Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ja se na svatbě krapet připil, protože jsem neuměl tancovat, tak abych to nějak zvládl. Picla se i žena a byl z toho fajn večírek. Už předem jsme se dohodli, že to uděláme především pro sebe. Takovej večírek v lepším oblečení.

Kdysi sem to udelal se svou zenou (tehdejsi) na nasi vlastni svatbe a oba jsme si to radne uzili. Ale pamatuju se matne, ze rodice u toho byli trochu na prasky  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštvali mě dnes jelita, která jezdí po silnici...když na to nemám auto tak přece nepředjíždím ne? 15 let stará plechovka, která sotva dýchá přece nebude předjíždět, když vidí jak to na silnici frčí..naštěstí to skončilo jen plechama, ale opět se člověk musí hádat s pojišťovnou. Naštěstí byla protistrana solidní a vše nahlásila tak jak má být..ale ten princip...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Proč ne - vzal jsem to na Klánovice, Koloděje, Nedvězí, Říčany, Kamenice a pak na Benešov... Jel jsem do Tábora.

Takže jsi sjel na 10 km z R10 a najel na E55 za Pyšelama před tím rozšířením do kopce na dva pruhy před Benešovem. A to celé za 28 minut? Nevěřím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...