tombed Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dneska jisté posvátné a nedotknutelné opice okradly moji mamku - naštěstí jenom peněženku a kartu - doklady měla mimo.My teď říkáme cigošům v Ostravě opice?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 néé OTOP ----- neboli OBČAN TRVALE OPÁLENÉ PLETI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Chtěl jsem být rasově korektní. Napadají mne jiné výrazy ale to by bylo nepublikovatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 néé OTOP ----- neboli OBČAN TRVALE OPÁLENÉ PLETInebo taky ....raději nic... každopádně poslední zkušenost s rádoby poctivým rómem opět stejná, je to jeden zm... vedle druhého.... lžou a kradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 néé OTOP ----- neboli OBČAN TRVALE OPÁLENÉ PLETIMyslíš hnědo čech? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Chtěl jsem být rasově korektní. Napadají mne jiné výrazy ale to by bylo nepublikovatelné.U nas - brazilci :-)))) a nikoho se nechci dotknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Mě se vždycky cikáni kamarádi že školy ptají, jak se máš ty bílá hubo a já říkám, v pohodě ty černá držko, jako fakt, pár jich je ještě ok, ale málo, hodně málo....ta nová generace, to je konec' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 no DYK.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Afriko ty jseš ale gádžo já taky vždy říkal jeden ze sta je dobrej.....dnes si myslím ,že snad jeden z tisíce.....potkal jsem za celej život jednoho pracovitého, hodného, styděl se za to jak se většina chová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ty woe promrd... 1000 přízpěvek na cikánech, no to mě pose...r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ty woe prom.d... 1000 přízpěvek na cikánech, no to mě pose...r to nasere, ale je vidět, že je vlastně máš rád, když jsi jim venoval jubilejní příspěvek................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) U nas - brazilci :-)))) a nikoho se nechci dotknout.U nás je nemáme - bo my máme ROMOTOP a je klid :-D Upraveno 2. října 2014 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jsem včera měl odpolední ,do postele jsem se dostal o půlnoci a pak vstával po čtvrté hodině na ráno.Podobný případ jak Ty Tome a odpoledne jsem byl KO.Ještě,že zítra jdu až na odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ...že neumím spát. Vstávám poslední dobou ve 4 a usnout večer nejde a nejde. Ovečky nepomáhají ani oblíbená Shaun. Dopoledne pak prozívám.A proč chodis večer spát, když to nejde? Tam bude zakopaný pes, spát se chodí, když je člověk fifos, to je základ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ano já chodím v 01 : 00 a vstávám v 05 : 00 a f pohoděěěě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 ano já chodím v 01 : 00 a vstávám v 05 : 00 a f pohoděěěě Mam to podobne. Chodim spat v pet, vstavam v jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jako rikat cikanum opice to uz nevim co si mam myslet.A moderator Kamil nic?nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Kamil spí, vstává až v jednu............ Já vím uráží to opice, no jo no, je to těžký................ Upraveno 2. října 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Kamil spí, vstává až v jednu............ Spát půjdu až v pět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Jako rikat cikanum opice to uz nevim co si mam myslet.A moderator Kamil nic?nechapuCo tim chces rict? No? Kamil je bilej jako vapno! Nech si ty provokace . A kamil je nasranej, protoze v blesku psali, ze nejlepsi moderator je nakej Boucek, tak trucuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky