Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No ja osobne preferuju zadne nebo jen decentni liceni. Ale dodavam, ze nenalicena neznamena neupravena (barveni vlasu se mi taky spis libi)! Jsou situace, kdy je liceni nutne - napr. kdyz se jde do divadla a taky zalezi na tom, jak dana zenska vypada - jakou ma plet, jestli ma vyrazne oci, rty atd. Ale kdyz obcas vidim kolem sebe tvare s hutnou vrstvou pudru/tvarenky, tak me to spis odpuzuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale hlavně nikdo se nekouká na reklamy a už vůbec nikdo se jima nenechá ovlivnit :-) lidi prostě vykládají co se chce slyšet a ne co je pravda teda pokud ten celej psedovýzkum není vymyšlenej čemuž bych věřil

Nic není pravda, dokud to nebylo na CNN .......

Film, ve kterém zazněla tahle hláška doporučuje 10 z 9 manipulátorů veřejného myšlení. Včetně mne :-)

Odkaz ke komentáři

No ja osobne preferuju zadne nebo jen decentni liceni. Ale dodavam, ze nenalicena neznamena neupravena (barveni vlasu se mi taky spis libi)! Jsou situace, kdy je liceni nutne - napr. kdyz se jde do divadla a taky zalezi na tom, jak dana zenska vypada - jakou ma plet, jestli ma vyrazne oci, rty atd. Ale kdyz obcas vidim kolem sebe tvare s hutnou vrstvou pudru/tvarenky, tak me to spis odpuzuje.

Ano, jsou situace, kdy je líčení nutné. Například všechny :)

Odkaz ke komentáři

Souhlas, přesně tak to vnímám. Nicméně mě osobně poněkud popudilo pro změnu toto:

http://www.stalo-se.cz/?p=21369

Odkaz ke komentáři

Proc? Zvirata se tak zabijela tisice let. Holt muslimove a zidi u toho zustaly. Ale jestli si nekdy videl provoz na klasickych jatkach, tak to omraceni tem zviratum to utrpeni nijak zasadne nezlepsi.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Hele ale preriznuti krkovice vede myslim k okamzitemu bezvedomi, takze to bude zhruba stejne krute, jako nekoho vzit palicej. V tomdle je ten clanek hooodne tendencni, pokryteckej a hysterickej.

PS: Ferenc my sme jak bratri.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...