FrantisekH Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Decebal: no obvinil jsi mě z rasismu na základě toho, že jsem uvedl, že se zaměstnanci jedné firmy se poměrně těžko spolupracuje..ale nic promíjím ti to a nebudu to dál řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Já nejsem rasista, mě serou všichni šmejdi, bílí, hnědí, žlutí, rudí, zelení, žádného z nich nediskriminuju. Na základě vnějších znaků, znaků behaviorálních, dostupných statistik a vlastní zkušenosti si na některé lidi dávám větší pozor než na jiné, opět bez preference rasy nebo národnosti. Kdysi dávno o tom na jednom blogu vyšel článek s titulem "Tribes". Jo a Romové nejsou rasa, nýbrž etnikum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 ...Jo a Romové nejsou rasa, nýbrž etnikum. Takže většina z nás nejsou rasisté, nýbrž etnikisté??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Decebal: no obvinil jsi mě z rasismu na základě toho, že jsem uvedl, že se zaměstnanci jedné firmy se poměrně těžko spolupracuje..ale nic promíjím ti to a nebudu to dál řešit.Ty jseš vožralej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 No nechtěl jsem sice nic, ale mě by ta decebalova statistika taky zajímala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 O jaké statistice mluvíme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Franto, nebuď vztahovačný. Ty jsi napsal, že Korejci jsou šmejdi a neuznávají reklamace a decebal reagoval na ten ubohý slovník tady, opice a tak, a na debatu o Romech. Nereagoval na tebe, jen se to ve vlákně časově překrylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Mě štve, že triko chronomagu do dnešního dne nedorazilo ( a přitom okolo mě ho má už každej ). Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 To co popisuješ dělají i tzv. bílí, a je jich rozhodně více. Opravdu? A řekl bys to bílému děcku? Pochybuju. Dej si radši pivo...tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Hasňo blbá debata v blbá debata v blbou dobu..jdu si omývat přirození vlažnou vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 tuhleJá žádnou statistiku neuváděl, psal jsem, že bordel, fetování a krádeže nejsou záležitostí pouze Cikánů ( a už vůbec ne všech), ale stejně tak i majority, už z podstaty věci, nás je cca 10 mega, romáků cca 300 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Franto, nebuď vztahovačný. Ty jsi napsal, že Korejci jsou šmejdi a neuznávají reklamace a decebal reagoval na ten ubohý slovník tady, opice a tak, a na debatu o Romech. Nereagoval na tebe, jen se to ve vlákně časově překrylo.Aha, už chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Tady máte statistiku. Decebale, je zfalšovaná?Zdroj: http://www.zvedavec.org/ 3% jen populace v ČR tvoří Romové, žije jich zde cca 286.000 jež se hlásí ke své národnosti.28% z celkového počtu Romů žije v Severních Čechách21% z celkového počtu Romů žije na Severní Moravě47% bytů obývaných Romy není vybaveno splachovacím WC, 40 m? bytové plochy obývá v průměru 6,9 Romů32% manželství v některých romských skupinách uzavírají příbuzní6% romských žen poprvé rodí mezi 14 a 16 lety19% romských žen poprvé rodí v 16 letech61% dětí umístěných v dětských domovech je romské národnosti50.5% romských dětí se učí ve zvláštních školách22% romských dětí propadá v 1. třídě25% romských dětí ve věku 6-7 let je v pásmu verbální nedostatečnosti. (Neumí se vyjadřovat.)56% Romů nemá ani základní vzdělání (Dokončenou 8 třídu ZŠ)32,7% Romů má základní vzdělání8% Romů se vyučí v oboru2,72% Romů má středoškolské vzdělání0,81% Romů má vysokoškolské vzdělání82% Romů je nezaměstnaných61% Romů je nezaměstnaných déle než 3 roky34% dospělých Romů se živí nelegálním způsobem59.6% dospělých vězňů ve věznicích jsou osoby romské národnosti71% se Romové podílí na kriminalitě (v některých lokalitách dosahuje až 95%)37% pouličních prostitutek má romskou národnost21% pouličních romských prostitutek má za pasáka svého příbuzného v prvním nebo druhém rodinném pokolení. Upraveno 3. října 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Zmizíku, pokud je jako zdroj uveden tento server, promiň, ale nemůžu ji brát příliš vážně. nedokážu takhle z placu posoudit jednotlivá čísla, ale ten Zvědavec je pro mně, slušně řečeno, nedůvěryhodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Zmizíku, pokud je jako zdroj uveden tento server, promiň, ale nemůžu ji brát příliš vážně. nedokážu takhle z placu posoudit jednotlivá čísla, ale ten Zvědavec je pro mně, slušně řečeno, nedůvěryhodný.proč?myslíš že je to podhodnoceno proti realite?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Zmizíku, pokud je jako zdroj uveden tento server, promiň, ale nemůžu ji brát příliš vážně. nedokážu takhle z placu posoudit jednotlivá čísla, ale ten Zvědavec je pro mně, slušně řečeno, nedůvěryhodný.Je mi to jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 A to ja bych tomu i veril ... aspon podle toho co vidim kolem sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 proč?myslíš že je to podhodnoceno proti realite??Mám Ti vysvětlovat, proč je pro mě Zvědavec hromadou sraček? To je asi zbytečné, pokud si to po přečtení pár článků na tomhle serveru nebudeš myslet, tak ti to asi nevysvětlím:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 A já jsem o tom přesvědčený....bydliště Praha 8... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Tady máte statistiku. Decebale, je zfalšovaná?Zdroj: http://www.zvedavec.org/ 3% jen populace v ČR tvoří Romové, žije jich zde cca 286.000 jež se hlásí ke své národnosti.28% z celkového počtu Romů žije v Severních Čechách21% z celkového počtu Romů žije na Severní Moravě47% bytů obývaných Romy není vybaveno splachovacím WC, 40 m? bytové plochy obývá v průměru 6,9 Romů32% manželství v některých romských skupinách uzavírají příbuzní6% romských žen poprvé rodí mezi 14 a 16 lety19% romských žen poprvé rodí v 16 letech61% dětí umístěných v dětských domovech je romské národnosti50.5% romských dětí se učí ve zvláštních školách22% romských dětí propadá v 1. třídě25% romských dětí ve věku 6-7 let je v pásmu verbální nedostatečnosti. (Neumí se vyjadřovat.)56% Romů nemá ani základní vzdělání (Dokončenou 8 třídu ZŠ)32,7% Romů má základní vzdělání8% Romů se vyučí v oboru2,72% Romů má středoškolské vzdělání0,81% Romů má vysokoškolské vzdělání82% Romů je nezaměstnaných61% Romů je nezaměstnaných déle než 3 roky34% dospělých Romů se živí nelegálním způsobem59.6% dospělých vězňů ve věznicích jsou osoby romské národnosti71% se Romové podílí na kriminalitě (v některých lokalitách dosahuje až 95%)37% pouličních prostitutek má romskou národnost21% pouličních romských prostitutek má za pasáka svého příbuzného v prvním nebo druhém rodinném pokolení. Podobné pseudovědecké "statistiky" jsou nebezpečné tím, že míchají dohromady některé celkem pravdivé a ověřitelné údaje (např. 3% jen populace v ČR tvoří Romové, žije jich zde cca 286.000 jež se hlásí ke své národnosti.) dohromady s výkřiky, které neobstojí ve formální logice (např. 32% manželství v některých romských skupinách uzavírají příbuzní) - co to jako má být za argument "32 % v některých...?" a konečně smyšlených blábolů (např. 21% pouličních romských prostitutek má za pasáka svého příbuzného v prvním nebo druhém rodinném pokolení.) - nevím o statistice, která by zkoumala příbuzenské vztahy "sociálních pracovnic" a jejich "managerů" do druhého pokolení a pochybuji, že ji udělal někdo z dotyčného serveru (a pokud ano, pochybuji o její reprezantativitě)... takže mysleme si, co chceme, ale pozor na intelektuální úroveň diskuse. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky