Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Daemon: Srry, já to pochopil blbě, a rozdával pak blbý hraběcí. (Totiž tak, že jsi na dědu troubil, ptz zaspal na světlech.)

Hned jsem si říkal, tahle reakce mi k Tobě nesedí, tak super, že se to vysvětlilo...Když někdo zaspí na světlech tak troubim až když spí hooodně dlouho, tam se může stát vícero důvodů proč nejede. Tohle bylo bohužel jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Démone, neměl jsem takovou smůlu jako ty, ale vezu děcka do školy a doteď nechápu, kde jsem k tomu přišel (normální asfaltka v obci). Ještě, že s sebou vozím plnohodnotnou rezervu, jinak bych byl v háji. Zdržení cca 15 min, ruce jako prase, ale všechno jsme stihli. Naštěstí jsem měl v úmyslu kupovat na jaře nové, tak ještě pár dní pojezdím s rezervou a pak to hodím na zimáky.

To nevypadá pěkně, nojo, pořekadlo o smůle co chodí po lidech prostě platí, škoda, že to o štěstí co sedá i na vola se mi taky občas nevyplní :) :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si včera řekl, že půjdu brzo spát, ať jsem jednou v pondělí ráno fit. Šel jsem lehnout v deset, v jedenáct zabral. O půlnoci výpadek proudu dvakrát spustil alarm na vedlejším baráku. V jednu jsem zabral, ve dvě první řev nahánějících se kun. Kolem čtvrté druhé kolo doprovázené řevem malých rozzuřených chlupatých nazgulů. Je neskutečné, jaké zvuky dokáže vydávat tak malý potvor. V půl šesté stávačka naší dvouleté miminy. No, ještě, že jsem šel spát v těch deset.

Odkaz ke komentáři

Snad to takhle nemáš pravidelně, vzpomínám si, když dcera a syn - dvojčata -  byli malí, tak spali a řvali na střídačku, to bylo několikaměsíční žůžo. Ale pak super, jenže takovej obrat se v tvym případě očekávat nedá. Zvlášť kuny, taky nám tu jedna běhá, neuvěřitelnejma dírkama se dostane všude. Soused má slepice, tak se sem stahujou potvory. Nevíte někdo jak funkční jsou ty spreje proti kunám do motorovýho prostoru auta?

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Na běhání kun pod vzduchotechnikou už jsem jsem si tak nějak zvyknul a jen mě lehce probere. Ale ten řev je fakt neskutečný, je to jak z hororu. Navíc dělají rodeo ve vnitrobloku, kde se to neskutečně rozléhá. Minulý týden se podařilo jednu kunu odchytnout do pasti. Veterinář konstatoval, že je to mládě z letošní vrhu - takže máme čekat ještě větší výskyt. Vtipné je, že máme s kamarádama takový pánský spolek a ve znaku kunu :D

Odkaz ke komentáři

Ten sprej asi moc nefunguje, a nebo jen chvíli. Zrovna řeším výměnu izolace kapoty, protože mi ji kuna zase sežrala. Bylo to přitom nastříkaný sprejem. Kdysi v jiném autě jsem měl nějakou plašičku na kuny - prostě pískající věc, která byla připojená na baterku, ale já jsem to v kabině neslyšel. Namontovali mi to kdysi v Subaru. Nevíte, kde se to dá sehnat, popřípadě, jak se to přesně jmenuje?

Odkaz ke komentáři

Ten sprej asi moc nefunguje, a nebo jen chvíli. Zrovna řeším výměnu izolace kapoty, protože mi ji kuna zase sežrala. Bylo to přitom nastříkaný sprejem. Kdysi v jiném autě jsem měl nějakou plašičku na kuny - prostě pískající věc, která byla připojená na baterku, ale já jsem to v kabině neslyšel. Namontovali mi to kdysi v Subaru. Nevíte, kde se to dá sehnat, popřípadě, jak se to přesně jmenuje?

Co nevíme, najdeme, jinak díky za zkušenost se sprejem.

https://www.google.cz/search?q=ultrazvukov%C3%BD+pla%C5%A1i%C4%8D+kun&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=kMBEVML4H4WJ8QeJnYDAAQ#rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&q=ultrazvukov%C3%BD+odpuzova%C4%8D+kun+do+auta

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Jo, jak vidíš je čas přidělat do znaku ,,D" taky dobrý pro chlapskej spolek :)

Mně tu v noci kolikrát rajtujou na půdě, jak jsou malý, tak jsou hlučný potvory, ale tuhle na mně čučela jedna z okapu a řikám si, kdyby ty potvory nebyly alespoň tak hezký.

To bychom museli předělat logo a to máme teď po letech opravdu vymazlené. Ale občas tam do "D" jen tak mezi řečí, u pivka, tak nějak samo proklouzne ;)

Odkaz ke komentáři

jo jo to je ono. Díky že jsi to za mě do toho gůglu vložil  :D Taky už chápu, proč to v kabině neslyším..když je to ultrazvuk.

Koukám, že je toho na výběr dost. Jdu něco z toho koupit. Jedna izolace kapoty do mého auta je 2.800,- Kč , "odpuzovač" je podstatně levnější.

Odkaz ke komentáři

To bychom museli předělat logo a to máme teď po letech opravdu vymazlené. Ale občas tam do "D" jen tak mezi řečí, u pivka, tak nějak samo proklouzne ;)

To byla zbytečná práce, vzorů pro to nové logo běhá všude kolem dost :)

To je samozřejmě sranda, tak už dál nebudu znevažovat vaší symboliku připojováním žádných písmen z abecedy. Tak se staň. Teď. :)

Odkaz ke komentáři

Ještě tu byla druhá možnost a to ta, že jsi hluchej, ale tu jsem v prvním pokusu vyloučil :)

To mi taky udělalo radost, že jsem zjistil, že nejsem hluchej  :)

Jasně, že to patří někam do vlákna k autům, ale třeba to pomůže: trošku jsem to projel, a zdá se mi hodně dobré řešení tahle věc:

http://www.deramax.cz/deramax-auto-ultrazvukovy-odpuzovac-plasic-kun-a-hlodavcu-do-auta/d-73679-c-908/

Nepotřebuje to připojit na autobaterku, má to svoji běžnou baterku na dva roky. Takže jsem objednal tohle.

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si včera řekl, že půjdu brzo spát, ať jsem jednou v pondělí ráno fit. Šel jsem lehnout v deset, v jedenáct zabral. O půlnoci výpadek proudu dvakrát spustil alarm na vedlejším baráku. V jednu jsem zabral, ve dvě první řev nahánějících se kun. Kolem čtvrté druhé kolo doprovázené řevem malých rozzuřených chlupatých nazgulů. Je neskutečné, jaké zvuky dokáže vydávat tak malý potvor. V půl šesté stávačka naší dvouleté miminy. No, ještě, že jsem šel spát v těch deset.

Tos mi připomněl. Šli jsme s drahou polovičkou brzo spát. Skoro jsem byl tuhý, když v tu ránu se vrátil soused ruské národnosti, který si našel novou pichnu a už týden v kuse do toho buší 2x za noc tak, že mě vždycky vzbudí. Drahá spí jako dřevo a o ničem neví, ale mě to fakt sere, když mě vzbudí o půlnoci a pak ve dvě. Ještěže jsou téměř pokaždé za dvě minuty hotoví, ale ta u toho ječí tak, že vzbudí celý barák. Snad brzo dostane krámy nebo je to přestane bavit. Co si ho pamatuju, tak s tou předchozí to měl max. 2x za měsíc, už aby se dostali do té fáze. Zatím to řeším jen zaklepáním a je ticho, ale když mě to jejich sténání vzbudí a já hned nezaberu, tak ty rána pak stojí za to...howgh

Odkaz ke komentáři

Tos mi připomněl. Šli jsme s drahou polovičkou brzo spát. Skoro jsem byl tuhý, když v tu ránu se vrátil soused ruské národnosti, který si našel novou pichnu a už týden v kuse do toho buší 2x za noc tak, že mě vždycky vzbudí. Drahá spí jako dřevo a o ničem neví, ale mě to fakt s..e, když mě vzbudí o půlnoci a pak ve dvě. Ještěže jsou téměř pokaždé za dvě minuty hotoví, ale ta u toho ječí tak, že vzbudí celý barák. Snad brzo dostane krámy nebo je to přestane bavit. Co si ho pamatuju, tak s tou předchozí to měl max. 2x za měsíc, už aby se dostali do té fáze. Zatím to řeším jen zaklepáním a je ticho, ale když mě to jejich sténání vzbudí a já hned nezaberu, tak ty rána pak stojí za to...howgh

Budu za "decebala", ale fakt je nutné uvést, že soused má "ruskou národnost"? Obcují Rusové nějak jinak nebo častěji než domácí? Nebo to má vyvolat soucit, protože mít za souseda Rusáka je katastrofa srovnatelná se zvolením Valenty senátorem?

Odkaz ke komentáři

Budu za "decebala", ale fakt je nutné uvést, že soused má "ruskou národnost"? Obcují Rusové nějak jinak nebo častěji než domácí? Nebo to má vyvolat soucit, protože mít za souseda Rusáka je katastrofa srovnatelná se zvolením Valenty senátorem?

Ano, je to nutné, protože jsem nechtěl vynechat žádný detail, abych neubral příběhu na autentičnosti.

Nepíšu tam nic o tom, že jsou Rusové zlí nebo nějakou negaci na ně, jakožto na národ. Mám pár známých z Ruska. ;)

Odkaz ke komentáři

Tos mi připomněl. Šli jsme s drahou polovičkou brzo spát. Skoro jsem byl tuhý, když v tu ránu se vrátil soused ruské národnosti, který si našel novou pichnu a už týden v kuse do toho buší 2x za noc tak, že mě vždycky vzbudí. Drahá spí jako dřevo a o ničem neví, ale mě to fakt s..e, když mě vzbudí o půlnoci a pak ve dvě. Ještěže jsou téměř pokaždé za dvě minuty hotoví, ale ta u toho ječí tak, že vzbudí celý barák. Snad brzo dostane krámy nebo je to přestane bavit. Co si ho pamatuju, tak s tou předchozí to měl max. 2x za měsíc, už aby se dostali do té fáze. Zatím to řeším jen zaklepáním a je ticho, ale když mě to jejich sténání vzbudí a já hned nezaberu, tak ty rána pak stojí za to...howgh

Sorry, fakt to sem musím dát..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...