Hasňa Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Bandi, já to měl na novém Meďaku. Nakonec to byl zoxidovany multipin na kabelu do řídící jednotky. Oprava 5 minut Contaxem. Kazí se všechny stroje. Upraveno 30. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Bandi, já to měl na novém Meďaku. Nakonec to byl zoxidovany multipin na kabelu do řídící jednotky. Oprava 5 minut Contaxem. Kazí se všechny stroje.asi tak?. bud v pohode, to este Fordy su aspon dobre postavene aj pre Drivera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Právě už asi tak dva roky mě doslova **rou projektanti. Samý kulatý razítko a ani jeden z nich neni schopnej udělat ani na podruhý projekt tak, aby byl realizovatelnej, aby byl bez chyb a podle přesného zadání objednatele. A je jedno, jestli je to velká firma nebo týpek co učí na VŠ.Desítky hodin nad rámec pracovní doby trávim kontrolou jejich dodrbaných projektů, za který se nestydí vzít peníze. A zaměstnavatel je neschopnej (nebo se bojí či nechce) na nich vymáhat škodu za nekvalitní dílo. zkus rozvest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tři dny starý boty, zjistim že se odlepuje podrážka... přijde novej nůž, údajne jsou pod DLC fleky od patiny, kurva koroze jak s..ně... Nůž je v pořádku.... zámek sice nejistí a zavřel sem si ho do prstu ale jinak je nůž v absolutním pořádku....ty vole... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Nebo jsi to myslel jinak?Jo, spis, co je to za projektanty nebo architekty, par jich znam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Vesmě se jedná o autorizace IL00, IV00, SV01-03, TV01-03. Jmenovitě uvádět nebudu, nerad chodím k soudu. Zvláště hustý jsou ti, kteří projektují na ŽL po večerech a dovolených mimo své řádné zaměstnání.tak krajinne inzenyrstvi jde nastesti mimo muj fokus, drzim palec, at ti to ti smudlalove dodaji v pouzitelne forme ... P.S. jinak taky obcas neco udelam po vecerech, ale husty fakt nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Projíždím idnes a najednou na mě bafne tenhle titulekhttp://ona.idnes.cz/muzum-se-libi-zeny-bez-liceni-di9-/vztahy-sex.aspx?c=A140922_105420_vztahy-sex_jup#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Co to je za kravinu,komu se líběj nenamalovaný ženský ciwe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Je to stejnej blud jako kecy o tom, že chlap si za ženu vezme raději škaredší než pěknou, prej aby měl jistotu,že se mu kolem ní nebude nikdo motat. Tím nechci říct, že když není namalovaná je to špatně, ani to, žekdyž má hezkou duši, ale ten výzkum je ko....na a to hlasování zmanipulované Projíždím idnes a najednou na mě bafne tenhle titulekhttp://ona.idnes.cz/muzum-se-libi-zeny-bez-liceni-di9-/vztahy-sex.aspx?c=A140922_105420_vztahy-sex_jup#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Co to je za kravinu,komu se líběj nenamalovaný ženský ciwe? Upraveno 2. října 2014 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 No u me to tak zrovna je ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 já ti třeba nevim..u mony lisi bych asi dal přednost nenamalovaný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Mona Lisa mě vůbec netankuje,průzkum je,co se líbí chlapům teď. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Chápu , dneska už všichni víme, že to byl chlap já ti třeba nevim..u mony lisi bych asi dal přednost nenamalovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 To sou takovy ty pseudovyzkumy, kde vsichni tvrdi, ze se jim libi nenamalovany zensky, nebo ze se jim nelibi silikony, ze maj radi prirozenost...........a taky ze vsichni tridi odpad a preferuji ceske potraviny a bio a zdravi zivotni styl.............a nikdo neji v McDonalds............a ze nikdo nekouka na TV Nova a na serialy a necte Blesk Vypovidajici hodnota nula! Tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Sorry Edgi, pokus o vtip, namalovaná vs nalíčená myšleno tím, živá lepší než obraz (fotka) Upraveno 2. října 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 jo a ženský touží po slabých a neúspěšných mužích ... To sou takovy ty pseudovyzkumy, kde vsichni tvrdi, ze se jim libi nenamalovany zensky, nebo ze se jim nelibi silikony, ze maj radi prirozenost...........a taky ze vsichni tridi odpad a preferuji ceske potraviny a bio a zdravi zivotni styl.............a nikdo neji v McDonalds............a ze nikdo nekouka na TV Nova a na serialy a necte Blesk Vypovidajici hodnota nula! Tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 To sou takovy ty pseudovyzkumy, kde vsichni tvrdi, ze se jim libi nenamalovany zensky, nebo ze se jim nelibi silikony, ze maj radi prirozenost...........a taky ze vsichni tridi odpad a preferuji ceske potraviny a bio a zdravi zivotni styl.............a nikdo neji v McDonalds............a ze nikdo nekouka na TV Nova a na serialy a necte Blesk Vypovidajici hodnota nula! Tak!ale hlavně nikdo se nekouká na reklamy a už vůbec nikdo se jima nenechá ovlivnit :-) lidi prostě vykládají co se chce slyšet a ne co je pravda teda pokud ten celej psedovýzkum není vymyšlenej čemuž bych věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Sorry Edgi, pokus o vtip, namalovaná vs nalíčená myšleno tím, živá lepší než obraz (fotka)Však jasný No já když tak vzpomínám,ta možná pár ženskejch jsem viděl,který byly pěkný i nenamalovaný,ale namalovaný byly stejně hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 jo a ženský touží po slabých a neúspěšných mužích ......a na velikosti nezáleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ale hlavně nikdo se nekouká na reklamy a už vůbec nikdo se jima nenechá ovlivnit :-) lidi prostě vykládají co se chce slyšet a ne co je pravda teda pokud ten celej psedovýzkum není vymyšlenej čemuž bych věřilpřesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jsem se vzal gumovou palicí přes prsty, auuuůůůůůůůůůůů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky