pebe Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 včera jsem na kole 5x zmoknul a zase uschnul, kolo jako prasea dnes ráno jsem vytrousil telefon někde, to je týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 No ja osobne preferuju zadne nebo jen decentni liceni. Ale dodavam, ze nenalicena neznamena neupravena (barveni vlasu se mi taky spis libi)! Jsou situace, kdy je liceni nutne - napr. kdyz se jde do divadla a taky zalezi na tom, jak dana zenska vypada - jakou ma plet, jestli ma vyrazne oci, rty atd. Ale kdyz obcas vidim kolem sebe tvare s hutnou vrstvou pudru/tvarenky, tak me to spis odpuzuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ale hlavně nikdo se nekouká na reklamy a už vůbec nikdo se jima nenechá ovlivnit :-) lidi prostě vykládají co se chce slyšet a ne co je pravda teda pokud ten celej psedovýzkum není vymyšlenej čemuž bych věřil Nic není pravda, dokud to nebylo na CNN ....... Film, ve kterém zazněla tahle hláška doporučuje 10 z 9 manipulátorů veřejného myšlení. Včetně mne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 No ja osobne preferuju zadne nebo jen decentni liceni. Ale dodavam, ze nenalicena neznamena neupravena (barveni vlasu se mi taky spis libi)! Jsou situace, kdy je liceni nutne - napr. kdyz se jde do divadla a taky zalezi na tom, jak dana zenska vypada - jakou ma plet, jestli ma vyrazne oci, rty atd. Ale kdyz obcas vidim kolem sebe tvare s hutnou vrstvou pudru/tvarenky, tak me to spis odpuzuje. Ano, jsou situace, kdy je líčení nutné. Například všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 nebo Kissáci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Nic není pravda, dokud to nebylo na CNN ....... Film, ve kterém zazněla tahle hláška doporučuje 10 z 9 manipulátorů veřejného myšlení. Včetně mne :-) Wag the Dog? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jsem se vzal gumovou palicí přes prsty, auuuůůůůůůůůůůů Promiň................. :lol2: :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Chceš taky? Promiň................. :lol2: :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 No ja osobne preferuju zadne nebo jen decentni liceni. Ale dodavam, ze nenalicena neznamena neupravena (barveni vlasu se mi taky spis libi)! Jsou situace, kdy je liceni nutne - napr. kdyz se jde do divadla a taky zalezi na tom, jak dana zenska vypada - jakou ma plet, jestli ma vyrazne oci, rty atd. Ale kdyz obcas vidim kolem sebe tvare s hutnou vrstvou pudru/tvarenky, tak me to spis odpuzuje.Souhlas, přesně tak to vnímám. Nicméně mě osobně poněkud popudilo pro změnu toto: http://www.stalo-se.cz/?p=21369 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Proc? Zvirata se tak zabijela tisice let. Holt muslimove a zidi u toho zustaly. Ale jestli si nekdy videl provoz na klasickych jatkach, tak to omraceni tem zviratum to utrpeni nijak zasadne nezlepsi. Upraveno 2. října 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Hele ale preriznuti krkovice vede myslim k okamzitemu bezvedomi, takze to bude zhruba stejne krute, jako nekoho vzit palicej. V tomdle je ten clanek hooodne tendencni, pokryteckej a hysterickej. PS: Ferenc my sme jak bratri. Upraveno 2. října 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Souhlas, přesně tak to vnímám. Nicméně mě osobně poněkud popudilo pro změnu toto: http://www.stalo-se.cz/?p=21369 ale no tak :-) http://hoax.cz/hoax/stop-halal-v-retezcich-billa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) ale no tak :-) http://hoax.cz/hoax/stop-halal-v-retezcich-billa/Omluva beru zpět. Edit: @Frantik a Zmizik - vadilo mi něco jinýho, než na co jste oba reagovali, ale za danejch okolností je to fuk. Upraveno 2. října 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Hele ale preriznuti krkovice vede myslim k okamzitemu bezvedomi, takze to bude zhruba stejne krute, jako nekoho vzit palicej. V tomdle je ten clanek hooodne tendencni, pokryteckej a hysterickej. PS: Ferenc my sme jak bratri.to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Nicméně se to prodávalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Chceš taky? neee dík, umlátím se sám............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jsem se vzal gumovou palicí přes prsty, auuuůůůůůůůůůůů Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Protoze mu to v ten dany moment prislo jako dobry napad:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Protoze mu to v ten dany moment prislo jako dobry napad:)No jo vlastně, von má Afrikánec občas dost dobrý nápady.. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dneska jisté posvátné a nedotknutelné opice okradly moji mamku - naštěstí jenom peněženku a kartu - doklady měla mimo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky