Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ještě k tomu kouření. Víc než nekuřácké restaurace mě se.ou nekuřácký letiště. Ruzyní projde ročně 10 mega cestujících a z nich je statisticky cca 4 mega kuřáků. A správě letiště je zatěžko zařídit pro ně odvětranou kukaň, kde by si mohli zkrátit čekání na věčně zpožděné lety u cigára. Jediné místo kde je povolené kouření je bar, kde podávají malé pivo za kilo, a u vchodu stojí nerudná madam, která dohlíží, aby si nikdo nezapálil, dokud si něco nekoupí. To je u mě bezohlednost a buzerace. Letištní správa má snad jiné úkoly než vychovávat pasanty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsem pro plosny zakaz koureni :D

.. alespon hospody a ulice urcite.. at si kazdy kouri doma, nebo vaute /svym/ .. vono, stejne mam pocit, ze cim vic na vychod, tim vic cigaretovyho smradu.. staci se projit po zapadoevropske/vychodo... metropoli, a nebo se podivat na skupinku studentu postavajicich pred gymnaziem tamtez....

Odkaz ke komentáři

Já už to tady psal někdy dřív: Mně vadí, když mi kuřáci smrdí pod nos v davu ve výlezu z metra, na zastávce přímo u tramvaje nebo busu i volně na ulici, nejlíp při "venčení" dítěte. Měl jsem pár diskusí, kdy na mě dotyčný čuměl jak na marťana, když jsem mu řekl, že podle smradu poznám, že je 30 metrů ode mě za rohem, že ten smrad za ním zůstává ještě půl minuty. Když to svým vypáleným šňupákem necítí on, tak přece nemůžu ani já, že jo.  

V restauracích respektuju preference majitele, tj. když je kuřácká, obvykle tam nelezu, a když už tam vlezu, tak si nestěžuju - takže do restaurací moc nechodím.

Odkaz ke komentáři

Jednu věc si kuřák nikdy nepřizná. Sm.dí. A to tak, že hrozně. Může se to snažit překrýt jak chce, marně. Ani si nemusí tu smradlavou tyčinku zapálit a je to poznat. Ví to, ale udělat s tím nemůže nic, protože on už není ten, kdo o tom rozhoduje.

Dokonce ani cenzura slova smrad na tom nic nezmění. :)

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

My ovsem patrime na vychod, takze vsechno je tip top.

+1 Zvlášť po tom, co jsem viděl v Rumunsku, musím uznat, že na tom něco je.

Jednu věc si kuřák nikdy nepřizná. Sm.dí. A to tak, že hrozně. Může se to snažit překrýt jak chce, marně. Ani si nemusí tu smradlavou tyčinku zapálit a je to poznat. Ví to, ale udělat s tím nemůže nic, protože on už není ten, kdo o tom rozhoduje.

+1

Odkaz ke komentáři

o geografii nejde. neschopnost empatie a bezohlednost.. mozna to prameni z ty bezutesnosti a bidy, kterou opravdu ten vychod (castecne jih) evropy skyta.. jedinym spestrenim stereotypnych dnu jsou cigarety, chlast a sex...

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Ja si to klidne přiznám. A je mi ti fuk :-)
Odkaz ke komentáři

.. jak muze tolik lidi u nas bezostysne kourit na zastavkach, kdyz je to neskutecne obtezujici pro ostatni a notabene zakazany? nebo v hospode v dobe obeda i pres ceduli "prosime, od xx do xx nekurte"? a kdyz jim to clovek slusne rekne, sou vesmes dost husty..

Mám pocit, že ten zákaz kouření na zastávkách už je zase zrušenej. Paradoxně po tom co si na to zvykla i většina kuřáků :frusty:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...