Frantik Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) No treba ale majitel chce, aby mu stamgasti drepeli na zadku a hulili jedno za druhym, protoze pak chlastaj a necouraj se mu sem tam. Upraveno 21. října 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 S tím cígem venku to taky neni tak jednoznačný - hospody jsou většinou v domech a nad hospodou bydlí lidi...Já mám nejradši kuřácké koutky někde u stolku u baru s odsáváním nad hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Zakázal bych kouření cigaret úplně a všude. I doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 ..bolí mě hlava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Důležitější věci jsou vždycky, ale to přece neznamená, že nebudem řešit ty méně důležité. Není obchvat Prahy, tak se nebudou čistit pochcané podchody a jsou rozkradené miliardy, tak nebudem třídit odpad. To je populismus, ne zákaz hracích automatů.To není populismus, to je otázka priorit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Já chápu o čem se bavíme a bezpochyby to není nic dobrýho. Takže proto si myslím, že je to trochu populismus. Ty slušný provozovatele v mezích zákona ( za kterýho jsem se považoval) smetli a Ti druzí už tři roky jedou vesele dál a stát z nich nemá navíc nic, jen pár úředníků má nové byty.A s tím pokerem, ono záleží jak se to pojme. Na poker nám tam chodila jednou týdně taková partička která hrála o dost peněz, se sportem to určitě nemělo nic společnýho a když se někdo z nich připil, nebo se k nim někdo připitej ( nebo jenom přirozeně blbej) přimotal, tak ho oškubyli jako slepici. Ono to prostě není černobílé a takovýhle jednoduchý řešení, jak se nám snaží namluvit, nefungujou. Jen budí zdání, že se to řeší.Tak asi tak. No a kym to nesustredis na jedno miesto, bude to presne tento typ zaflusanych herni ktore budu korumpovat miestnych politikov a bez kontroly tahat z trosiek peniaze. Vo formate "Las Vegas" su jasne pravidla, casina maju licencie a ich cinnost je kontrolovana, kedze stat sa snazi o pozitivny obraz hracskeho priemyslu (= zabava nie zavislost). http://gaming.nv.gov/. To ze zakaz cohokolvek ma silny populisticky potencial je fakt, ale s tym nic neurobime. Vo finale je ale model Las Vegas najlepsim riesenim. Este aj komunisticka Cina si zivi Macau, preco asi (cinania su snad najvacsi gambleri na zemeguli) btw, to ze ta particka dokazala niekoho osklbat ked chcela je presne ten dovod preco je Poker hra a nie hazard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 S tím cígem venku to taky neni tak jednoznačný - hospody jsou většinou v domech a nad hospodou bydlí lidi...Já mám nejradši kuřácké koutky někde u stolku u baru s odsáváním nad hlavou.Když jede pořádný odsávání a není to vypnutý kvůli šetření energie,tak nemám problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Prej priority. Jak dlouho je v Praze teď po volbách novej magistrát? Právě jsem se potkal pod schodama s panem domácím a ten byl trochu smutný z toho, že město prý rozvázalo smlouvu s lety fungující firmou svážející odpad, bleskově si dosadili novou a i když se o definitivním rozhodnutí má ještě jednat příští týden, už teď prý musí pro tu novou firmu pořídit nové popelnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Prej priority. Jak dlouho je v Praze teď po volbách novej magistrát? Právě jsem se potkal pod schodama s panem domácím a ten byl trochu smutný z toho, že město prý rozvázalo smlouvu s lety fungující firmou svážející odpad, bleskově si dosadili novou a i když se o definitivním rozhodnutí má ještě jednat příští týden, už teď prý musí pro tu novou firmu pořídit nové popelnice...Novej magistrát ještě není, možná ti to lehce ušlo. A kauza svozu odpadu je dostatečně popsaná ve všech plátcích, je to práce starého zastupiterlstva a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 No a kym to nesustredis na jedno miesto, bude to presne tento typ zaflusanych herni ktore budu korumpovat miestnych politikov a bez kontroly tahat z trosiek peniaze. Vo formate "Las Vegas" su jasne pravidla, casina maju licencie a ich cinnost je kontrolovana, kedze stat sa snazi o pozitivny obraz hracskeho priemyslu (= zabava nie zavislost). http://gaming.nv.gov/. To ze zakaz cohokolvek ma silny populisticky potencial je fakt, ale s tym nic neurobime. Vo finale je ale model Las Vegas najlepsim riesenim. Este aj komunisticka Cina si zivi Macau, preco asi (cinania su snad najvacsi gambleri na zemeguli) btw, to ze ta particka dokazala niekoho osklbat ked chcela je presne ten dovod preco je Poker hra a nie hazard. Jo, tak hlavně tam jsou jasně daná pravidla a tím je minimalizovaná možnost korupce. Jestli je poker hra nebo hazard asi záleží na definici hazardu. Když se hraje o peníze tak je hazard i pexeso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Novej magistrát ještě není, možná ti to lehce ušlo. A kauza svozu odpadu je dostatečně popsaná ve všech plátcích, je to práce starého zastupiterlstva a rady. Ušla mi ta kauza, na nový magistrát se mi to právě zdálo nějak moc rychlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Ušla mi ta kauza, na nový magistrát se mi to právě zdálo nějak moc rychlé.Bud rad,ze ti usla,protoze je to,co vim,od 1.11. Jistota,ne ze se bude jeste jednat. Jednat se ma dnes o nastupci karty opencard a asi i konci hudecka a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Tetování teď už nikomu nevadí, nově však korporátní pravidla zakázala nošení hodinek, náramků a prstenů s kamínky. Zákaz se týká například i snubních a zásnubních prstenů. Zatímco uvolněná pravidla pro oblékání si zaměstnanci pochvalují, zákaz nošení šperků odsoudili na facebookové stránce pro personál. Zdroj:http://ekonomika.idnes.cz/bariste-v-americkem-starbucks-mohou-ukazat-tetovani-i-piercing-pvh-/ekoakcie.aspx?c=A141020_110545_ekoakcie_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 My do rafky taky nemuzeme nosit prstynky. Tady bezpecnost, tam hygiena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Jo, tak hlavně tam jsou jasně daná pravidla a tím je minimalizovaná možnost korupce. Jestli je poker hra nebo hazard asi záleží na definici hazardu. Když se hraje o peníze tak je hazard i pexeso ono je dost dolezite chapat zakladnu podstatu o com sa diskutuje. hazard predsa nie je definovany tym ze sa hra o peniaze. O peniaze sa sutazi napr. aj pri dostihoch, parkure, golfe, tenise atd a hazardom ani jedna z tych veci rozhodne nie je. definiciou hazardnej hry je to, ze o vitazstve v nej rozhoduje faktor stastia ci lepsie povedane nahody; kombinacie skutocnosti ktore hrac pri hre svojimi znalostami alebo schopnostami nedokaze ovplyvnit ..co poker pri hre za stolom rozhodne nesplna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Neznám pravidla pokeru, ale určitě tam hraje mnohem menší roli náhoda než u automatu. Jestli jsem to dobře pochopil, tak nějaká náhoda tam sice roli hraje, ale dá se do určité míry eliminovat dobrou taktikou a vyhodnocením situace, ale i ten nejlepší hráč může prohrát. V konečným důsleku je úplně jedno jestli si pitomec sedne k pokerovýmu stolu, člověče nezlob se nebo k automatu, protože prostě odejde bez peněz. U stolu ho obere profík a u stroje počítač.Neobhajuju ani jedno, ale podle mě je pro člověka ohroženého vznikem závislosti na hře v konečným důsledku nebezpečný všechno, ale řeší se jenom automaty.Dokladem, že se tady dělají jenom nekoncepční a populistická optření je mimo jiné i to, že poker je podle zákona i přes výše řečené, v úplně stejný kolonce jako automaty a ruleta. Jen s tím rozdílem, že stát z něj nemá skoro nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 (upraveno) Tak zkus v Porubě u nádraží v úterní, říjnový, deštivý večer prohrát všechny prachy v pokeru. To se ti nepovede i kdybys hodně chtěl. Upraveno 21. října 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 .... ale i ten nejlepší hráč může prohrát. V konečným důsleku je úplně jedno jestli si pitomec sedne k pokerovýmu stolu, člověče nezlob se nebo k automatu, protože prostě odejde bez peněz. U stolu ho obere profík a u stroje počítač.V každým sportu může prohrát i ten nejlepší hráč... A pokud si pitomec sedne ke stolu se samými profíky, tak je to opravdu pitomec. Já bych si k šachovnici proti Magnusi Carlsenovi taky nesedl (kecám, sedl, ale nehrál bych o prachy).Rozdíl oproti automatům je v tom, že v tom pokeru může průběh hry sám ovlivnit. Stavět poker a automaty na jednu úroveň opravdu nelze, tohle je bolístka českého zákonodárství a soudnictví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Tak zkus v Porubě u nádraží v úterní, říjnový, deštivý večer prohrát všechny prachy v pokeru. To se ti nepovede i kdybys hodně chtěl.Hlavně aby mi zůstaly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 V každým sportu může prohrát i ten nejlepší hráč... A pokud si pitomec sedne ke stolu se samými profíky, tak je to opravdu pitomec. Já bych si k šachovnici proti Magnusi Carlsenovi taky nesedl (kecám, sedl, ale nehrál bych o prachy).Rozdíl oproti automatům je v tom, že v tom pokeru může průběh hry sám ovlivnit. Stavět poker a automaty na jednu úroveň opravdu nelze, tohle je bolístka českého zákonodárství a soudnictví...To je bez diskuze.Ono jsme k tomu pokru odbočili od toho, že se naši zákonodárci tváří, jak zakazují automaty, protože tím bojují proti gamblingu, ale ve výsledku je to jako kdyby ve jménu boje proti alkoholismu zakázali pít rum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky