mondeo2 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 (upraveno) pes na rogalu ? nízkoletící......... Upraveno 28. září 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavim Upraveno 28. září 2014 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Ze jsem naslapl obri ho.vno. Coz by byla skoro normalka, kdyby to nebylo na vlastni zahrade, ze vsech stran poradne oploceny. Kocka to na 99% nebyla, ta to neudela primo na travnik a hlavne by to musel bejt levhart. Zadnyho zvanyho psa jsem tady nemel pres rok. To mi sem nekdo hazi pres den psa, nebo jak..?orel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 No a je to vyreseny, budto pes na rogalu nebo orel. Diky chlapi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 No mozna chrt, ze by umel vyskocit docela vysoko ..No a je to vyreseny, budto pes na rogalu nebo orel. Diky chlapi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Já myslím, že to byl pes, kterého nesl v pařátech orel, no, a z té výšky se .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Jo! Lekl se toho chrta, co zrovna skakal pres plot.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 to by chtělo fotky toho exkrementu..takhle se to blbě odahuje..třeba to byl jelen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavimNo vidíš a já to samý měl s discem, ale s věkem už je mi to jedno, ať si každý poslouchá co se mu líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Jo! Lekl se toho chrta, co zrovna skakal pres plot..To by mohlo bejt. Ale to by tam musely bejt hovna dvě. Chtělo by to se pořádně kouknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 No vidíš a já to samý měl s discem, ale s věkem už je mi to jedno, ať si každý poslouchá co se mu líbí...Totez,jako je me jedno,co ma kdo na hlave za uces,je to kazdyho vec a rozhodne nebudu posuzovat cloveka podle toho,co posloucha za muziku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavimVzhledem k tomu, že třeba Led Zeppelin jsou považováni za zakladetele žánru heavy metal, tak asi budeš mít problémy s podstatnou částí populace... Co u tebe "projde"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Ja posloucham cokoli. Az na ty divne veci co se hrajou na radiu Beat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Uz to musim rict. Nandal jsem na svoje Seiko MM zeleznej naramek a za dve sekundy musel zas dolu. Duvod? Ten ultra mega hnusnej paskvil, kterymu rikaj u Seika spona. Nejen, ze vypada uplne jinak, nez cely hodinky, a to jak stylem, tvarem i materialem, ale navic pri pouziti ty extenze to vypada jeste desetkrat hnusnejc a navic to kouse ruku, resp. teda chlupy. Jako chapu, ze uplne dokonaly jsou mozna az Grand Seika a neco na tech jinak dokonalejch hodinkach musi bejt blbe ale tohle me vytaci do bela. Ze trnova spona na gume vypada jak za dva dolary z ebay, si uz nejak vyresim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Uz to musim rict. Nandal jsem na svoje Seiko MM zeleznej naramek a za dve sekundy musel zas dolu. Duvod? Ten ultra mega hnusnej paskvil, kterymu rikaj u Seika spona. Nejen, ze vypada uplne jinak, nez cely hodinky, a to jak stylem, tvarem i materialem, ale navic pri pouziti ty extenze to vypada jeste desetkrat hnusnejc a navic to kouse ruku, resp. teda chlupy. Jako chapu, ze uplne dokonaly jsou mozna az Grand Seika a neco na tech jinak dokonalejch hodinkach musi bejt blbe ale tohle me vytaci do bela. Ze trnova spona na gume vypada jak za dva dolary z ebay, si uz nejak vyresim.Ukaž wristshot Milane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Zejtra to vyfotim, jestli mne dneska nepraskne cefka kur\/a. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Kliiiid, mas fejky, to je jasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Kliiiid, mas fejky, to je jasny.Hele aspon si vozralej neseru po zahrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Hm. Ze vsech zminenejch moznosti je tadle s prehledem ta nejpravdepodobnejsi.. Upraveno 28. září 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky