Viktor Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Taky nemusí bejt špatný se hned na začátku svatby trochu upravit . Čas pak běží rychlejc a drobný nedostatky v organizaci míň vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Taky nemusí bejt špatný se hned na začátku svatby trochu upravit . Čas pak běží rychlejc a drobný nedostatky v organizaci míň vadí.Kdysi sem to udelal se svou zenou (tehdejsi) na nasi vlastni svatbe a oba jsme si to radne uzili. Ale pamatuju se matne, ze rodice u toho byli trochu na prasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ja tydlety zvasty uplne zboznuju ...... Misto toho aby si byl rad ze zhruba vis co bude v planu i s ohledem na to ze novomanzele mysli na zabavu pro dvoulety dite ( a je jedno jestli si bude kreslit nebo kopat se sutrem) tak mas akorat pindy ..... Presne ty samy kecy sem poslouchal v cervnu od vsech okolo jak bych to mel udelat a co by bylo nejlepsi ....,. Proste samej radil.........Je to kurva jejich svatba tak to respektuj nebo tam nechod ?PO Tak pro změnu ty respektuj warannův názor nebo ho nekomentuj. Chováš se jak zas.anej diktátor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Chováš se jak zas.anej diktátor!jo seš zlej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tak pro změnu ty respektuj warannův názor nebo ho nekomentuj. Chováš se jak zas.anej diktátor!přečti si to po sobě eště jednou a zkus to přehodnotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 přečti si to po sobě eště jednou a zkus to přehodnotit jak říkám, diktátor. Ještě nějaký rozkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) YPO: Že ti vůbec stojí za to reagovat. Nechej ho rovnou popravit, vole:) P.S. Vzpomínáme:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2014 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Nechej ho rovnou popravit, voletak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 YPO: Že ti vůbec stojí za to reagovat. Nechej ho rovnou popravit, vole:) P.S. Vzpomínáme:))Jůůůů moje oblíbená .45"Nejlepčí zbraň všech dob, že já ji kua prodával.Abych měl na Breitlingy, který sem už taky prodal.Bože to je nerf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 to se dělají s autem ptákoviny a nehoráznosti, prolejzání mezi pařezama, přes kameny, cachtání v blátě, tak nějak připravený že to může nějaký ten šrám schytat, a ono NIC. A pak jednou takhle na poloprázdným parkovišti, přijdu k tomu, koukám, jebanec na nárazníku. Nic vážného, hnutý plast na lemu blatníku a prasklina na kraji nárazníku, ale potěší to. Asi budu parkovat někde na mezi v křoví, nejspíš to bude bezpečnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Zamiloval jsem se beznadějně do Angeliny J. a B. Pitta. Zatkli mne s mojí partnerkou při focení na Gozu s RX100 jakoí paparazzi.....3h zadržení + vymazání všech fotek směrem na kulisy. Docela jsem zatoužil mít ten jejich ranec peněz a nechat je zatknout někde u Brniska....,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 jo seš zlej . na něj mi našahejte je to lidumil,žádnej zlej pán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 asi nejake kompletne momentalne vyhorenie alebo co. dnes som dost down Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Dneska to byl zpííčený den pro víc lidí. Upraveno 25. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 dneska mě na....a totálně ucpaná Praha... chtěl jsem být zpátky v Brně v 5 a dojel jsem teď..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) dneska mě na....a totálně ucpaná Praha... chtěl jsem být zpátky v Brně v 5 a dojel jsem teď.....Jo, ja dnes Prahu daval 2x. Musis umet zacpy objizdet. Smerem z Brna na Liberec jsem to dal pres Prahu za 23 minut a cestou zpatky za 28. Holt kolem Prahy jsou krasne vesnicky, kterym se i domaci vyhybaji i kdyz to vubec nechapu ale s radosti to vyuzivam Upraveno 25. září 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ja som dal dnes celu CR a SR 900km. 20 policajnych aut na slovensku, vahy, radary, vsetky stroje, co maju k dispozicii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 a chytili Tě aspoň? když už na Tebe nasadili tolik techniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Praveze nie, som si myslel, ze so svajciarskou znackou idem ako prasa na porazku. Stastie. Klop klop klop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky