Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tak znova, ja nemam nic proti tomu, jit ho naprasit na stavebni urad - neni li s nim rozumna domluva, pak je to dalsi logicky krok. nicmene ty jsi to podal stylem, ze ti to to nevadi, jen mu to chces komplikovat, a s tim uz nesouhlasim..

a to teprve až postaví něco on..tak ho hned natře ten super soused..věřím, že i to se tady jednou dočteme..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, já před 4 rokama bojoval proti developerovi, který za plotem stavěl nějaký hnusný baráky.

1. Přišla kontrola stavebního úřadu, na místě konstatovala, že mám pravdu

2. za 14 poslala zprávu, kde bylo napsáno, že je všechno v pořádku. Asi jsem jen paní pomohl k dalšímu úplatku.

3. Nadřízený orgán mi napsal, že to není jeho starost a že mojí stížnost posílá na onen SÚ. Super.

4. Ombudsman přijal mé podání a bude se jím zabývat

5. Každý rok urguji jeho úřad o zprávu a pokaždé mi napíšou, že už skoro je.

6. Barák, o který šlo, je už 3 roky prodaný a furt zaclání..

Takže hodně štěstí - ale souhlasím se Sibiřanem, když Ti to nevadí, tak co řešíš? Jen tak si zapráskat, nebo jen tak zaškodit?

Tos ale pred ctyrmi roky praskal taky, ne?
Odkaz ke komentáři

Co mi vadí a možná to nevyznělo, že je zvyklej si dělat co chce a jít svojí neomaleností za hranici normálního fungování.

Ano, kdyby přišel, že to chce rozšířit, tak se rozumně domluvíme, že tam nechá metr a půl, abychom se dostali z obou stran k plotu. Ale protože na všechnu domluvu kašle, necháme ho vyřídit si na to povolení. Ano, zkomlikuje mu to život a třeba ho nedostane.

Pokud Ti ta jeho stavba vyloženě nevadí, spíš bych se snažil eliminovat jeho další úlety do budoucna. A to tak, že bych mu řekl, že víš o tom, že je to v rozporu se zákonem, ale že s tím na úřad nepůjdeš. Bude aspoň vědět o tom, že máš eso v rukávu

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Pokud jsou se sousedy dlouhodobé problémy,tak bych jej práskl přes prsty.Dnes si tam vystaví halu a zítra tam bude stát mrakodrap.

S tím souhlasím. V citaci jsi použil část o mně a já mám kolem sebe za sousedy dva přátele a důchodce, který mě zná od narození. Už bych musel mít obr důvod k vadění. Již mnoho let mezi námi fungují vztahy...puč mi tohle...nemáš tamto...Ale v našem případě se předem nedomluvit nepadá v úvahu.

Odkaz ke komentáři

Dnes se urodilo, vezmu to popořadě jsou to všechno vlastně drobnosti ale opravdu v té kumulaci dokážou nadzvednout mandle.

Takže,: ráno vstávám do práce ale pro totální nepřízeň počasí se akce nekonná (jako soukromník jsem doma zadarmo) ok vezmu dceru tedy do školky ale ouha nemůžu najít klíče od baráku, no nic zavírám vrata jen jako-za tu chvilku se nic nestane, jdu k autu které je totálně zes*aný od ptáka min velikosti čápa, nic podobného jsem ještě neviděl, jedeme do školky doprava totální kolaps,beru to tedy jinou trasou kde jsem na tom naprosto stejně.Navíc se zařadím za milou paní která stojíci v koloně za denního světla mi vypaluje oči mlhovkama, nepomáhá nic gestikulace z okýnka prstem na zadek auta, problikávání dálkovejma, prostě nic, pak zjistím příčinu kolapsu je to čistíci auto které se vydalo v ranní špičce zvelebovat střed města, co na tom že je silnice po lijáku ještě plná vody.Přijedu ke školce u které se po nedávné rekonstrukci prakticky nedá zaparkovat, blbec projektant jaksi s auty nepočítal a vytvořil sem tam pár míst která jsou plná.

No nic u školky je dvorek kam se vždy s dětma jezdilo, nikomu auta nikdy nepřekážela od doby co jsem tam jezdíval už se synem a to je opravdu mnoho let. Nikomu nic nevadilo až doposud kdy nějakou nemovitost dole koupili vietnamci a k ní pravděpodobně patří i onen plácek u školky, protože se tam asi chystají postavit večerku nebo velkopěstírnu začaly problémy.Dnes tam stála vietnamka a řvala na každé auto, je mi nanic čeho jsem se ve své zemi dočkal.

Jsem si ulevil, koukám že přestalo pršet tak si mažu vyčistit hlavu na kolo.

ps.jen jsem chtěl ohledně těch posledních vět požádat decebala aby mě ušetřil komentářů, stejně ho mám v ignoraci

Odkaz ke komentáři

asi nejsem úplně naštvanej..

asi sem spíš paranoik. Něco prodávam na českejch bazaro serverech. jediný zájemci jsou podivný individua z ciziny. Do ciziny nechci zatim posílat, nemam zkušenost. Pak konečně přijde mail od člověka jehož méno zní česky. podle textu už mi to přijde jako z překladače, podpořeno historkou a adresou na nějakýho mexičana  :death:

Odkaz ke komentáři

Dnes se urodilo, vezmu to popořadě jsou to všechno vlastně drobnosti ale opravdu v té kumulaci dokážou nadzvednout mandle.

Takže,: ráno vstávám do práce ale pro totální nepřízeň počasí se akce nekonná (jako soukromník jsem doma zadarmo) ok vezmu dceru tedy do školky ale ouha nemůžu najít klíče od baráku, no nic zavírám vrata jen jako-za tu chvilku se nic nestane, jdu k autu které je totálně zes*aný od ptáka min velikosti čápa, nic podobného jsem ještě neviděl, jedeme do školky doprava totální kolaps,beru to tedy jinou trasou kde jsem na tom naprosto stejně.Navíc se zařadím za milou paní která stojíci v koloně za denního světla mi vypaluje oči mlhovkama, nepomáhá nic gestikulace z okýnka prstem na zadek auta, problikávání dálkovejma, prostě nic, pak zjistím příčinu kolapsu je to čistíci auto které se vydalo v ranní špičce zvelebovat střed města, co na tom že je silnice po lijáku ještě plná vody.Přijedu ke školce u které se po nedávné rekonstrukci prakticky nedá zaparkovat, blbec projektant jaksi s auty nepočítal a vytvořil sem tam pár míst která jsou plná.

No nic u školky je dvorek kam se vždy s dětma jezdilo, nikomu auta nikdy nepřekážela od doby co jsem tam jezdíval už se synem a to je opravdu mnoho let. Nikomu nic nevadilo až doposud kdy nějakou nemovitost dole koupili vietnamci a k ní pravděpodobně patří i onen plácek u školky, protože se tam asi chystají postavit večerku nebo velkopěstírnu začaly problémy.Dnes tam stála vietnamka a řvala na každé auto, je mi nanic čeho jsem se ve své zemi dočkal.

Jsem si ulevil, koukám že přestalo pršet tak si mažu vyčistit hlavu na kolo.

ps.jen jsem chtěl ohledně těch posledních vět požádat decebala aby mě ušetřil komentářů, stejně ho mám v ignoraci

Hele Qvido, normálně jsem se "povabil" na cizí účet ... a to je teprve 11:35 :D, Ty už dneska nikam nechoď, evidentně špatný den :) ...

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím...

Gunman 12:30 - soused si vyšvihl černou stavbu...co s tím?

Klot 14:17 - Udat...?

Gunman 14:29 - Slušný člověk neudává... Je to v rohu zahrad, takže mi to vadit nebude.

Gunman 8:00 - necháme ho vyřídit si na to povolení. Ano, zkomlikuje mu to život a třeba ho nedostane.

Něco mi uniká? Stavba ti nevadí, udávat nechceš, ale donutit ho aby si zkomplikoval život chceš...?

Zákony platí pro každého a tečka. Doufám, že až mě bude někdo bílit barák, tak to uvidí nějaký ne až tak "slušný člověk" a někam zavolá. Jo počkat, to už bude tzv. "něco jiného"...

Ále co, kašlete na to, já jsem deformovanej...

Odkaz ke komentáři

asi nejsem úplně naštvanej..

asi sem spíš paranoik. Něco prodávam na českejch bazaro serverech. jediný zájemci jsou podivný individua z ciziny. Do ciziny nechci zatim posílat, nemam zkušenost. Pak konečně přijde mail od člověka jehož méno zní česky. podle textu už mi to přijde jako z překladače, podpořeno historkou a adresou na nějakýho mexičana :death:

Boha,co to prodavas?

Odkaz ke komentáři

A co je v nem nafoceno,ze to zajima Mexikance:-)))?

rajcovní fotky Fridy Kahlo :-)

Já to hned odmítam, jakmile mi napíšou že to chtěj do států. Třeba jim křivdim... No holt nějakej obchodní partner nedostane dárek k narozeninám a " i will like to buy the item for my Twin Son in a Technical training in the Czech Republic embassy  in United State" neudělam dobrou reklamu ČR a budou si na mě stěžovat na ambasádě  

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...