzili. Ale pamatuju se matne, ze rodice u toho byli trochu na prasky  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tydlety zvasty uplne zboznuju ...... Misto toho aby si byl rad ze zhruba vis co bude v planu i s ohledem na to ze novomanzele mysli na zabavu pro dvoulety dite ( a je jedno jestli si bude kreslit nebo kopat se sutrem) tak mas akorat pindy ..... Presne ty samy kecy sem poslouchal v cervnu od vsech okolo jak bych to mel udelat a co by bylo nejlepsi ....,. Proste samej radil.........Je to kurva jejich svatba tak to respektuj nebo tam nechod

?PO

Tak pro změnu ty respektuj warannův názor nebo ho nekomentuj. Chováš se jak zas.anej diktátor!

Odkaz ke komentáři

to se dělají s autem ptákoviny a nehoráznosti, prolejzání mezi pařezama, přes kameny, cachtání v blátě, tak nějak připravený že to může nějaký ten šrám schytat, a ono NIC. A pak jednou takhle na poloprázdným parkovišti, přijdu k tomu, koukám,  jebanec na nárazníku. Nic vážného, hnutý plast na lemu blatníku a prasklina na kraji nárazníku, ale potěší to. Asi budu parkovat někde na mezi v křoví, nejspíš to bude bezpečnější.

Odkaz ke komentáři

Zamiloval jsem se beznadějně do Angeliny J. a B. Pitta. 

Zatkli mne s mojí partnerkou při focení na Gozu s RX100 jakoí paparazzi.....3h zadržení + vymazání všech fotek směrem na kulisy. 

Docela jsem zatoužil mít ten jejich ranec peněz a nechat je zatknout někde u Brniska....,.:)

Odkaz ke komentáři

dneska mě na....a totálně ucpaná Praha... chtěl jsem být zpátky v Brně v 5 a dojel jsem teď.....

Jo, ja dnes Prahu daval 2x. Musis umet zacpy objizdet. Smerem z Brna na Liberec jsem to dal pres Prahu za 23 minut a cestou zpatky za 28. Holt kolem Prahy jsou krasne vesnicky, kterym se i domaci vyhybaji i kdyz to vubec nechapu ale s radosti to vyuzivam ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...