Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Třeba ti mamka pejsky vařila, když jsi byl malý :-) můj taťka vyrůstal na Slovensku a psy tam žrali prý na počkání, no a ještě dnes na něj štěkají,jak kdyby to věděli'

Ale :sick01: :0D Jdi ty .. I když jsem slyšel, že je to dobrý. Ale já bych to teda do h***y nevzal ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si to dneska sečetl, v práci jsem odpověděl během dneška na 72 e-mailovejch dotazů ( a musel jsem vždy slušně :-))) a tady jsem si z toho poslední 2 dny taky udělal něco jako "one man show". Omlouvám se, nedá mě to. Tak mě tak berte a nerozčilujte se na mě ( kdyžtak si mě dejte do ignorování, sice nevím, jak se to dělá, ale párkrát jsem na to narazil :-))).

Hele já tě trošku potěším, aby sis nemyslel, že jsi v tom sám :) Já mám denně tak 200 mailů a odpovídat musím také slušně a jako bonus nejen v češtině :)

Odkaz ke komentáři

Hele já tě trošku potěším, aby sis nemyslel, že jsi v tom sám :) Já mám denně tak 200 mailů a odpovídat musím také slušně a jako bonus nejen v češtině :)

A dnes je to nanovo, 200 e-mailů denně bych nedal a taky přecházím do jiných jazyků :clap: . Ale máš pravdu, je jasný, že v tom nejsem zdaleka sám ( a většina lidí má složitější případy ).

Odkaz ke komentáři

V tomto případě bezpečnostní. Ano,opravdu. V civilizované Evropě jsou opravdu používány na zvýraznění tramvajové zastávky a tím upozornují řidiče na nutnost zpomalit a jet úsekem se zvýšenou ostražitostí, protože tam může vstoupit chodec a "sdílet" vozovku/zastávku. Je to bohužel stejné, jako jedno pravidlo provozu- smíš objíždět v zastávce stojící autobus, ale nesmíš objíždět stojící tramvaj ( pro polemiky, ani míjet ) a stejně se to u nás děje. Prostě, některá zařízení a stavební úpravy se prostě zatím zde míjí účinkem.

Že do toho ještě reju...ale já jsem vypozoroval (mám to pěkně před okny, abych o nic nepřišel), že je to co do bezpečnosti spíš kontraproduktivní. Hlavně starší/staří lidi mívají po vystoupení z tramvaje pocit, že jsou na ostrůvku a vlastně se vesele šourají v jízdní dráze - tramvaj je dávno pryč, děda si to štráduje po silnici a za ním jede krokem fronta aut...dokuď někdo nezatroubí a děda nevyskočí půl metru do vzduchu. A nějaké zpomalení jedoucích aut taky nemá smysl - když tam stojí tramvaj, musí auta zastavit, když tam tramvaj není, proč tam mají auta jet třicítkou?

Odkaz ke komentáři

Když už si tu měříte ty pindíky :-) tak já si taky stoupnu do řady.

Mailů mám denně tak do stovky.

Je to asi 50/50 CZ/EN, ale co chci říct je, že jejich rozptyl je tak dramatický, že některé z nich můžu přečíst a smazat, jiný pro mě představuje sehnat nádradní díl na letadlo na druhé straně koule a nechat ho tam poslat, tam vyzvednout, namontovat a poslat ten vadný někam zpět a i když to může vypadat složitě, nemusí a nemůže mi to zabrat celý den.

Pak je ale ta poslední kategorie mailů, který když si přečtete, polije vás (mě) horko a ty znamenají nějakou modifikaci celého fleetu za provozu a táhlou a komplikovanou práci na rok dopředu s tím, že víte, že vám každý, počínaje výrobcem letadla a konče tady u nás, hodí klacek pod nohy.

Jenže nevíte odkud přiletí a pokaždé bude vypadat jinak. A protože jde obecně o dost velké peníze, jsou i tlaky okolo toho tomu úměrné.

A pak taky nějak zabezpečit  revize letadel v nynější maintenance season, no a to není jako zajet s autem na garančku, vypít kafčo a jen domů.

Tak to mě naštvalo, teda spíš rozleptává průběžně.

Odkaz ke komentáři

Že do toho ještě reju...ale já jsem vypozoroval (mám to pěkně před okny, abych o nic nepřišel), že je to co do bezpečnosti spíš kontraproduktivní. Hlavně starší/staří lidi mívají po vystoupení z tramvaje pocit, že jsou na ostrůvku a vlastně se vesele šourají v jízdní dráze - tramvaj je dávno pryč, děda si to štráduje po silnici a za ním jede krokem fronta aut...dokuď někdo nezatroubí a děda nevyskočí půl metru do vzduchu. A nějaké zpomalení jedoucích aut taky nemá smysl - když tam stojí tramvaj, musí auta zastavit, když tam tramvaj není, proč tam mají auta jet třicítkou?

Ahoj, nereješ, mají tam jet se zvýšenou opatrností ( 30 jsem uváděl spíše pro příklad- bylo to nepřesné, je to spíš doporučení ), na to je upozorňuje ta zvýšená plocha i povrch. Ono to tam moc dobře podle norem moc jinak vyřešit nešlo, zastávka v zeleni je daleko od kolejiště a stávalo by se, že pokud by tam zastavila tramvaj a nebylo to tam vyvýšený, vjel by tam nějakej řidič do lidí, co chtěj vystoupit a nastoupit. Jak jsem psal předtím, obrátil bych se na hygienu, ať provede měření hlučnosti a nahnal bych tam strážníky na měření rychlosti.

Odkaz ke komentáři

Když už si tu měříte ty pindíky :-) tak já si taky stoupnu do řady.

Mailů mám denně tak do stovky.

Je to asi 50/50 CZ/EN, ale co chci říct je, že jejich rozptyl je tak dramatický, že některé z nich můžu přečíst a smazat, jiný pro mě představuje sehnat nádradní díl na letadlo na druhé straně koule a nechat ho tam poslat, tam vyzvednout, namontovat a poslat ten vadný někam zpět a i když to může vypadat složitě, nemusí a nemůže mi to zabrat celý den.

Pak je ale ta poslední kategorie mailů, který když si přečtete, polije vás (mě) horko a ty znamenají nějakou modifikaci celého fleetu za provozu a táhlou a komplikovanou práci na rok dopředu s tím, že víte, že vám každý, počínaje výrobcem letadla a konče tady u nás, hodí klacek pod nohy.

Jenže nevíte odkud přiletí a pokaždé bude vypadat jinak. A protože jde obecně o dost velké peníze, jsou i tlaky okolo toho tomu úměrné.

A pak taky nějak zabezpečit  revize letadel v nynější maintenance season, no a to není jako zajet s autem na garančku, vypít kafčo a jen domů.

Tak to mě naštvalo, teda spíš rozleptává průběžně.

Nic si neměříme, jen jsem chtěl aby věděl, že v tom není zcela sám a že může být i hůře :)

Odkaz ke komentáři

těsně vedle, Velké Meziříčí. Třebíč je taky bezva ale má výhodu že nemá za humnama věčně nesjízdnou D1. Teď tam bylo skvělý to popojíždění po Bráfový, zavřená Hrotovická a super kousek je zrušený parkoviště u nemocnice.

Jo to byla taky lahůdka, to jsem tvrdil že tak dokur... dopravu uzavírkama jako v Třebíči jinde snad ani nedovedou, Hrotovická už je naštěstí hotová, resp opravuje se část směrem na Dukovany což už mně nepostihne :-) Do VelMezu jsem od října začal jezdit do práce, naštěstí tu opravenou část  tehdy zrovna otvírali, bych jinak musel kvůli kilometru vstávat vo hodinu dřív :-)

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal předtím, obrátil bych se na hygienu, ať provede měření hlučnosti a nahnal bych tam strážníky na měření rychlosti.

Právě kvůli takovým kokotinám jezdím v okatě neopodstatněných omezeních rychlosti na dvojku a schválně tůruju motor až je mi ho líto. Ať  si nechaj postavit tunely a zábrany, a ať nechají auta na tříproudových silnicích volně jezdit. To bylo keců, jak v Praze budeme po okruhu svištět rychlostí jako po dálnici. Najednou si každý blb stěžuje, že dvacet metrů od dálnice slyší jezdit auta.  To jako nečekali? To už je fakt zlej sen. Jojo, strážníci si vydělají rádi, místo aby hlídali pořádek na chodnících, prodej fetu a bezpečnost na ulici, s chutí budou buzerovat kvůli šesti kilákům na budíku přes limit.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...