Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mozna to nevite, ale jakakoli ocel po styku s vodou koroduje - vice ci mene. Pokud na hodinkach jsou stopy vody delsi dobu, tak se to proste stane. To neni problem oceli nebo vyrobce. Podobne jako na Knife foru si nekdo stezoval, ze pouzival na dovolene na chate nuz na hrubou praci, nechaval ho venku a ani neotrel a neosetril a po tydnu se divil, ze na nem byly stopy od vody - jak na cepeli, tak na rukojeti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

todle mě fakt baví .....

to mi povídej, taky je ta wifina nějak pomalá

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Ja si jdu dat dvojityho panaka. Syna jsem rano v 8.50 vylozil u zakladni skoly, ktera sousedi s tou stredni skolou. Kdyz jsem odjizdel, ve zrcatku jsem videl blikat majaky ale pustil jsem to hned z hlavy. Cely den jsem o tom v praci nevedel, az ted doma uslzena manzelka ... Nedokazu si predstavit pocity otce toho ubodaneho kluka
Odkaz ke komentáři

To s těma mlhovkama bych nepsal.....nebo se tu objeví FrantišekH a bude zle  :lol2:

P.S.: Dnes ráno jsem si na něho mnohokrát vzpomněl...hlavně pak jedouce za nasvíceným joudou v mlhoprostém Cholupickém tunelu....

......Navíc se zařadím za milou paní která stojíci v koloně za denního světla mi vypaluje oči mlhovkama, nepomáhá nic gestikulace z okýnka prstem na zadek auta, problikávání dálkovejma, prostě nic.......

Upraveno uživatelem Jivl
Odkaz ke komentáři

Přijedu ke školce u které se po nedávné rekonstrukci prakticky nedá zaparkovat, blbec projektant jaksi s auty nepočítal a vytvořil sem tam pár míst která jsou plná.

jo tohle zvelebování je někdy fakt radost. Ulice kde dřív bylo plno místa a na každé straně pohodlně parkovalo 20 aut plus autobusová zastávka se vylepší tím že se zúží vozovka, z parkovacích míst se udělají jakési chlívečky a zálivy, samý obrubník samý výklenek, místo 20 míst jich tam je tak 8 a ještě se do nich kvůli obrubníkům blbě zajíždí. Okolo je 3 metry široký chodník, v místech kde nikdo nechodí protože jaksi není kam a celý to dozdobí záhonky na smetí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...