Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

přesně jak píše honza, žmoulám vajgl v ruce tak dlouho, dokud nenajdu popelnici nebo koš, kam bych ho hodil, ale na druhou stranu vim a denně vidim, jak na některých místech sou kila poházenejch vajglů, taky mě to štve... lidi sou různý

k hospodám/ restauracím, už to tu padlo několikrát, měl by si rozhodnout sám provozovatel, jakou tu hospodu chce mít, chodim do nekuřáckejch i kuřáckejch a všude sou lidi, takže kšeft tam maj, lidi si sami vyberou kde utratěj peníze.

vzpomněl si, jak sme byli v Dlouhý v restauraci La Casa Argentina, sedli sme si do kuřácký části, dali sme stejky (výborný mimochodem :-) ) a po jídle kamarád vytáhl doutníky, tak že si dáme... o dva tři stoly začali lidi remcat, co si to dovolujem, přitom víc než polovina restaurace je oddělená nekuřácká část.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Twle!  :eek: Maroshu, co to máš za hnus avatar??!? Koukej to vráti! :cheers:

Honzo, už si dost starý na to, abys toho pána mohl poznat, bys pak projevil trošku úcty.:-)

Minimálně do 10.listopadu tam tenhle chlapík bude. Pak se možná vrátí B.S.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Kua, TOTO :-S este ze to tu opustam...no mame stastie - min.rok to tu dorazilo na zaciatku oktobra!

F.

Sent on the move!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jsem nekuřák a hospody mě netankují. Tam kam chodime mají dobrou vzduchotechniku asi a hadry mi nikdy nesmrdely. A pokud by ta hospoda byla zahulena tak pujdu kousek dál.

Zato herny bych proste zrušil, přijde mi to jako podvod (majitel tech beden prohrát nemůže)

Odkaz ke komentáři

jebka za kasou v Liedku. namarkuje mi nakup a pri potvrzeni mi naklepne o stovku min. ja uz bezkontaktne platbu odpalil. ona ze to musi vystornovat a namarkovat znova. ok, tedy. s pomoci dalsi pokladni s klickem vystornovano, znovu namarkovano..ted cumim na vypis a platba se mi strhla 2x. takze dnes tam poletim jak trotl vyrizovat reklamaci..je to 'jen' kvuli kilu, ale fakt jim ho tam nenecham. nemam vubec cas na takovy saskarny

Odkaz ke komentáři

jebka za kasou v Liedku. namarkuje mi nakup a pri potvrzeni mi naklepne o stovku min. ja uz bezkontaktne platbu odpalil. ona ze to musi vystornovat a namarkovat znova. ok, tedy. s pomoci dalsi pokladni s klickem vystornovano, znovu namarkovano..ted cumim na vypis a platba se mi strhla 2x. takze dnes tam poletim jak trotl vyrizovat reklamaci..je to 'jen' kvuli kilu, ale fakt jim ho tam nenecham. nemam vubec cas na takovy saskarny

To musíš reklamovat u své banky, v Lidlu ti nic nezreklamuji a ani nevrátí. Banka se o to postará. Obchodník není majitelem terminálu, kterým platí zákaznici.

Odkaz ke komentáři

Banka zavolá do Lidlu a bude chtít vidět lístky o platbě, které vyjedou z terminálu. Pokud budou dva, tak je reklamace zamítnuta a v tvém případě lístek bude jeden, tak ti uznají reklamaci. Lístky se podle bankovního zákona zálohu ji 1rok.

Odkaz ke komentáři

Jenomže celý problém může být v tom, že ty lístky z terminálu budou dva. Ona to podle všeho namarkovala, nechala projet terminálem, pak to vystornovala jen v pokladně bez vazby na platbu a znovu namarkovala a nechala projet terminálem...

Odkaz ke komentáři

Už je proste pozdě reklamovat platbu u pokladní v Lidlu, teď už je platba v bance a je i strhnuta z účtu. Teď je potřeba ji reklamovat u banky. Pokud by to zjistil třeba do hodiny, tak se platba stornuje na infolince provozovatele terminálu, to by měl udělat obchodník.

Upraveno uživatelem gorlo
Odkaz ke komentáři

Jenomže celý problém může být v tom, že ty lístky z terminálu budou dva. Ona to podle všeho namarkovala, nechala projet terminálem, pak to vystornovala jen v pokladně bez vazby na platbu a znovu namarkovala a nechala projet terminálem...

Tak je blba pokladní a vedoucí taky. To je opravdu na reklamaci v Lidlu. Tak se omlouvám za flame.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...