Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

no popravdě řečeno, ono je celkem jedno jestli to je black metal nebo třeba Pink Floyd, nebo Synkopy nebo úplně cokoliv si vzpomeneš. Myslím že nebudu přehánět když řeknu že u normálních posluchačů by  neuspěla ani muzika těch populárních interpretů kterou ty blbrádia nehrajou. Nedávno se na rádiu Vysočina, které musím nedobrovolně poslouchat, divili u reportáže o koncertu Pharrella Williamse že diváci neznali jeho písničky, jen Happy. Přitom sami od něj nic jiného nehrajou, stejně jako u všech dalších. Jedna písnička kterou melou celé měsíce, třikrát za dopoledne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Internethome, u kterého mám domácnost připojenou týden, v pátek jsem si hrál a připojil k routeru TV, v sobotu mi vypnuli net, že jsem bez oznámení připojil nové zařízezí, takže nahlásit MAC adresu, vše ok, šťáva jde, ale ouha, kolize IP adres, 3x jsem volal na jejich linku, ok, blabla, technik se ozve, technik se ozval až v 8h večer, vyřešeno za  5min. a odteď vím, že se jim musí hlásit vše dopředu :(

Odkaz ke komentáři

Internethome, u kterého mám domácnost připojenou týden, v pátek jsem si hrál a připojil k routeru TV, v sobotu mi vypnuli net, že jsem bez oznámení připojil nové zařízezí, takže nahlásit MAC adresu, vše ok, šťáva jde, ale ouha, kolize IP adres, 3x jsem volal na jejich linku, ok, blabla, technik se ozve, technik se ozval až v 8h večer, vyřešeno za 5min. a odteď vím, že se jim musí hlásit vše dopředu :(

To zní, jakoby to bylo z doby před 10ti lety. V případě internetu od UPC dostaneš kabel, modem a co si připojíš za to už nikoho nezajímá. Ale tak chápu, že každý je omezený nabídkou dané lokality.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dnes zas naštval kocour, překousal mi kabel od trafa k externímu disku, pitomec. Před 14 dnama si to odnesla nabíječka na telefon. Nemá někdo tip, jak ho to odnaučit? Dostal za ucho, až je mi ho teď skoro líto, sedí nasranej pod křeslem a tváří se uraženě.

Stačí počkat až se milej kocour rozhodne překousat nějakej přívodní kabel zapojenej v zásuvce, pak budeš mít po problému

The Tap Tap

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dnes zas naštval kocour, překousal mi kabel od trafa k externímu disku, pitomec. Před 14 dnama si to odnesla nabíječka na telefon. Nemá někdo tip, jak ho to odnaučit? Dostal za ucho, až je mi ho teď skoro líto, sedí nasranej pod křeslem a tváří se uraženě.

Vyrazit zoubky? :eek:

Odkaz ke komentáři

Dej mu ke kousání elektrický ohradník. Ono ho to přejde.

Odkaz ke komentáři

Ze jsem naslapl obri ho.vno. Coz by byla skoro normalka, kdyby to nebylo na vlastni zahrade, ze vsech stran poradne oploceny. Kocka to na 99% nebyla, ta to neudela primo na travnik a hlavne by to musel bejt levhart. Zadnyho zvanyho psa jsem tady nemel pres rok. To mi sem nekdo hazi pres den psa, nebo jak..?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...