gougy Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 další z řady videí na Streamu, propagujících jednoduše dostupné, zákeřné zbraně. Někdy by jeden byl pro daleko větší cenzuru, než je, jenomže pro korunky a sledovanost se dějí věci... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Holt kolem Prahy jsou krasne vesnicky, kterym se i domaci vyhybaji i kdyz to vubec nechapu ale s radosti to vyuzivam Tak tomu moc nevěř, měl jsi prostě jenom kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Tak tomu moc nevěř, měl jsi prostě jenom kliku.Tak to ji mam uz cca 10 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Ja se na svatbě krapet připil, protože jsem neuměl tancovat, tak abych to nějak zvládl. Picla se i žena a byl z toho fajn večírek. Už předem jsme se dohodli, že to uděláme především pro sebe. Takovej večírek v lepším oblečení.Kdysi sem to udelal se svou zenou (tehdejsi) na nasi vlastni svatbe a oba jsme si to radne uzili. Ale pamatuju se matne, ze rodice u toho byli trochu na prasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Angýna a antibiotika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 To máš z toho každodenního vysedávání v hospodě bez hospodskýho. Už aby nám Františka pustili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 To máš z toho každodenního vysedávání v hospodě bez hospodskýho. Už aby nám Františka pustili.má tam kosu..... nachladil jsem se tam, asi budu chtít odškodnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Tak to ji mam uz cca 10 let... Muzes popsat presnou trasu? Docela by me to zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Proč ne - vzal jsem to na Klánovice, Koloděje, Nedvězí, Říčany, Kamenice a pak na Benešov... Jel jsem do Tábora.Jižní spojka byla v té chvíli na stupni 7 a D1 na Brno stála jako obvykle - respektive se posouvala krokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Naštvali mě dnes jelita, která jezdí po silnici...když na to nemám auto tak přece nepředjíždím ne? 15 let stará plechovka, která sotva dýchá přece nebude předjíždět, když vidí jak to na silnici frčí..naštěstí to skončilo jen plechama, ale opět se člověk musí hádat s pojišťovnou. Naštěstí byla protistrana solidní a vše nahlásila tak jak má být..ale ten princip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 No naštvalo.......měl jsem auto v servisu na nějaký prkotinky.....no, a z odhadu ceny 8-10K + brzdový destičky dozadu je 22K... chjóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Proč ne - vzal jsem to na Klánovice, Koloděje, Nedvězí, Říčany, Kamenice a pak na Benešov... Jel jsem do Tábora. Takže jsi sjel na 10 km z R10 a najel na E55 za Pyšelama před tím rozšířením do kopce na dva pruhy před Benešovem. A to celé za 28 minut? Nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Já psal, že jsem projel kolem Prahy za 28 minut. Takže se bavme o trase cca od Klánovic někam k Říčanům. Tam jsem si dával v klidu přestávku a doutníčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Kometa se Spartou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 To máš z toho každodenního vysedávání v hospodě bez hospodskýho. Už aby nám Františka pustili.si měl zatopit..svádí to na mě.. a kolem židle si skládá hasičáky a svádí to na Lamičku.. chudák kluk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Uz sem tady. Bylo to peklo, uz asi nikdy nebudu mluvit vulgarne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Kecy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Uz sem tady. Bylo to peklo, uz asi nikdy nebudu mluvit vulgarne.Ti tak věřím................... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Uz sem tady. Bylo to peklo, uz asi nikdy nebudu mluvit vulgarne.Tak na to si koupim lístky do první řady a klidně i za double. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Milisi my od tebe drsnejsi vyrazivo sneseme, ale kdyz pres upozorneni prohlasis, ze je ti to u .... To uz je zu viel, aspon sis odpocinul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky