Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Lidi co hulej na zastavkach nebo nekde pred autobusem nez tam vlezou,nebo treba pred ordinaci nebo pred obchodem jsou normalni smradlavy dobytkove nic vic.A v zime ta vune je jeste lepsi samozrejme

a nejlepší jsou ti co ještě na poslední chvíli dávají závěrečnýho práska, vajgl hodí pod autobus už ze schodku ve dveřích a exhalace vyfouknou uvnitř busu. Já teda jsem toho názoru že ať si každý dělá co chce, ať si třeba strčí lopatu napříč však víte kam, když mu to dělá dobře. Ale proč by u toho měli být ostatní kteří o to nestojí, není jim to příjemný a ještě jim to škodí? Když jdu někam do společnosti tak by mi přišlo nenormální ještě na schodech do divadla žrát olomoucký tvarůžky, cibuli a česnek páč je to sice dobré, zcela neškodné a zřejmě i zdravé ale smrdí to a lidem kolem to není příjemné. U kuřáků je naprosto normální že zasmradí všechno kolem, nadělají svinčík a když má někdo něco proti tak se dozví že když mu to vadí tak má jít jinam. Jen si hulte, nedávno jsem to tady psal, jeden můj známý si vyhulil rozedmu plic. Chlap co mu ještě nebylo 50 vypadá jak zombie a do smrti se bude pořád dusit bez naděje na zlepšení. Leda by se mu to zhoršilo, to by buď umřel nebo by mu museli transplantovat plíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nahraď slovo kuřák slovem cikán a budeš lynčován. Když si někdo dá práska a vyfoukne ho v autobuse, je to prase a buran..co na to říct. Stejně jako ten, co kouří uprostřed hloučku čekajícím na autobus. MHD nejezdím, tak nevím, jak častý je to jev. Ale proč je kuřák automaticky prase? Všichni se nechovají tak jak popisuješ. Jsou mezi nimi lidé ohleduplní i neohleduplní, stejně jako mezi nekuřáky.

A obecně..fakt už začínám být alergický na větu "to bych zakázal". Kdekdo by pořád něco plošně zakazoval. A uniká mu, že příště můžou zakázat něco, co bude vadit jemu. Važme si každého kousku svobody, co máme, jinak se jednou probudíme do světa, kde si nebudeme moct ani doma prdnout..protože by to mohlo někomu smrdět..a budou nás udávat vlastní děti..

Odkaz ke komentáři

Nahraď slovo kuřák slovem cikán a budeš lynčován. Když si někdo dá práska a vyfoukne ho v autobuse, je to prase a buran..co na to říct. Stejně jako ten, co kouří uprostřed hloučku čekajícím na autobus. MHD nejezdím, tak nevím, jak častý je to jev. Ale proč je kuřák automaticky prase? Všichni se nechovají tak jak popisuješ. Jsou mezi nimi lidé ohleduplní i neohleduplní, stejně jako mezi nekuřáky.

A obecně..fakt už začínám být alergický na větu "to bych zakázal". Kdekdo by pořád něco plošně zakazoval. A uniká mu, že příště můžou zakázat něco, co bude vadit jemu. Važme si každého kousku svobody, co máme, jinak se jednou probudíme do světa, kde si nebudeme moct ani doma prdnout..protože by to mohlo někomu sm.dět..a budou nás udávat vlastní děti..

ano, važme si každého kousku svobody ale neberme ji jiným. Stačí se podívat po těch názorech tady. Vadí ti zahulená hospoda? Tak tam nechoď. Rodina s dětma chce jít na výletě na oběd? No ale to si nejdřív musí zjistit, nejlíp na internetu, kde se nehulí. Já teda nevím, mám pocit že svoboda takhle nevypadá. Kuřák je ten kdo aktivně omezuje svobodu jiných. Nekuřák jen chce aby nebyl poškozován. Tak nějak to pořád vypadá že normální je kouřit a komu se to nelíbí, může si trhnout nohou. Pořád je to tak že kde není kouření výslovně zakázáno, bere se to automaticky tak že je dovoleno. A kde je zakázáno, tak se to často taky nebere moc vážně. Obávám se že naprostá většina kuřáků vůbec neřeší kde je či není VHODNÉ kouřit. Prostě kouří všude kde jim to není striktně zakázané. Bohužel, je hodně takových co otravují vzduch i vlastním dětem doma a často i v autě. Stručně řečeno, kuřáci, nechovejte se jak hovada a zákazy nebudou potřeba.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

pepo ty seš děsněj nácek 

"važme si každého kousku svobody"

"kuřák je ten kdo aktivně omezuje svobodu jiných"

"nekuřák jen chce aby nebyl poškozován"

==============================================

tudle sem někde čet, že asi deset!!! (číslicí 10) mega tankerů zamořuje ročně ovzduší stejně jako všechna auta na světě ..... to tě nesere ? 

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

presvedcovat kuraka, ze zakaz koureni v restauracich je spravna vec, je hola ztrata casu...

ale není .... i kuřákovi to smrdí .... a kuřák kterej má všech pět pohromadě si prostě nezapálí x nebo de někam do hajzlu kde to nikomu nebude vadit 

já kouřím cca 30 let .... nejsem na to hrdej ale je to už droga ..... poslední dva roky hulím jenom elektriku, která jenom dýmá a nesmrdí a i přes to když to někoho sere tak to vydržím nebo du do hajzlu ..... je to prostý a jednoduchý 

mě zase serou lidi který žerou česnek a nepoužívaj deodorant ..... je to jenom můj problém a nikoho s tím neobtěžuju ..... prostě se jim vyhýbám :) .... nikdo mě nenutí se s nima stýkat stejně jako orotodoxní nácky nic nenutí čuchat smrat z nikotinu 

Odkaz ke komentáři

A obecně..fakt už začínám být alergický na větu "to bych zakázal". Kdekdo by pořád něco plošně zakazoval. A uniká mu, že příště můžou zakázat něco, co bude vadit jemu. Važme si každého kousku svobody, co máme, jinak se jednou probudíme do světa, kde si nebudeme moct ani doma prdnout..protože by to mohlo někomu sm.dět..a budou nás udávat vlastní děti..

Ano ano, zatím mají kuřáci svobodu foukat rakovinotvorný smrad na lidi kolem sebe. Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Mně fakt nevadí, když si na tu rakovinu nebo chronickou obstrukční plicní nemoc někdo zadělává v kuřáckém podniku. Ale plno těch lidí čadí uprostřed davu na zastávkách a na ulicích. Vyhýbat se jim znamená čekat mimo stříšku na dešti nebo taky autobus nebo tramvaj zběsile dobíhat, když přijede. Kde je sakra nějaká MOJE svoboda? Nicméně musím v rámci objektivity dodat, že kuřáci tady z fóra, co jsem potkal, do téhle bezohledné skupiny nepatří.

pepo ty seš děsněj nácek 

"važme si každého kousku svobody"

"kuřák je ten kdo aktivně omezuje svobodu jiných"

"nekuřák jen chce aby nebyl poškozován"

==============================================

tudle sem někde čet, že asi deset!!! (číslicí 10) mega tankerů zamořuje ročně ovzduší stejně jako všechna auta na světě ..... to tě nesere ? 

Výborná argumentace s těma tankerama! Ony myslím něco převážejí a bez toho motoru na mazut by to nepřevezly. Co převáží kuřák, že u toho musí zasmradit celý autobus a zastávku při čekání na něj? Tuhle mi tady minule kdosi namítal, jestli mi nevadí smrad z aut. Jasně že vadí. Ale navrhuju naložit kuřákovi na hrb dva lidi, tři metráky nákladu a až s tím popoběhne po D11 za hodinku z Prahy do Hradce, můžeme se podívat na jeho emise a srovnat je s nějakou kouřící oktávkou   ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ony myslím něco převážejí

jasně převážej hovna s kterejech se vyraběj pet lahve a casio Gshok .... těma se pak plněj krajnice a pak to skončí ve spalovně která vyrobí mega smrat .... takovej cyklus ..... kucí nebuďte sociální .... kupte si koloběžky, podnikejte a a žijte ..... nebudete muset stát na zastávkách, před firmou, kde hulej málo placený zaměstnanci(nepolíbení nekuřáckou osvětou) a do kanclu si pořiťte čističku vzduchu vyrobenou z ropy   :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...