Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hele, tak nějak jsem si trochu zanadával, ale co naděláš....když to tak vezmeš, tak je to malá věc. V životě nás může potkat spousta větších srač...k. Vždy si nakonec řeknu hlavně zdravíčko a to jsem do aut blázen. Průser všeho je, že najít lakýru kterej to udělá pěkně bude sakra oříšek, stříbrná se dělá nejhůř.

..hmm..tak tohle mám nově vzáádu na blatníku..parááda..to je starý 4 roky..jak asi bude vypadat po 14ti letech..desetkrát po celolaku..?..lidi jsou neskutečné lopaty a hovada..!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem taky vnímal, není nějaká vyšší třída spojky? Já třeba dávám odlehčenou z vyšší kubatury.

Máš naprostou pravdu, tudy vede cesta. Napíšu ježíškovi do amíkova, aby mi před příští sezonou poslal pořádnej ranec kvalitních věcí. Namátkou: spojka, převodovka, kardanka, studený sání, klapka, dochlazovací manifold,velký vstřiky, mapa na 103 oktanů, a ještě pár maličkostí :-)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, závist, neopatrnost ... nevím, jezdím 14let a nikdy se mi to nestalo, takže krom toho, že to někdo svoji plečkou udělá naschvál se může stát, že to někdo "neodhadne", ale potom nechápu, že tam nenechá lístek s číslem, aby se to dořešilo ...

Mě to takhle udělalo nějaké ho*ado před lety i přes B-sloupek (škoda přes aut. servis odhadem na 55.000,-Kč), nakonec mě to vyšlo na necelých 20, ale souhlasím, že stříbrná se chytá velice špatně ... dveře jsem ještě našel už byly z auta sundané ...

M3 - hele zkusil bych to nechat vytáhnout, myslím, že to půjde.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jo není nad sousedský vztahy, mě zas drtěj ti co bydlej pod náma, respektive jejich asi čtyřletá rozcáplá dcerunka. Maj na chodbe dlažbu z velkých dlaždic a ona na ní jezdí sem a tam asi na kolobce nabo na inlajnech, no rachot jak ve vlaku, super.

to je radost!

Ale ani ukecany pejsek nie je o nic mensia zabavka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník GlenAffric

Bohus76 - Jojo, vzpomínám na požehnané časy na ORL pohotovosti - tihle trpaslíci si tam narvou kdeco. Korálek, kočičky (takové ty jarní), tiktaky, kuličky na hraní a někdy jim tam rodiče narvali stroužek česneku proti rýmě. Nejhorší byly skleněné věci, po nich háček klouzal a oteklá sliznice bránila zasunout ho za předmět. Jsi dobrý, žes to vyřešil doma.

Upraveno uživatelem GlenAffric
Odkaz ke komentáři

Známy mal rovnaký problém, udal, lebo inak to už nešlo. sused bol povinný zbúrať tú prečnievajúcu časť, o pokute už si nepamätám, že by bola, ale susedské vzťahy, i keď neboli nejako extra, že si skáčem do náruče, boli razom fuč. Potom nasledovali také trápne odplácačky, ako púštanie hlučnej hudby do noci, každý večer opekačka...už akosi nevidím dôvod chodiť do rodinných domov, ktoré aj tak sú ako králikáreň jeden vedľa druhého a "súkromie" takmer rovnaké ako v paneláku. Samozrejme sú aj opačné prípady.

Odkaz ke komentáři

Slušný lidi neudávaj. Prostě za ním dneska zajdu, co to jako je. Souhlas jsem mu žádnej nepodepisoval a metrama to hrubě přesahuje 25m2, takže ho poprosím, aby bylo všechno v pořádku, ať si na to vyběhá povolení. Je to v rohu zahrad, takže mi to vadit nebude, ale ať si sežene povolení.

Když mu ho nedají, je to na něm.

Odkaz ke komentáři

Jo není nad sousedský vztahy, mě zas drtěj ti co bydlej pod náma, respektive jejich asi čtyřletá rozcáplá dcerunka. Maj na chodbe dlažbu z velkých dlaždic a ona na ní jezdí sem a tam asi na kolobce nabo na inlajnech, no rachot jak ve vlaku, super.

Hele,ja mam doma taky dlazbu,malej(jeste mu nejsou dva)na tom taky drasa na takovym tom malym vodrazedle,dela tam bordel s autickama a jinejma hrackama,samozrejme pres den,vecer spi,ale to mu jako ty hracky mam vsecky sebrat,nebo co?Vim,ze to dela ramus,nastesti mame super sousedy,ale holt je mrnavej,tak si hraje a ten hluk jeste tolik nevnima...

Odkaz ke komentáři

Slušný lidi neudávaj. Prostě za ním dneska zajdu, co to jako je. Souhlas jsem mu žádnej nepodepisoval a metrama to hrubě přesahuje 25m2, takže ho poprosím, aby bylo všechno v pořádku, ať si na to vyběhá povolení. Je to v rohu zahrad, takže mi to vadit nebude, ale ať si sežene povolení.

Když mu ho nedají, je to na něm.

Ako sibirnaya, takže ti to prakticky vôbec nevadí a len chceš aby mal na to lajstro? Hmm. Ak ti to do záhrady nemá presahovať tak holt nemá. V prípade, čo som ja písal, nebolo inej možnosti ako ho udať, slušný človek si nemusí nechať skákať po hlave aroganciou. Ale tvoj prípad vyzerá byť iný, nie je tak vyostrený ako sa najprv zdal. 

Odkaz ke komentáři

Hele,ja mam doma taky dlazbu,malej(jeste mu nejsou dva)na tom taky drasa na takovym tom malym vodrazedle,dela tam bordel s autickama a jinejma hrackama,samozrejme pres den,vecer spi,ale to mu jako ty hracky mam vsecky sebrat,nebo co?Vim,ze to dela ramus,nastesti mame super sousedy,ale holt je mrnavej,tak si hraje a ten hluk jeste tolik nevnima...

Já jsem taky v klidu, vím co děti dokážou tak ně to nevzrušuje, akorát v sobotu nebo v neděli v sedum ráno to není zrovna vono. Ani jsem za nima nikdy nebyl, ono se to dá přežít, jen jsem to nastínil že třeba v tom bytě se to nezdá ale o patro vejš už to je znát......hračky v žádném případě nebrat. Přece malým nechceš zkazit dětství........ :lol:

Odkaz ke komentáři

Počkej, až se to obrátí. Mladej, který má něco přes dvacet, o víkendu taky otravoval, abych přestal ťukat kladívkem, že ho z toho bolí hlava. A když jsem mu vyhověl, tak si zase stěžoval, zda bych nemohl ztišit bigbít, prý se ten řev nedá poslouchat. 

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Počkej, až se to obrátí. Mladej, který má něco přes dvacet, o víkendu taky otravoval, abych přestal ťukat kladívkem, že ho z toho bolí hlava. A když jsem mu vyhověl, tak si zase stěžoval, zda bych nemohl ztišit bigbít, prý se ten řev nedá poslouchat. 

Měls ho to poslat zatlouct samotnýho, bigbít by pak neslyšel :-))).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...