FrantisekH Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 uf.. pokud máte pračku ledničku nebo cokoli od LG, tak přeju upřímnou soustrast v řešení reklamace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 toz dik, uz mesic mam emeriku LG v bedne nachystanou na montaz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 my pračku...ale zatím šlape, o co jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 uf.. pokud máte pračku ledničku nebo cokoli od LG, tak přeju upřímnou soustrast v řešení reklamace...Hochu nepotěšils ani trochu. U nás má LG hemžení. Odesláno z LG :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 kua kto je to ten LG??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 kua kto je to ten LG???Ten, co dělá zahnutý telefony ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 no asi po celodenním dopisování s vedoucím reklamací značky LG jsem přišel o zbytek vlasů a zbytek nervů ..ale je to v režimu B2B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 untitled.jpgmoc pěkný... uf.. pokud máte pračku ledničku nebo cokoli od LG, tak přeju upřímnou soustrast v řešení reklamace...Life`s Good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 L acoG erendas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Naštval mě *******, který mi do debaty v jiném vlákně napsal, že jsem komunista......bože, kdyby věděl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Naštval mě *******, který mi do debaty v jiném vlákně napsal, že jsem komunista......bože, kdyby věděl..... To je blbý. A tebe to naštvalo proto, že nejsi komunista nebo proto, že tě prozradil? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Ale nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Utržená lamela spojky. Hlava mi to nebere. Na druhou stranu jsem rád, že to je jenom spojka, nikoli převodovka. Po té ráně, co se ozvala, by se ve mně krve nedořezal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 konik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Ano, koník (ale nikoli červenej). Pro rejpaly: mimo komunikaci pro motorová vozidla. Podřazení z 5 na 4, souběžně brždění z 220 na hodně pomalu, protože po 130 metrech ostrá pravá ..... EDIT: vcelku logicky na 3 a 2 už nedošlo :-( Upraveno 30. září 2014 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 A poctivej meziplyn byl? Tak hlavne ze to neni nic horsiho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Škyt, krk, prd, Engine malfunction, otáčky nejdou přes 1000, při přidání to chcípne jak přechlastanej fichtl. Nevyjedu z garáže.Ráno jedu na laně... Podruhé v celkem krátké době. 5 let, 110tkm. Aneb Fordem tam...A to katalogová cena byla před těma pěti lety necelý míč...Jde o houby, ale mrzí mě to - prémiovýmu modelu značky jsem věřil, že vydrží 8 let a 180tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 bandi, nevydrzi nic, to je celkem jednoduchy, holt doba je jina, auta se stavej jinak, s tim se asi musime smirit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 A poctivej meziplyn byl? Tak hlavne ze to neni nic horsiho.. Byl, jak prase. U stanga to jinak nejde, opomenutí auto krutě trestá. A přesně jak píšeš, hlavně, že nic horšího. Jenom krapánek dlouhej do zatáčky a pak více méně regulovaný výjezd do travičky a kačírku..... a pak už klasika: odtah :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 jeden můj známý se prokouřil až k rozedmě plic. Prý už mu dávno doktor říkal ať toho nechá, že špatně skončí. Nenechal. Někdy v půlce léta to s ním seklo, dusícího se ho odvezla sanitka. Když jsem ho pak viděl, skoro jsem ho nepoznal. Úplná troska, hubený, šedivý, neschopný čehokoliv. Zadýchával se i když se nehýbal, nebyl schopný říct souvislou větu. Včera prý ho zas odvezli. Bohužel je to nevratný stav, v plicích jsou nefunkční místa co se nikdy nespraví. Člověk se permanentně dusí a nemůže s tím vůbec nic dělat. Jen doufat že se to nezhorší protože pak pomůže už jen transplantace plic. Snad ani ta rakovina není takováhle hrůza. Jo, kuřáci to nechtějí slyšet, rádi vtipkujou že tělo musí do hrobu zhuntovaný. No, když na to má někdo koule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky