Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Marcus - jo, Řečkovice - že bysme byli jediní s tímhle tobogánem v celým Brně?

kunák7 - tady je fotka z Google Maps - je to na ní celkem dobře vidět. Prostě v délce zastávky MHD je silnice zvýšená o výšku žulové kostky, do úrovně chodníku. Kdybych to nezažil, sám bych nevěřil, že ty kočičí hlavy můžou dělat takovej kravál. Teoreticky je tam 30 km/h, jenže kdo by to dodržoval, kór v noci.

attachicon.gifostruvek.jpg

Ahoj , díky. Jediní nejste, toto je použito i na zastávku tram ve Vodičkově ulici v Praze. Jen bohužel nechápu, proč u vás, na rovném a relativně přehledném úseku. Toto zpomalí řidiče opravdu jen trochu a randál je to příšernej. Zkusil bych podat podnět na změnu povrchu ( dost drahý ) či doplnění o některá z dalších dopravních značení ( optická brzda,...... ), vedoucích ke zpomalení vozidel, plus bych apeloval na provedení měření rychlosti a hygienická stanice by měla provést měření hluku. Prostě, pár věciček mě napadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štve jeden tatinek, ktery tady na lezecke stěně křičí na sveho asi 6 leteho klučinu, ktery vypada že by ho to lezení i bavilo, kdyby neměl za zády toho pupkatýho (nic proti) typka co ví asi vše nejlip (nohu dej sem, ruku sem, kam čumíš). Chudak kluk.

A take mě štve, že se mi nejde přihlasit přes paypal na www.mywatcheshub.com abych mohl vidět že ma objednavka ja po 7 pracpvnich dnech stale ve fazi "processing" a ja nevim nic vic :(

Pišu z mobilu, tak proto tak divna diakritika, chtěl jsem si jen ulevit. Třeba to po Jantarovem Bernardu bude lepší, je fakt dobrej!

Odkaz ke komentáři

Naštval mě kokot, který k nám na kliniku přijel tramvají s podezřením na ebolu (cestovatel, který se vrátil s horečkama ze zahraničí).

Viděl jsem ho z dálky, uhlazené sáčko, brejličky, intelektuál (na ruku jsem mu bohužel neviděl), ale přes roušku jsem zahlídl smích od ucha k uchu...

To snad není pravda...

Přijeli borci ve skafandrech, odvezli ho sanitou na Bulovku, kde se prokázalo, že nejde o infekční chorobu, ale stejně... To mě fakt nasralo, kokot si přijede městskou. 

Naopak mě ale potěšil přístup lidí od nás z kliniky, nic se nenechalo náhodě.... Uff. :)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

Ja osobne ty kocici hlavy nechapu nikde. Jake to ma mit jako vyhody?

V tomto případě bezpečnostní. Ano,opravdu. V civilizované Evropě jsou opravdu používány na zvýraznění tramvajové zastávky a tím upozornují řidiče na nutnost zpomalit a jet úsekem se zvýšenou ostražitostí, protože tam může vstoupit chodec a "sdílet" vozovku/zastávku. Je to bohužel stejné, jako jedno pravidlo provozu- smíš objíždět v zastávce stojící autobus, ale nesmíš objíždět stojící tramvaj ( pro polemiky, ani míjet ) a stejně se to u nás děje. Prostě, některá zařízení a stavební úpravy se prostě zatím zde míjí účinkem.

Odkaz ke komentáři

Ja osobne ty kocici hlavy nechapu nikde. Jake to ma mit jako vyhody?

Zrovna včera jsem slyšel v rádiu, že dokud byly ve městech na ulicích kočičí hlavy, nebyly takové problémy s odvodem vody při silnějších deštích. Takže asi lepší propustnost vody do země.

To se ale tady těch retardérů u zastávek netýká. Tam je to opravdu nesmysl.

Odkaz ke komentáři

Zrovna včera jsem slyšel v rádiu, že dokud byly ve městech na ulicích kočičí hlavy, nebyly takové problémy s odvodem vody při silnějších deštích. Takže asi lepší propustnost vody do země.

Já zas pamatuji, jak byly skoro všude. Pro Tatru v pohodě, ale na motorce nebo na kole to bylo o život. Nové jsou ostré a chvilku je to v pohodě. Ale jak se ohladí, je to za mokra kluziště. Nehledě na ten kravál a drncání.

Odkaz ke komentáři

Ale ne v dnešním provozu, nedělalo by se nic jinýho, než opravovalo ( propustnost by byla, ale v době kanalizace by to nemělo být u kvalitně udělané silnice problém ). Tady je to opravdu pro zvýraznění.

Frantik- v zimě se na tom brzdí blbějc, klouže to víc. Navíc existuje již protihlukovej, prý extra odolnej asfaltovej povrch, speciálně udělanej pro zastávky busu, kterej je už na několika místech a díky jednomu stěžovateli už i na Praze 10 ( zastávka V Korytech ), kde se testuje. Každopádně je určitě tišší, co vydrží, to zatím nevím, je tam krátce.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si to dneska sečetl, v práci jsem odpověděl během dneška na 72 e-mailovejch dotazů ( a musel jsem vždy slušně :-))) a tady jsem si z toho poslední 2 dny taky udělal něco jako "one man show". Omlouvám se, nedá mě to. Tak mě tak berte a nerozčilujte se na mě ( kdyžtak si mě dejte do ignorování, sice nevím, jak se to dělá, ale párkrát jsem na to narazil :-))).

Odkaz ke komentáři

Podle popisu poznávám Třebíč. Tam je teď hanba vůbec vjet.

těsně vedle, Velké Meziříčí. Třebíč je taky bezva ale má výhodu že nemá za humnama věčně nesjízdnou D1. Teď tam bylo skvělý to popojíždění po Bráfový, zavřená Hrotovická a super kousek je zrušený parkoviště u nemocnice.

Odkaz ke komentáři

Jankoxxx: Ty máš teda smůlu ... hele, stačí obyčejný pepřák/tekutá střela, jestli máte takovej problém s agresivními psy, minimálně na chvilku odrazíš útok, ale musíš dobře mířit. Další věc je plynovka, která vyvolá mimo jiné i akustický zvuk, což by psa mělo odradit ... Ale je to extrém, nicméně pokud máš takovéto problémy a cítíš se ohrožený, je to nejmenší forma odporu, která jen odvrátí případný útok.  

Odkaz ke komentáři

Minuly tyzden priviedol moju staru mamu pes do nemocnice a dnes vecer napadol mna vlciak. Tym ludom uz ozaj jebe. Naco maju tie zvierata ked sa o ne nevedia postarat? To si uz ozaj clovek musi zaobstarat kver aby sa mohol vecer bezstarostne prejst?

Třeba ti mamka pejsky vařila, když jsi byl malý :-) můj taťka vyrůstal na Slovensku a psy tam žrali prý na počkání, no a ještě dnes na něj štěkají,jak kdyby to věděli'

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...