Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak začni:-). U nás nefunguje policie? Já to teď nemyslím jako flame, ale na to tady jsou, aby Ti pomohli. Ty bydlíš v baráku, kde nefunguje samospráva? U nás v baráku taky byla problémová partaj, světě div se, čistokrevní bílí Slováci, večírkovali více než často. Už nevečírkují. Chytls to děcko na té kolobce a zavolal policajty? 

1) Policie funguje, ale vyhodí je a za 20 minut jsou tady znovu ...

2) V baráku, může fungovat co chce, když to nevyslyší na Místním úřadě ... nechtějí to vyslyšet, chtějí mít klid a ne starosti ...

3) Budeš se divit ale ano ... chytil jsem jejího otce, který tam byl s rodinkou a kamarády ... policajty zavedl domů (naproti přes ulici) a ukázal jim, že to koupil od kamaráda na "blešáku" a má na to papír ... co udělali? Nic on má papír a kamarád řekne, že to koupil tam a tam ... bohužel na této kolobce nebyly ještě výrobní čísla, dnes ji mám označenou 3x ... co víc k tomu napsat ...? Já to mohl dokázat jen tvrzením, že na těchto vou koloběžkách byly speciální pneu, které výrobce objednal pouze pro tyto dvě kolobky, proto jsme ji také ihned identifikovali ...    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, pozdě. Uvažoval jsem sice o něm, ale prý má dost práce. Oprava strojku dopadla dobře. Ale ty dojebaný ročky mě překvapily. Stejně tam v pondělí musím pro objednanou překlápěčku k řemenu, tak to budu reklamovat. Uvidím, jak se k tomu postaví. Fotky před opravou mám, kšefty jim občas udělám, snad se tedy nebudou moc vytáčet. 

Vytočený bych byl já (Ty jsi chybu neudělal), ale každopádně, když to bude v klidném duchu, tak se není třeba rozčilovat a čeřit vody.

Odkaz ke komentáři

Zatím nijak. Řešit to budu až v pondělí. 

No pro mě je trošku zklamání, že mu tady děláš "negativní reklamu" a přitom jsi to s ním ještě neřešil a to jsem Ti říkal, ať mu aspoň napíšeš co nejdříve od předávky. Proto jsem myslel, že Ti to zamítnul.

Odkaz ke komentáři

S tím se nedá, než souhlasit. Jen doporučuju nevěřit intenetovým hoaxům o tom, jak jim jde stát na ruku.

Kolego, znova opakuji, že žiji v tomto multi-kulti prostředí, nevycházím z diskuzí a ani jiných HOAXů, toto je realita každého jarního/letního dne/noci. A ještě jednou  připomínám, neházím všechny do jednoho pytle - znám i Ty, kteří pracují, byť jich je velmi málo ...

Odkaz ke komentáři

no když myslíš...realita je vcelku jiná a hlavně každej ví jaký má práva ale povinnosti to už ne....prostě chovají se jako paraziti na úkor slušnejch,pracovitejch lidí...to není rasimus,to je prostě reálná podoba našich životů

Opravdu? Všichni? A všichni bílí makaj jak čerti, viď? Spousta ( a když píšu spousta, tak myslím spousta) bílých se chová úplně stejně, to nevidíš? Vadí ti, předpokládám, všichni, kdo parazitují na systému. Tak to znovu upozorňuju na to, že objem prostředků, který jde na případné dávky pro lidi z této minority, je naprosto zanedbatelný ve srovnání s tím, co ti denně před nosem kradou bílí šíbři. ZA-NED-BA-TEL-NÝ, pro jistotu.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

No pro mě je trošku zklamání, že mu tady děláš "negativní reklamu" a přitom jsi to s ním ještě neřešil a to jsem Ti říkal, ať mu aspoň napíšeš co nejdříve od předávky. Proto jsem myslel, že Ti to zamítnul.

Tohle není negativní reklama, ale konstatování faktu. Hodinky jsem takhle prostě dostal, taková je realita. Samozřejmě, že sem taky napíšu, jak to celé dopadlo. To patři k věci a rozumí se samo sebou. 

Uvedl jsem to sem proto, že nikdo nejsme dost chytří a opatrní. Je to spíš takový návod, co vše je dobré při převzetí hodinek prohlédnout. Jak už jsem psal. Rozštelovat čas, abych se podíval, jestli nejsou poškrábané ručky, mě vážně nenapadlo.

Odkaz ke komentáři

decebal: ještě jedna věc, rozhovor s mým bývalým sousedem, budiž Zdeňkovi přáno, že už je odsud pryč a odstěhoval se ... obrázek si udělej sám, bohužel se člověk musí prokousat článkem, ale podstatu pochopíš. Tohle opravdu není HOAX ani výcuc z prstu, to je realita zdejšího žití.

http://www.odspraha14.cz/140718_rozhovor.html

Odkaz ke komentáři

decebal: ještě jedna věc, rozhovor s mým bývalým sousedem, budiž Zdeňkovi přáno, že už je odsud pryč a odstěhoval se ... obrázek si udělej sám, bohužel se člověk musí prokousat článkem, ale podstatu pochopíš. Tohle opravdu není HOAX ani výcuc z prstu, to je realita zdejšího žití.

http://www.odspraha14.cz/140718_rozhovor.html

Já neříkám, že se to neděje, já jen říkám, že všichni nejsou stejní a že zákon platí pro všechny stejně. BTW, pokud to policie neřeší nebo nechce řešit, jsou to oni, kdo nedělá svoji práci tak, jak by měl, tím pádem je za svých daní platíme naprosto zbytečně, resp. nechávaj se platit za něco, co nedělají, takže v podtatě tak zneužívají systém.  Ovšem i tak  na základě takových zkušeností nebudu tvrdit, že všichni policajti jsou zmetci, že?

Odkaz ke komentáři

Já neříkám, že se to neděje, já jen říkám, že všichni nejsou stejní a že zákon platí pro všechny stejně. BTW, pokud to policie neřeší nebo nechce řešit, jsou to oni, kdo nedělá svoji práci tak, jak by měl, tím pádem je za svých daní platíme naprosto zbytečně, resp. nechávaj se platit za něco, co nedělají, takže v podtatě tak zneužívají systém.  Ovšem i tak  na základě takových zkušeností nebudu tvrdit, že všichni policajti jsou zmetci, že?

Já už tuto debatu ukončuji, nikde jsem nepsal, že jsou VŠICHNI STEJNÍ - viz. výše. A navíc, tohle stejně nevyřešíme. Jak vidíš i zde, podle tohoto vlákna, každý na to má svůj názor a vesměs negativní, ale já jsem nikde nepsal, že by byli všichni stejní :) .

Takže za mě uzavřeno :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

siwi: Jasně jak jsem psal, já bych to psal jmenovitě asi až po tom, jak to dopadlo.

Jmenovitě jsem zpočátku nikoho neuváděl. To až v odpovědi VintageLoverovi. 

Jinak bych to na tvém místě nevnímal tak ostře. Při té diskusi, která tu momentálně plane (už asi po stý), je tohle aspoň k tématu fóra a může se někomu hodit.

Odkaz ke komentáři

Já už tuto debatu ukončuji, nikde jsem nepsal, že jsou VŠICHNI STEJNÍ - viz. výše. A navíc, tohle stejně nevyřešíme. Jak vidíš i zde, podle tohoto vlákna, každý na to má svůj názor a vesměs negativní, ale já jsem nikde nepsal, že by byli všichni stejní :) .

Takže za mě uzavřeno :) .

Jo, to nebylo myšleno na Tebe, ale jako princip, o kterém píšu. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...