MJ. Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 ja bych do toho klidne sel, at posle love westernem, moneygramem apod, ty vyberes, pak posles, v tom problem nevidim..koukal sem na ten western, to vypadá easy. tak příště to na ně zkusim. Díky, zas o něco chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Nepotěšilo mne, že mi po pár návštěvách bazénu začaly rezivět G-Shocky... je to teda jen taková stopa u jednoho šroubku dýnka, ale i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Asi spatna dodavka oceli ... protoze jsem jich mel na desitky druhu, bazen i jiné koupele bez znamek koroze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 rovnaky dodavatel ako u damaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Mozna to nevite, ale jakakoli ocel po styku s vodou koroduje - vice ci mene. Pokud na hodinkach jsou stopy vody delsi dobu, tak se to proste stane. To neni problem oceli nebo vyrobce. Podobne jako na Knife foru si nekdo stezoval, ze pouzival na dovolene na chate nuz na hrubou praci, nechaval ho venku a ani neotrel a neosetril a po tydnu se divil, ze na nem byly stopy od vody - jak na cepeli, tak na rukojeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 http://jihlava.idnes.cz/redir.aspx?c=A141014_090808_jihlava-zpravy_mv dneska je den dlouhejch nozu nebo co? Dalsi kudla v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 http://jihlava.idnes.cz/redir.aspx?c=A141014_090808_jihlava-zpravy_mv Říkejte si kdo chcete co chcete, ale opravdu jsem pro trest smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Tak ta zenska je evidentne nemocná. Problem je, ze nedavno mela podobny incident ve skolce a soudce ji pustil. Tady bych hledal problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 todle mě fakt baví ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Říkejte si kdo chcete co chcete, ale opravdu jsem pro trest smrti.Nerikam,ze jsem proti,ale ta zenska je fakt vazne nemocna,na toto bys to nenapasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 nemocná není, doktor usoudil, že je vyléčená a lze ji propustit domů... WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 nemocná není, doktor usoudil, že je vyléčená a lze ji propustit domů... WTF?No ano, to je spise problem soudu a doktora, protoze dneska potvrdila, ze nemocna vazne je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) todle mě fakt baví .....to mi povídej, taky je ta wifina nějak pomalá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Nerikam,ze jsem proti,ale ta zenska je fakt vazne nemocna,na toto bys to nenapasoval.Nemocná nenemocná, v případě dětí bych nedělal vyjímku, nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 nemocná není, doktor usoudil, že je vyléčená a lze ji propustit domů... WTF?Nemocna je. Doktor to prokoucoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 http://jihlava.idnes.cz/redir.aspx?c=A141014_090808_jihlava-zpravy_mvJa si jdu dat dvojityho panaka. Syna jsem rano v 8.50 vylozil u zakladni skoly, ktera sousedi s tou stredni skolou. Kdyz jsem odjizdel, ve zrcatku jsem videl blikat majaky ale pustil jsem to hned z hlavy. Cely den jsem o tom v praci nevedel, az ted doma uslzena manzelka ... Nedokazu si predstavit pocity otce toho ubodaneho kluka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) To s těma mlhovkama bych nepsal.....nebo se tu objeví FrantišekH a bude zle P.S.: Dnes ráno jsem si na něho mnohokrát vzpomněl...hlavně pak jedouce za nasvíceným joudou v mlhoprostém Cholupickém tunelu.... ......Navíc se zařadím za milou paní která stojíci v koloně za denního světla mi vypaluje oči mlhovkama, nepomáhá nic gestikulace z okýnka prstem na zadek auta, problikávání dálkovejma, prostě nic....... Upraveno 14. října 2014 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Qvido může, měl blbej den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Nemocna je. Doktor to prokoucoval.to samozřejmě bylo míněno ironicky, ne jako obrana té ku.dy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Přijedu ke školce u které se po nedávné rekonstrukci prakticky nedá zaparkovat, blbec projektant jaksi s auty nepočítal a vytvořil sem tam pár míst která jsou plná.jo tohle zvelebování je někdy fakt radost. Ulice kde dřív bylo plno místa a na každé straně pohodlně parkovalo 20 aut plus autobusová zastávka se vylepší tím že se zúží vozovka, z parkovacích míst se udělají jakési chlívečky a zálivy, samý obrubník samý výklenek, místo 20 míst jich tam je tak 8 a ještě se do nich kvůli obrubníkům blbě zajíždí. Okolo je 3 metry široký chodník, v místech kde nikdo nechodí protože jaksi není kam a celý to dozdobí záhonky na smetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky