Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Ze jsem naslapl obri ho.vno. Coz by byla skoro normalka, kdyby to nebylo na vlastni zahrade, ze vsech stran poradne oploceny. Kocka to na 99% nebyla, ta to neudela primo na travnik a hlavne by to musel bejt levhart. Zadnyho zvanyho psa jsem tady nemel pres rok. To mi sem nekdo hazi pres den psa, nebo jak..?

orel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavim

No vidíš a já to samý měl s discem, ale s věkem už je mi to jedno, ať si každý poslouchá co se mu líbí...

Odkaz ke komentáři

No vidíš a já to samý měl s discem, ale s věkem už je mi to jedno, ať si každý poslouchá co se mu líbí...

Totez,jako je me jedno,co ma kdo na hlave za uces,je to kazdyho vec a rozhodne nebudu posuzovat cloveka podle toho,co posloucha za muziku.

Odkaz ke komentáři

Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavim

Vzhledem k tomu, že třeba Led Zeppelin jsou považováni za zakladetele žánru heavy metal, tak asi budeš mít problémy s podstatnou částí populace... Co u tebe "projde"? 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Uz to musim rict. Nandal jsem na svoje Seiko MM zeleznej naramek a za dve sekundy musel zas dolu. Duvod? Ten ultra mega hnusnej paskvil, kterymu rikaj u Seika spona. Nejen, ze vypada uplne jinak, nez cely hodinky, a to jak stylem, tvarem i materialem, ale navic pri pouziti ty extenze to vypada jeste desetkrat hnusnejc a navic to kouse ruku, resp. teda chlupy. Jako chapu, ze uplne dokonaly jsou mozna az Grand Seika a neco na tech jinak dokonalejch hodinkach musi bejt blbe ale tohle me vytaci do bela. Ze trnova spona na gume vypada jak za dva dolary z ebay, si uz nejak vyresim.

Odkaz ke komentáři

Uz to musim rict. Nandal jsem na svoje Seiko MM zeleznej naramek a za dve sekundy musel zas dolu. Duvod? Ten ultra mega hnusnej paskvil, kterymu rikaj u Seika spona. Nejen, ze vypada uplne jinak, nez cely hodinky, a to jak stylem, tvarem i materialem, ale navic pri pouziti ty extenze to vypada jeste desetkrat hnusnejc a navic to kouse ruku, resp. teda chlupy. Jako chapu, ze uplne dokonaly jsou mozna az Grand Seika a neco na tech jinak dokonalejch hodinkach musi bejt blbe ale tohle me vytaci do bela. Ze trnova spona na gume vypada jak za dva dolary z ebay, si uz nejak vyresim.

Ukaž wristshot  Milane

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...