PepaSFI Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 máme tady nedaleko křižovatku bez určení přednosti, takže platí přednost zprava. Jenže ona jaksi neplatí, obvykle, tak v 9 případech z 10 funguje přednost podle pravidla "tady jedu já, vidlák z Telečkova, tady je to moje". Naprosto sebevědomě, bez jakéhokoliv zaváhání, zpomalení. Naštěstí je tady provoz minimální a protože je to křižovatka tvaru T tak stejně ti co jedou z té méněcenné strany musí zpomalit kvůli odbočení, takže vlastně dají přednost nedobrovolně. Včera už mě to naštvalo a tak jsem zareagoval dlouhým stiskem klaksonu, reakcí bylo poněkud uražené kroucení hlavou. Asi si natrénuju ostřejší průjezd křižovatkou a rasantní brzdění aby byla nějaká zábava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Hmm a dělej to radši se služebákem a Tatru nech tak jako tak radši projet u té platí ještě jiné pravidlo. A nebo řídíš osmikolku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 ...tak nějak, asi mi někdo navrtal vodní pumpu na autě a to se počůrává. Nesnáším, když mi auto opravuje někdo, koho neznám, což mne teď nemine....to zase budou nervy. Podařilo se Tome?Auto je už provozuschopné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 To je mrzuté,tak ať se podaří a je to brzy v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Hmm a dělej to radši se služebákem a Tatru nech tak jako tak radši projet u té platí ještě jiné pravidlo. A nebo řídíš osmikolku?mockrát už jsem si říkal jaký by to bylo jet v něčem opravdu důkladném a prostě tam debilovi vjet. Ale asi bych na to neměl nervy, většina jich naprosto sebevědomě jede dobrou šedesátkou, to by byla velká rána při které by šlo o život. Ale pořádně vyděsit, to by neškodilo. Když si blb zvykne že mu všichni uhnou, bude si dovolovat pořád víc a jednou to nevyjde. Když už jsme v tomhle vlákně, kousek vedle se zemědělcům podařilo při sklizni kukuřice vytahat na silnici tolik bláta že po jednom průjezdu mám auto zaprasený jak kdybych celý odpoledne dováděl na tankodromu. Stačí lehce přidat plyn a ono to hrabe všema čtyřma, o brzdění radši vůbec neuvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Nechce sa mi tomu uveriť, ale dnes sa v Tatrách zabil František Kele. Kto aspoň trochu sleduje československé horolozectvo a cestovateľstvo, vie o kom je reč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Nechce sa mi tomu uveriť, ale dnes sa v Tatrách zabil František Kele. Kto aspoň trochu sleduje československé horolozectvo a cestovateľstvo, vie o kom je reč.jo už to tak vypadá http://www.cas.sk/clanok/296872/nas-najznamejsi-horolezec-navzdy-odisiel-zahynul-legendarny-frantisek-kele.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Debila na křižovatce před sebou potkati, celý den smůlu míti.Zvláště má-li debil automat, hodí tam zpátečku a na troubení dá plnej kotel.Maska v prdeli, haubna v prdeli, nějaký plasty v prdeli, ještě že to neodsral chladič a vrtule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 A doktoři taky, z auta vylezl 70 letej skoro nechodící a totálně ale totálně rozklepanej děděk, kterej ani nevěděl, že je na silnici, natož že řídí nějaký auto. Jak je možný, že má zdravotní potvrzení??? Přijela dopravka...ááá dobrý den pane P.....e, tak už se zase vidíme...Zkurvený ráno na zkurvenym semaforu.Ale jo, jsou horší věci na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 A doktoři taky, z auta vylezl 70 letej skoro nechodící a totálně ale totálně rozklepanej děděk, kterej ani nevěděl, že je na silnici, natož že řídí nějaký auto. Jak je možný, že má zdravotní potvrzení??? Přijela dopravka...ááá dobrý den pane P.....e, tak už se zase vidíme...z...vený ráno na z...venym semaforu.Ale jo, jsou horší věci na světě.I pro tyhle případy mám boardkameru, kamarádovi se před lety stalo přesně to samé. Stál ve Veletržní na světlech najednou rána jako z děla, než se mu sfoukly airbagy bylo to auto předním pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 (upraveno) Jo, na tyhle všelijaký případy je to dobrá věcička, frajer taky tu správnou rychlost našel a jak se svižně rozjel. Kdybych měl chladič v tahu, už jsem ho neviděl. Dojet a zastavit bylo dílem okamžiku. Nutno dodat, že se k tomu postavil jako chlap a né hajzl, stačilo říct: on do mně najel a bylo hotovo. Takže takový to známý štěstí v neštěstí. Upraveno 20. října 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Debila na křižovatce před sebou potkati, celý den smůlu míti.Zvláště má-li debil automat, hodí tam zpátečku a na troubení dá plnej kotel.Maska v p...li, haubna v p...li, nějaký plasty v p...li, ještě že to neodsral chladič a vrtule. Démone, nic ve zlým, ale když troubíš na rozklepanýho dědka, kterej je v tom autě jak zmatenej čmelák, tak ho jenom ještě víc znervózníš... A že dostane potvrzení od doktora, ber to tak, že papír na auto je součást potvrzení zvnějšku, že ještě žije, že není úplně odepsanej. Všechny nás to za pár let čeká, auta tak rychle samy jezdit nebudou. Peace Jako nasere to, zlikvidovanej předek auta Ti nepřeju, vo tom žádná!Jenom prosím o trochu víc nadhledu. Je teď sezóna, vyjedou i všichni ti převažeči věnců na dušičky, tak je třeba myslet i za ně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 (upraveno) Je dobře že nic ve zlym, co budeš dělat Ty, když na Tebe vyrazí auto ze vzdálenosti cca jeden a půl metru, držet se volantu? A poznáš zezadu a v tý sekundě že se jedná o starého rozklepaného pána když do auta vůbec nevidíš? Jediný co můžeš, je zatroubit. Mimo toho, že je to automatická reakce, je to i dodržení ustanovení při troubení k odvrácení hrozícího nebezpečí.A byla ještě tma tmoucí Upraveno 20. října 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Mám ke stáří úctu,ale co předváděj senioři při řízení to je na pováženou.Určitě by se měly dělat pořádný zdravotní prohlídky.A k tomu nadhledu-na to není na silnici vhodný místo.Musej se dodržovat jasný pravidla,jinak to někdo odnese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 (upraveno) Ještě k tomu nadhledu dodám, nezlob se na mně, ale když přijede dopravka k nehodě a skoro si už tykaj, jak často se viděj s pánem jako s někým, kdo zase způsobil nehodu, nemám pro nadhled moc prostoru. Tam už by přeci mělo probíhat nějaký důraznější lékařské vyšetření, nestačí jen aby člověk dejchal. A když to udělá příště a bude mít za sebou nedejbože maminku s kočárkem, nikomu to nepřeju, kde bude ten nadhled. Upraveno 20. října 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Tak to by snad i dopraváci měli dát nějaký podnět, protože dokud jde o plechy tak to jen nas..e, ale až se stane něco horšího, tak co si kdo na něm vezme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Oni se s ním jen mile přivítali a vypsali mu další bloček se slovy: tohle už dobře znáte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Tak to je dost málo, minimálně doktor, který mu vydává potvrzení by o tom měl vědět, aby pak nemusel rezignovat :-)Takže, co nám tady v kocourkově funguje? Akorát to měření rychlosti 20 m před koncem obce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Debila na křižovatce před sebou potkati, celý den smůlu míti. Démone, neměl jsem takovou smůlu jako ty, ale vezu děcka do školy a doteď nechápu, kde jsem k tomu přišel (normální asfaltka v obci). Ještě, že s sebou vozím plnohodnotnou rezervu, jinak bych byl v háji. Zdržení cca 15 min, ruce jako prase, ale všechno jsme stihli. Naštěstí jsem měl v úmyslu kupovat na jaře nové, tak ještě pár dní pojezdím s rezervou a pak to hodím na zimáky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Daemon: Srry, já to pochopil blbě, a rozdával pak blbý hraběcí. (Totiž tak, že jsi na dědu troubil, ptz zaspal na světlech.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky